evet teki yerinde normal büyüklükte teki karın boşluğun da yani yerinde değil
yanıyorum napsak Allahım yardım et
demek normal kabul ediliyor
48 saat sonra tekrar yaptır demiş hoca yükselmesi lazım eğer yükselmezse kötü demiş
kızlar çok kötüyüm daha dün evlilik yıl dönümümüz dü olurmu böyle
ben eşimi çok seviyorum ona bişey olmasın
anladım canım ama eşini ikna etmelisin ailenize de söylemelisiniz bize de mikro tese dediler az kala tüp bebek merkezine gidiyorduk Allahtan buradaki arkadaşlabiz Türkiyede değiliz malesef Kaan hocaya değerlerimizi mail attım Fsh yüksek olmadığını tıkanıklık olabileceğini söyledi.Ama eşimi ikna edemiyorum önce burda olmazsa gideriz diyor.Allahım yüze bakar inşallah ve eşim daha fazla acı çekmeden burada bulunur sperm.burdan Türkyeye gitmek gerçekten zor eşim çalışıyo çünkü.Ailelelerimizde bilmiyor durumumuzu.Tek başımıza omuzlıyoruz o kadar ağır bir yük ki.ben 29 eşim 36 yaşıda.
canım üzülme inanki ben iyiyim sükürler olsunki rabbim sabrını veriyor evet canım üretim var dedi emre bey zaten ameliyata girmeden bizi hazırlamıştı bu sonuca.tahmin ettigi gibide oldu.canım ben eşime bastıramıyorum celattin hoca konusunda zaten 20 gün kullanacakmış klomen verdi günde yarım tablet içiyor bende bu arada kafası dinlensin diye yormuyorum onu insallah canım iyi haberler vermeyi rabbim nasip eder
insallah canım dualarla sizin güzel kalblerinizle bu süreci atlatacagız allahın izniyle .birazdan patoloji sonucunu yazacam canım sizin tecrübeleriniz daha iyi yardımcı olursanız sevinirim . .insallah canım önce arkadaşlarımı sonrada bizi kurtarır rabbim iyiki varsınız
evet canım emre beyle yola devam edecez simdilik öyle gözüküyor .insallah sen hayırlı sonuçlarla dönersin.sizde emre beye tedavi olmuştunuz deyilmi bende sastım tedavi vermesine rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sgl ecrinim .isizde mi emre beyle görüşme yaptınız canım içimi ferahlattın cok sgl. bende acaba bir aklım söyle diyor üzülmiyelim diyemi böyle davrandı diye düşündüm insallah canım rabbim hepimizin dermanını verir o ol dedikten sonra gerisi boş
umudunu kesme canım tıp okadar ilerliyorki Allahın izniyle atlatacagız .canım ya 2 kere nasıl dayandın.patoloji istemediniz mi canım onda kesin bildiriyorlar rabbim .canım öyle düşünme inan bunlar bir imtihan doktor falan bahane
evet canım daha zamanı gelmedi dün tabloda eşime sizi gösterdim bak mücadelerine neler yapmışlar diye rabbim sükür onları kurtardı biraz sabırla insallah bizide kurtaracak dedim insallah canım faydasını görürüz. içimizde emre beyi en iyi tanıyanlardan biri sensin canım bizi oyalamıyordur deyilmi .ahh ah neyse boş ver canım sen bize canını sıkma .sen nasılsın rabbim seni ve bebegini korusun sag salim dogum yapmanı nasip etsin az kalmış
Canım siz şehir dışından geldiğiniz için,tahlilleri hastanede yaptırırsınız,sonuçları telefonda konuşursunuz artık,İnhibin-b yi özelde yaptırmayın bence, en ucuzu 100tl,hastanede ücretsiz yapılıyor,onuda sonuç çıkınca konuşursunuz ,zaten özeldede yaptırsan 1haftada çıkıyor sonuç.Yolunuz açık olsun,inşallah hayırlı sonuçlarla dönersiniz,bize güzel haberler vermeni bekliyoruz
TANI:
Testis; Sağ ve sol; İnsizyonal biopsi (1-2):
İnkomplet matürasyon arresti.
