cnm biz celalettin hocadan önce tese micro tese olduk sonuç sertoll cell only çıktı..test verecek arkadaşlar Rabbim hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün bu testte inşaAllah. emeklerinizi boşa çıkarmasın.
kızlar ben sizin tese deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum yaa, şöyle ki; biz malum ilerleme kaydetmedik tedavide, bikaç ay daha ilaçlara devam edip tese düşünüyoruz. tabi henüz karar verdiğimiz bişey yok sadece fikir aşamasında..
ama şunu öğrenmek istiyorum,tese olduğu halde celalettin hocada tedaviye girip de olumlu sonuç alanlar da var değilmi,yani tese imkansızlaştırmıyor normal çıkışı. belki sadece süreci uzatıyor. bir de tese de çift testisi değil de sadece bir testisi açtıralım diyoruz,enazından diğer testisin dokusunu bozmamış oluruz. sizler olumsuz tese deneyimi yaşadığınz için haliyle teseye çok karşısınız biliyorum ama bende hep şu soru işareti var; ya sperm çıkarsa,ozaman bu stresli süreçleri aylarca yaşamayız. belki tesede tüplerce sperm çıkacak, belkide hiç çıkmıycak ama o belirsizlik insanı teseye itiyo işte.
lütfen fikirlerinizi paylaşın,önümüzde bikaç ay var ama yanlış bi karar vermek istemiyorum. tesede sperm çıkmaz da tekrar tedaviye başlarsak çok mu şey kaybetmiş oluruz???
Kismetse yarın olacak cnm hakkımızda hayırlısı aynen bizim işimiz güçümüz süt kokulu evlatlar olmuş rabbim inşallah nasip edecek her birimize vermezsede kurban olduğum rabbimin vardır bi hikmeti dicez ben şimdiden hazırladım kendimi☺
cnm biz celalettin hocadan önce tese micro tese olduk sonuç sertoll cell only çıktı..
he ameliyat olma sebebbini anlıyorum içeri bi bakılsın sonra yola devam ederiz diyorsun haklsıın da ama ameliyat hasar veriyor tabiki biz sadece öğrendiğimiizi söylüyoruz hormonlar çk yüksekken ameliyattan bişeyler beklemek biraz hayal olyor hee yaradanın takdiri bi bakmışsın hormonlar tavan sper çıkmış olacaksa olur ona bişey deyemeyiz biz sadece biraz tedavi görün o yola hemen girmeyin diyoruz hem ameliyatın ardından çıkış olmayınca çok büyük yıkım oluyor inan bana 2 kere o yıkımı yaşadım birinde ben tüp bebeğe hazırlandım opuya almadılar beni sperm çıkmadı diye yani acısı normal sperm testti verip çıkmayınca ki acısından daha kötü
kendi şahsi fikrim biraz daha tedavi görün derim hiç değilse ameliyatı olmaya kararlıysa eşin bari hormonlar düzene girsin ardından ameliyat olsun derim ben ...
Hormon tahlilleriniz süper gibi gözüküyor.
İNŞALLAH sperm testi sonucunuz da da yüz güldürücü güzel ve hayırlı sonuçlar alırsınız
Halay çekmeye hazırız bizlerde.
en kötü şey kararsızlık zaten insanı yer bitirircanım saol öncelikle cevabın için. aslında benim teseye sıcak bakma sebebim hormonların çok anormal olmaması. bizim fsh 8-11 arası çıkıyor genelde,aslında 8di ama tedavide yükseldi 11lere.şimdi yeniden baktırcaz. inhibin desen 80lerde. oyüzden seninde dediğin gibi içeri bi bakılsın da yoksa ozaman aylarca yıllarca ilaç içilir gerekirse. ama ya varsa :18:
çok kararsızız yaa
Aminn cnmmmm rabbim bizede nasip eder inşallahaaa gerçekten mi ay ne güzel darısı bize olsun yaaaaaaaaaaaaa
Tülay cnm bi sorum var cnm :) bizim fsh mız en son testte 7 küsür çıkmıştı tam küsür ünü hatırlamıyorum ama..sen yüksek mi birde testesteron umuz 3.95 çıktı şimdi testesreon nun dahami yüksek olması lazım fsh nin de biraz daha mı düşük olması mi gerekir. Bu hormonlar konusunda kafam çok karşıyo lh ta 5.56 cikmsti. Çok soru sordum dimi
test verecek arkadaşlar Rabbim hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün bu testte inşaAllah. emeklerinizi boşa çıkarmasın.
kızlar ben sizin tese deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum yaa, şöyle ki; biz malum ilerleme kaydetmedik tedavide, bikaç ay daha ilaçlara devam edip tese düşünüyoruz. tabi henüz karar verdiğimiz bişey yok sadece fikir aşamasında..
ama şunu öğrenmek istiyorum,tese olduğu halde celalettin hocada tedaviye girip de olumlu sonuç alanlar da var değilmi,yani tese imkansızlaştırmıyor normal çıkışı. belki sadece süreci uzatıyor. bir de tese de çift testisi değil de sadece bir testisi açtıralım diyoruz,enazından diğer testisin dokusunu bozmamış oluruz. sizler olumsuz tese deneyimi yaşadığınz için haliyle teseye çok karşısınız biliyorum ama bende hep şu soru işareti var; ya sperm çıkarsa,ozaman bu stresli süreçleri aylarca yaşamayız. belki tesede tüplerce sperm çıkacak, belkide hiç çıkmıycak ama o belirsizlik insanı teseye itiyo işte.
lütfen fikirlerinizi paylaşın,önümüzde bikaç ay var ama yanlış bi karar vermek istemiyorum. tesede sperm çıkmaz da tekrar tedaviye başlarsak çok mu şey kaybetmiş oluruz???
Allah neşenizi bozmasın kızlar👍 bende size bişeyler anlatayayım şimdi benim yumurtalar toplandı eşimden sperm alındı biz çıktık hastaneden eve geldık her neyse bunlar aradilar şu kadarı döllendi diye eşim döndü bana şimdi bizim bebeklerimizmi var iyide ben seninle bu gün yanlız kalmadım niye bizim bebeği 30kişi yapıyor biz bu işi bilmiyozmu ben sorunlarından aptal oldum gül gül öldük
Canim eşinin yorumlar ini bekliyorum.almak için hazir bekliyorummm bendee bir rüyabak iste nelere kkadirr
Rabbim bu haftada hepimizin yuzunu guldursun.hepimize şifalar versin.
canım hayırlı olsun aldıklarınız.bak rüyalara bazen kulak vermek gerekir.
bellimi olur canım sizinde şifanız belkide o dondadır.
Cnm peki düşürmek için ne yapmaliyiz hormonları. Hoca rapor çıkardı pregnyl vermiş nasıl sakliycaz nereden vuruluyo gobektenmi panik yaptım ya :) yardimci olabilir misiniz kizlarrFSH biraz yüksek.
Azosperm hastalarında fsh 2-4 arası olmalıymış
Lh de öyle olmalı
Testosteronun ise hepsinden yüksek olmalı
Ama bunların tam tersi olunca da sperm çıkanlar da var.
Hiç belli olmuyor ki
Yani hormonlara baarak yorum yapmamalıyız bence
Tamamen bünye ile alakalı
Canim sizin kontrol ne zaman
Hangi firmadan aldiysan canim tlf varmi bende alayim eşime her şeyleri aliyiruz yediriyoruz giydirelim bu evlatlar bize gelmeden neyi basil yapacagimizi çokggüzel ogretiyorlar vallahii
Birde yanizda olsa o cimcimeler neler yapicaz hic düşünemiyorum bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?