Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Seni çok iyi anlıyorum,bu tedaviye başlarken bende bu korkularla başladım,ama tedaviye başladıktan sonra içime bir rahatlık verdi ALLAH,sende sıkma kendini,düzenli kontrolünüz yapıldığı sürece birşey olmaz Allahın izniyle,karın boşluğunda olan testisin takip edilmesi gerekiyor sadece,hoca ara ara ultrason ister büyük ihtimalle.Buarada evlilk yıldönümünüz kutlu olsun Eşinle evlatlarınla NİCE MUTLU YILLARA

anladım canım ama eşini ikna etmelisin ailenize de söylemelisiniz bize de mikro tese dediler az kala tüp bebek merkezine gidiyorduk Allahtan buradaki arkadaşla
r uyardı sonra celalettin hocada 8 ileri ve yerinde hareketli 21 de cansız sperm bulundu önceden 2 kere yaptırdık ve azosperm demişlerdi başka hastanelerde benim eşimin de fhs hormonu 14 lütfen dikkatli olun doğru doktoru bulmak çok önemli şimdi iğnelere başladık biz İNŞALLAH Yardımcı olmuşumdur

canımm emre bey neyse onu söyler ben zannetmiyorum sizi oyaladığını .o kadar tedavi oluyoruz neler deniyoruz bunuda deneyin bişey kaybetmezsiniz inşallah fayda görürsünüz.bize hiç bi doktor ilaç vermedi belki eşm kullansaydı çıkış olabilirdi teselerde çıkıyo hemen çünkü. ben iyiyim cnmm bebişin eşyalarıyla eksikleriyle uğraşıyorum ..az kaldı artık .
sağol cnm benim Allah razı olsun.
inşallah sizlerinde hamiş haberlerinizi okuyup mutlu olurum.
geçen sene eylülde negatiften sonra bu aylarda kendimi toparlamaya çalışırken bu sene bebeğime hazırlık yapıyorum
sizlerde inşallahhhh şimdi tedavilerle uğraşıyosunuz sonrada koca göbekli olursunuzzzzzzz

Teşekkür ederim canım. İnşallah güzel haberlerle döneriz, size de bilgi veririm dönünce :)

Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim buradaki doktorumuz bizi teseye yinlendirdi şuan genetik testi bekliyoruz ki testi doktorumuz istemedi biz istedik.Fakat biraz önce doktor Halit erdenin kliniği ile görüştüm ve bizi alman hastanesindeki urologi Tansel Kaplancan yönlendirdi onunla telf.görüştüm ve tesenin çok eski bir yöntem olduğunu belirti.Hormon değerlerimizinde gayet normal olduğunu söyledi.Ben almanyadayım kafam o denli karıştıki sizin yardımınızı istiyorum.

Canım benim eşiminde raporunda matürasyon arresti yazıyordu
İşte üretim var ama olgunlaşmıyor yani sperm duraklıyor
Tedavi ile inşallah olgun seviyeye gelirler.
Yine de şanslısınız

Merhaba arkadaşım,öncelikle geçmiş olsun umarım kısa zamanda bu dertten kurtulursunuz,canım eğer türkiyeye gelme fırsatınız varsa hemen gein,doktorunda dediği gibi tese çok eski bir yöntem,ben hemen tese olmanızı önermem ama olacaksanızda MİKRO-TESE olmalısınız,ayrıca önce sorunun neden kaynaklandığı bulunmalı,tıkanıklık gibi basit birşeyde olabilir varikoselde olabilir,hormonlarınızda normalmiş,hem eğer tesede sperm bulunmazsa testis hasar gördüğü için tedavi dahada zorlaşıyor.

canım bu iğneler beta hcg hormonunu yükseltiyor.
size mahsus bişey değil bu tüm kullananlarda bu değer yükseliyor.
evet bu değerin yükselmesi tıbben kanser olduğunu gösteriyor ama siz iğne kullanıyorsunuz bu nedenle yükselmiş.
iğneyi bıraktığınız takdirde değer 10 gün sonra sıfırlanıyor.
1 ay kullanmayla testis kanseri yapmaz.
uzun süreli kullanımlarda yani 2-3 sene kullananlarda risk artıyor.
çünkü uzun süre betayı yükseltince testiste deforme olabiliyor yada kitle meydana gelebiliyor.
şimdi korkmanı gerektirecek bişey yok düzenli ultrasonla baktırırsınız şunda kandaki değerden çok ultrason önemli.
eğer ultrasonda bir bulgu yoksa tedavinize devam edebilirsiniz.
ama düzenli kontrol şart bence...

ben erva ve bengusu için lem yelidleri okudum inş.allah dualarını kabul etsin.aeo.

Ervae nin dualarını okudum Allah şifa versin tez zamanda kurtulsunlar inş. bu detten. HAyırlı evlat sahibi olsunlar:116:

canım ilk okuduğumda üzüldüm ama herşeyde bir hayır dedim sonra...inşh en güzel ve hayırlı sonuçları alırsınız.
mutlaka tedavinizden sonra güzel sonuçlar alıncaktır.En azından eşin tedavi olmak istiyor.nice şeyler okuyoruz duyuyoruz yanaşmayan eşler var.