Leydig hücre hiperplazisi izlenmedi.
İntratubüler germ hücre neoplazm (ITGCN) delili görülmedi
KLİNİK ÖN TANI: Primer infertilite. Azoospermia
ben pek bir sey anlamadım sadece inkomplet kelime anlamına baktım tamamlanmamış yazıyor.cicek ve tülay arkadaslarım sizin sonuçlar da da mı böyle yazoyor
Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim buradaki doktorumuz bizi teseye yinlendirdi şuan genetik testi bekliyoruz ki testi doktorumuz istemedi biz istedik.Fakat biraz önce doktor Halit erdenin kliniği ile görüştüm ve bizi alman hastanesindeki urologi Tansel Kaplancan yönlendirdi onunla telf.görüştüm ve tesenin çok eski bir yöntem olduğunu belirti.Hormon değerlerimizinde gayet normal olduğunu söyledi.Ben almanyadayım kafam o denli karıştıki sizin yardımınızı istiyorum.
bengusuu için 70 bin lem yelid
niyeti: Arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha
evlatlara sahip olmak.
25 kasım pazartesi den ------------------------ 27 kasım çarşamba saat 22.00 ye kadar
nurusima81 ……………………………………= 2300
durudenizderya ………………………………...=2260 ......=okudu
ucubirarada ……………………………………. =2182
flz01 in eşi ………………………………………=2182
alev99 …………………………………………..=2182
lamyay ………………………………………….=2182
nilda015 ………………………………………….=2182
aruna ……………………………………………=2182
balım1905 ……………………………………….=2182
ervae ……………………………………………=2182
bengusuu ………………………………………………….=2162
doğadandeva ……………………………………=2182
ecrin23 ………………………………………….=2182
ecrin_bebek ……………………………………..=2182
eda09 ……………………………………………=2182
ese44 ……………………………………………=2182
esma …………………………………………….=2182
esmerimyarim …………………………………..=2182
flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182
ilkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
mavimenekşe ……………………………………=2182
papatyainci ………………………………………=2182
papatyayarim ……………………………………=2182
pıtırcık_43 ………………………………………=2182
sonsuz__ ………………………………………..=2182
umut99 ………………………………………….=2182
yase2 ……………………………………………=2182
yeşil34 ………………………………………….=2182
dermannnn ……………………………………….=2182
zaman …………………………………………….=2182
sewwgi…….. Listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
lem yelid listeden kime okunacaksa o kişi:
önce 7 adet “euzubillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirr a him kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak
sonra 7 adet : ” lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . Sonra "lem yelid" denilerek başlanacak.
Not: Isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…
kızlar hepinizden Allah razı olsun bilgisayarımda problem var o yüzden teker teker cvp veremedim format atmam lazım .inanını bana o kadar iyi geliyorki yazdıklarınız sglun evet rabbim sabrını veriyor sükürler olsun rabbime.biz hiç tedavi olmadık ancak kendi yaptıgımız seyler eşimi razı edemedim tedaviye .yoksa ilk duragım celaleddin hocaya gitmekti ama nasip olmayınca gidilmiyor bir senedir boş yere bekledik olsun bundada vardır hayır emre bey fsh la oynayacakmış biraz yükseltirsek cıkış olabilir dedi esimin fsh degeri 5 lh 4 larde birseydi bende cook sasırdım eşime seni bırakmıyacaz dedi galiba 9 ay hormon yükleyeccek .eşim simdilik emre beye devam etmek istiyor ben ise celadden hocaya rabbim bizi en hayırlı kişiye yönlendirir insallah. rabbim hepimizi korusun hakkımızda hayırlı ise muradımıza nail etsin
slm kızlar ,bugün kontrolümüz vardı eve yeni geldim hemen yazayım dedim,sonuçlar iyi mi kötü mü anlamadım..
