Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hormon tahlilleriniz süper gibi gözüküyor.
İNŞALLAH sperm testi sonucunuz da da yüz güldürücü güzel ve hayırlı sonuçlar alırsınız
Halay çekmeye hazırız bizlerde.

Tülaycım evet hormonlar gayet iyi çıkmış Fsh normal seviyede,Testesteron ilk defa bukadar yüksek çıktı,eşim şimdi verdi sperm testini akşama doğru cıkar sonuç herhalde,Allahım inşallah hayırlı haberler almamızı nasib eder

Cnm maşallah iyi çıkmış.testesteron u yükseltmek için ve fsh yi düşürmek için birsey yaptnzmi cnm. Bizim fsh 7 testesteron 3.86 çıktı. Inşallah sperm çıkışı başlamıştır hayırlı güzel haberler ini bekliyoruz

Cnm nezmn olcgi belli değil hoca pregnly verdi eşim bulursa burda basliyck vurulmya nasıl saklanıyor bilmiyorum gobektenmi vuruluyo. Cnm siz pregnly kullaniyomusunuz. Nekdr sonra kontrol olur bilemiyorum ki

Ferahcim prengly buzdolabı da sakliyiruz.
İğnelerin ikisini Esim hastanede kalçadan vuruldu.sonra ben onların izlerinin olduğu bölgeye vuruyorum.hastane kan tutan ben iğne vuruyorum iste her şey muczelerimiz için canim
Korkulacaj bir şey yok merak etme biz boyle yaptik.birde iğneucunu en ince olanini kullaniyiruz oda cok acitmiyor.
Vurduktan sonra buz torbasi ile masaj yapiyorum o bölgeye

cnmm çok çok geçmiş olsun annecine babacına
çok iyi anlıyorum seni inanın aklını hep orda alıyor iyimi kötümü ama endişelenme Allaha emanetler onlar : )

cnmmm hayırllı haberlelerle gel inşallahh

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah spermler çıkar bu sefer saklandiklari yerden

PAPATYAYARİM CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin:

Sağol canım,biz kendimiz özel birşey yapmadık 14 aydır Celalettin hocada iğne ve bitkisel tedavi görüyoruz ,hormonlar hemen düzene girmiyor malesef tedaviye başladığımızda FSH:20 Küsürdü,TESTESTERON:1 lerdeydi,bizim ancak 2 ay önce yapılan testte hormonlar toparlanmaya başlamıştı hoca iğneleri değiştirdi choragon ve menapur kullanıyoruz 2 aydır ,o yüzden olsa gerek testesteron daha iyi seviyeye geldi,Sizin hormonlarınızda kötü değil ama bazen dışarıdan temiz fsh ve testesteron vermek daha iyi olabiliyor hoca öyle düşünmüştür zannedersem.Buarada Pregnyl buzdolabında saklanmalı,göbektende vurulabilyor ama bu iğnelerin kas içine yapılması daha etkili oluyormuş(kalça,bacak kası)Kendin yapabilirsen eşine kalçadan yapabilirsin ben hiç cesaret edemedim eşim hep poliklinikte vurduruyor yada eşin kendisi bacağından yapabilir benim eşim birara kendine yaptı ama onunda içi kaldırmadı bıraktı sonra kendi yapmayı.İnşallah iğneleriniz ilaçlarınız şifa olur çok beklemeden kavuşursunuz bebeğinize canım.

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah spermler çıkar bu sefer saklandiklari yerden

sağolun canım arkadaşlarım heyecanla bekliyorum sonucuuuu:18::18::18::18:

Canım yarın mı gidiyorsunnn?? Ayy kıyamammm.. Bizi haberdar et herşeyden.. Kalbim seninle canım.

evet bitanemmm yarın 8de uçakla gidiyoruz ay hiç uçağada binmedin bebişlerimin heycan bi taraftan uçağın korku hadi hayırlısı olsun artık haber etmezmiyim cnm dualarınızı eksik etmeyin sizin dualarınızla gidiyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Eczaneden alırken iğnelerin en ince olanını isteyelim dimi cnm gobekten vurmak için olanlrmi oluo en incesi cnm..kalcadnmi vurulmasi daha iyi yoksa gobektenmi

Anladım cnm bizim hormonlar normal dedi dr prolaktin inimiz biraz yüksek şuanda 16 31 den düştü prl de işte. .Sağol cnm cevapladgn için. .amin nn insallah allah yardmcmZ olsun

heyecanlanma bitanem heyecanlanacak hiç bir şey yok.. Dualarımız seninle canım benim.. Bu arada uçaktada bişi yok çok güzel bir deneyim olacak senin için şoforler güzell kullanıyor hem yollarda çukurlarda yokk dümdüzz Mis gibi gider gelirsinizz inşallah.. Kaptanı tembihledim ben yavaş gitcekk.. Bebişlerimizde inecek var diceksiniz tamam mııı

Alemsin ya tamam nasihatlarına uyacağım cnm kaptan tanıdık diyosun ama anlamadığım bişey var hadi gittim ya gelirken benden 3 kişi parası alırlarsa sen yinede kaptana ses etme ben gezmeye gidiyom😀☺

Alemsin ya tamam nasihatlarına uyacağım cnm kaptan tanıdık diyosun ama anlamadığım bişey var hadi gittim ya gelirken benden 3 kişi parası alırlarsa sen yinede kaptana ses etme ben gezmeye gidiyom😀☺

Sen merak etme kuzum gerekirse kaptanı yolcularla birlikte aşağıya atar yine de 3. ye laf ettirmeyizzzz

Güzel anne adayi bebislerimiz nasil canim sen nasilsin
iyiyim canım sen nasılsın bebişler şimdilik iyi sayılır
biraz aşağıda duruyor benim minikler bu ara dinlenerek vakit geçiriyorum işten de ayrıldım artık evdeyim bir müddet
biraz keyif yapıyorum ama yakında sıkılırım gibi geliyor hayırlısı artık
sen nasılsın iyisindir inşallah
canım hayırlısıyla geliyosun artık bişey kalmadı tedavin olacak Allahın izniyle sende hamile kalırsın inşallah dualarımız seninle canım

Canımmm sonunda geliyorum allahımın izniyle evlatlarıma kavuşurum dualarınizla inşallah bebeklerim benle olacak😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…