çok geçmiş olsun canım diler tez zamanda çıkış sağlansın...

cnm fsh bizimde bi ara yükselmişti
ama hücrelerde herhangi bi gerileme yok çok şükür
hocada %200 dediğine göre tedaviniz güzel ilerliyor
sonu spermli olacak inşlh ilaçlarınız şifa olsun inşlh...

kizlar aranizda antalya manavgatta yasayan varmi tanismak isterim aslinda hepinizi tanimak isterim dert ortaklarim benim rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

cnm merhaba sen manavgattamı oturuyorsun
ben antalya merkezdeyim
merkeze geldiğinde bi fırsatımız olursa görüşürüz
ben çalışıyorum bi hafta sonu felan görüşebiliriz...

herkese günaydınlar olsunn
her yeni gün yeni haberlerle gelsin
tüp bebek tedavisinde olan arkadaşlarımın sonucunda haberini versin bizlere inşlhhh
bizim gibi de tedavide olanlara rabbim bol bol kaliteli sperm versin..

merhaba tatlım nasılsın
nerelerdesin 2. Süpriz hamiş ilk önce sen sanmıştım girmedinde topiğe
ee artık bundan sonraki süpriz hamişimizde tez zamanda sen olursun inşlh..

cnm kıyamam yazılarındaki panikliğin
benim yaşadıklarımı hatırlattı
bende çok korkmuştum:18::18::18:
Betanın yükselmesi iğnelerden kaynaklı cnm
ama siz yinede takibi yapın ve dr bizzat giderek görüşün derim ben
inşlh bişeycik olmaz cnm dualarım içinin rahatlaması ve bu dertten artık kurtulman ve kendi canından evladına kavuşman için...

Canım benim korkma, Allah'ın izniyle bişey olmaz. Sonuçta iğne kullandığımız için hormon iğneleri ve HCG içeren iğneler. Zaten hoca gerekli görürse tedaviyi keser. Korkma canım korkma, senin yazdıklarını görünce çok üzüldüm (((( Kalbini ferah tut güzel kardeşim, Allah'ım kurtar bizleri bu dertten tez vakitte yarabbim!!!

evet hemşeri olabiliriz ordudayız...tedavi istda oldu şimdi evdeyiz canım yarın kı test sonucuna konsantre olduk ...allahım herkese nasıp eder insallah ...

herkese iyi akşamlar bugün celalettin hocaya gittik renkli doblor istedi ve varikosel çıktı iğneye başladık hadi hayırlısı:18: iğneyi de ben vuruyorum

canım varikosellerde çıkış daha olay oluyor.
inş kullandıklarınız şifa olur da çıkışa geçer artık süpermenler.
iğneleri yediriyoruz hayırlısı bakalım eşlere..
şisa olsun inş hepisi....

canım hg.
azolularda hormon değerlerinde inişler çıkışlar olabiliyor
takılma fazla hormonlara. hücrelerin artması oldukça sevindirici bir haber
lökositler eninde sonunda bırakacak eşlerimizi... kaçarı yok tatlım.
sabır ve dua ile bir dahaki kontrolünüzde hücreler sperme dönüşmüş olacak inş....

canımcımmmmm. inş kolayca kızlarını kucağına alırsın.
sağlıklıca mutlu mutlu yuvanıza gelirsiniz inşşşş.
dualarım sizlerle..
Allah yardımcın olsun

ARUNA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.

19 kasım Salı dan------------------------- 21 kasım Perşembe saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 …..=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182 ……=okudu
Alev99 …………………………………………..=2182 ……=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182 ……=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2182 ……=okudu
Aruna ……………………………………………=2162 ……=okudu
Balım1905 ………………………………………=2182 ……=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2182 ……=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2182 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182 ……..=okudu
Eda09 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ervae ………………………………………….…=2182 ……..=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Esma …………………………………………….=2182 …….=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2182 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182 …….=okudu
gulerim ………………………………………….=2182 …….=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2182 ……=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 ……=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182 …….=okudu
Papatyainci ………………………………………=2182 …….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2182 ……..=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2104 ……..=okudu
Sewwgi ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Umut99 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Yase2 ……………………………………………=2260 …….=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182 …….=okudu

canım LEMYELİD’ LERİN bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

DUAMIZ
Allahım!
Okumuş olduğumuz LEM YELİD ‘İ yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.

Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldik, senden diliyor ve dileniyoruz,
Eşlerimize şifa ver. hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)hürmetine, ARUNA nikli arkadaşımıza ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyoruz. AMİN.

slm canım....
nasılsın?

25.cüzü eşim okudu canım.
Allah kabul etsin.

amcayın mekanı cennet olsun inş.
Rabbim bütün günahlarını bağışlasın.amin.

BALIM1905 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NURUSİMA81------ ESMA ------- GÜLERİM -------MAVİMENEKŞE -------SONSUZ__ DAN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZ

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.

21 kasım Perşembe ‘den ------------------- 23 kasım cumartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182 …….=okudu
Alev99 …………………………………………..=2182 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2182 ……=okudu
Aruna ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Balım1905 ………………………………………=2162 ………=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2182 ………=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182 ………=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ervae ………………………………………….…=2182 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182 ……..=okudu
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182 ……..=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182 ......=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2182 ......=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sewwgi ………………………………………….=2182 …….=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182 …….=okudu
Yase2 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ………=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182 ……..=okudu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…