Eşimin fsh ı0,64 idi şimdi 14,29 olmuş yani yükselmiş buna üzüldüm açıkçası,
diğer yandan immatür germ hücresi 3 ay önce 330000 idi lökosit oranı %56 ile 420000 idi şimdi ise
immatür germ hücresi 885000 olmus lökosit oranı ise%41 ile 615 bin .
Hoca %200 artmış dedi .ayrıca preglny 2500 vuruluyoduk dozunu artırıp 5000 e çıkardı menegon aynen haftada 3 gün 75 lik devam edecek,ayrıca ersel beyin kürlerini bırakmayın her ayın başında antibiyotik kullanın dedi.
Bizden haberler böle kızlar dua eden herkesten allah razı olsun.rabbim bize yardım etsin ..birsürü de bebek gördüüm bugün azıcık da ona hüzünlendim ..hayırlısı...
kizlar aranizda antalya manavgatta yasayan varmi tanismak isterim aslinda hepinizi tanimak isterim dert ortaklarim benim rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
herkese günaydınlar olsunn
her yeni gün yeni haberlerle gelsin
tüp bebek tedavisinde olan arkadaşlarımın sonucundahaberini versin bizlere inşlhhh
bizim gibi de tedavide olanlara rabbim bol bol kaliteli sperm versin..
yanıyorum napsak allahım yardım et
48 saat sonra tekrar yaptır demiş hoca yükselmesi lazım eğer yükselmezse kötü demiş
yanıyorum napsak Allahım yardım et
kızlar allah tamamına erdirsin.9 ay göbişinizden sonrada yanınızdan ayırmasın allah.buda benim gecikmiş halayım.eksik kalırsam çatlarım
Biyonik bu arada hemşerimiyiz acaba.aynı havayımı soluyoruz.karadeniz dolaylarındamısın canım.ben isminin sonunda yer alan plaka kodlu şehirdeyimde ondan sordum.
herkese iyi akşamlar bugün celalettin hocaya gittik renkli doblor istedi ve varikosel çıktı iğneye başladık hadi hayırlısı:18: iğneyi de ben vuruyorum
slm kızlar ,bugün kontrolümüz vardı eve yeni geldim hemen yazayım dedim,sonuçlar iyi mi kötü mü anlamadım..
eşimin fsh ı0,64 idi şimdi 14,29 olmuş yani yükselmiş buna üzüldüm açıkçası,
diğer yandan immatür germ hücresi 3 ay önce 330000 idi lökosit oranı %56 ile 420000 idi şimdi ise
immatür germ hücresi 885000 olmus lökosit oranı ise%41 ile 615 bin .
hoca %200 artmış dedi .ayrıca preglny 2500 vuruluyoduk dozunu artırıp 5000 e çıkardı menegon aynen haftada 3 gün 75 lik devam edecek,ayrıca ersel beyin kürlerini bırakmayın her ayın başında antibiyotik kullanın dedi.
bizden haberler böle kızlar dua eden herkesten Allah razı olsun.Rabbim bize yardım etsin ..birsürü de bebek gördüüm bugün azıcık da ona hüzünlendim ..hayırlısı...
kaçgün oldu girmiyeli topiğe yeni hamişlerimiz olmuş. Maşallah maşallah ya ALLAH artırsın inşallah.biyonik ve bursacım ALLAH evlatlarınızı kucağınıza alacağınız günleri de göstersin İNŞALLAH.veeeeeee biz perşembe günü ALLAHIN İZNİYLE SEZARYENE GİRİYORUZ.HAYIRLISIYLA UYANIK OLACAĞIM İÇİN SİZE BOL BOL DUA EDİCEM.sizde dualarınızda bizi unutmayın e mi.aslında daha bekliycektik ama kızların durmaya niyetleri yok.sancılar başladı 3 günde bir hastane yolundayız.drlar daha fazla riske gerek yok diyolar.ALLAHA EMANET OLUN CANLARIMMMM.AMELİYATTTAN SONRA HAYIRLISIYLA EVE GELİNCE HABER VERİRİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?