Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnmm rapor çıkardık burdan istersek ücret alıyo larmi istanbuldamj bu eczane Bizim memleket e gelene kdr bozulmaz dimi

Canım reçete numarasını söylüyorsunuz ücretsiz gönderiyorlar sadece kargo parası veriliyor,İstanbulda eczane, Celalettin hocanın hastaları buradan temın ediyor genelde,buz kapsülüyle gönderiyorlar Vana bile gönderildiğini biliyorum ama sız arayınca sorun yinede

Tmm cnmm çok sagoll bi kutuda kacta ne var cnm aylık mi alicaz rapor da yazan kdr mi

Adaşım sonucunuz gayet iyi kısa sürede çok iyi ilerleme olmuş Darısı spermlere olsun canım

Canım maşallahbizlerde bu günleri görürüz inşallah.Mikron spermatit oranının yanında yazıyor ama sizde sperm çıkışı olduğu için yazmamış olabilir.Lökosit düşerse çok daha iyı sonuçlar çıkar canım inşallah ondanda kısa sürede kurtulursunuz.

Hoşgeldin canım.Hep yorgunluk oluyor zaten.
Ama olsun güzel gelişmelerin olması insanın bütün yorgunluğunu alıyor
Gayet güzel ilerliyorsunuz.Az kaldı canım
Sabır ve dualarımız ile bu günleri aşacağız ELHAMDÜLİLLAH

Canım 5.000liğin içinde 1tane var hoca size 2 ay yetecek kadar yazmıstır büyük ihtimalle,raporda ne kadar yaziyorsa hepsini gönderirler.

Cnm eşim bi eczaneden 5 kutu almış ayin 23 unde gidip aile hekiminde n yazdirin ben temin ederim demiş. Çok sağol tatlım yardimci oldun. Bi sıkıntı olursa verdiğin noyu ararim

Canim hayirli haberlerini bekliyoruuuum.
İnşallah hucre cikislariniz olmuştur.

Demet cnm hayırlı ve guzel haberlerini bekliyoruz

Evet canlarım hücre çıkışı başladı.İnşallah güzel bir şekilde devam eder. Geçmiş sayfaları okudukça cevap veriyorum.
İizine çıkınca işler birikmiş halletmeye çalışıyorum.
Allah hepimize güzel sonuçlar almak nasip etsin.Kaliteli milyonlarca sperm gösterip azo sıkıntısından kurtarsın.Amin

Canım sizde sıfırdan yükseldi bu kadar değil mi

Arkadaşlar sperm çıkmamış Spermatit %48 olmuş birde 5 10 mikron yazıyor nedemek bilmiyorum pek bir gelişme yok malesef

Tüm tedavide olan arkadşalarımla aldığınız sonuçlar için hepinize ayrı ayrı hayırlı olsun.
İnşh yakın zamanda hepiniz spermleride bol bol görürsünüz.
Hayırlıyla tedaviniz sonuçlanır.

Hoşgeldin ben tecrübeli degililm yorum için ama 3 ay da iyi cikmis sonuclariniz bundan sonra supermenli olsuuun.

Hoşbulduk.Saol canım benim..Allah herkesin gönlündekini versin.Hayırlısıyla.

Adaşım sonucunuz gayet iyi kısa sürede çok iyi ilerleme olmuş Darısı spermlere olsun canım

Allah nazarlardan korusun.Ama hoca dediki bazen de iniş çıkışlarda olabilir moralinizi bozmayın sakın üzülmeyin her şeyin hayırlısı dedi.

Saol tülaycığım dualarla geldik bu noktaya ben inanıyorum.Testten öncede süleymaniye eyüp derken Allah yüzümüze güldü.
Sağlıklı spermleri görmek nasip etsin Allah hepimize.

canlarım merhaba,
eşimin Celalettin Hoca ya gideceğinden bahsetmiştim.
çok şükür dün gitti.
verdiği sperm testinde germ hücrelerinde yarıdan fazla azalma var.
ama bu sefer spermatitlerimiz var çok şükür
Germ Hücre sayısı:728.000
Lökosit sayısı:672.000
spermatit:%20 (Çoğu dejener 5-6 mikron)
%80 spermatosit yazıyor
bugünlerimize çok şükür.
özellikle benim eşim gibi küçük yaşta kemoterapi gören arkadaşlarımız için yazıyorum.
Gulerim bizi de listeye ekleyebilirsin canım.
buarada eşim şimdiye kadar hiç iğne kullanmamıştı.
şimdi hoca ilk defa pergnl vermiş.
Eczane yollayacak inşallah.

tatlım hoşgeldin.. sonucunuz iyiye gidiyor git gide hadi en ısa zaman da spermleride görürsünüz bu gidişle
evet o anlık duygular her an var başımızda ama olsun ilerleme kaydetmek bile güzel bizim gibiler için galiba ramazandan sonra çoğu arkadaşımda sende dahil güzel halaylık haberler alıcazzzz
cnm ne güzel spermatitler arttıkça geri malum sperm olucak inşlh
iğnelerde inşlh eşine şifa olur ve bi daha ki sefere süper halaylık haberler duyarız senden

canım maşallah sizde hiç hücre yoktu, tedaviye çok güzel cevap veriyo eşinin vucüdu. çoğumuz 1 yıldan fazladır ilaçları kullanıyoruz bu kadar çabuk etki etmiyordu. harika bir haberr canım, dur bak çok çabuk çıkacak sizde spermler

[TABLE="width: 285"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]demet1973[/TD]
[TD="class: xl63, width: 35, bgcolor: transparent"]17 yıl[/TD]
[TD="class: xl63, width: 86, bgcolor: transparent"]azo sebebi sertoli cell ilk testte hücre çıkışı olmadı lökositte 500.000[/TD]
[TD="class: xl63, width: 96, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 84, bgcolor: transparent"]germ 1.260.000 lökosit 540.000 % 36 spermatit ve % 64 spermotosit[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

gelişmleri ekledim canım.. inş daha güzel sonuçlar alırsınız

[TABLE="width: 775"]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 78, bgcolor: transparent"]seval0817 [/TD]
[TD="class: xl66, width: 35, bgcolor: transparent"]30-33 4yıl[/TD]
[TD="class: xl68, width: 86, bgcolor: transparent"]5-6 yaşlarında kanser (lenfoma) teşhisi nedeniyle kemoterapi ve radyoterapi görmesi.[/TD]
[TD="class: xl65, width: 96, bgcolor: transparent"]yaklaşık 1 yıldır tedavideler .panax,E1,G5 macunu,hprex,leyding,sertoly[/TD]
[TD="class: xl67, width: 84, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 94, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 95, bgcolor: transparent"]01.07.2013 tarihli sperm testinin sonucu :
Lökosit sayısı:360.000 cc
Germ Hücre Sayısı:640.000 cc
[/TD]
[TD="class: xl65, width: 105, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 78, bgcolor: transparent"]06.01.2014 tarihli sperm testinin sonucu:

Lökosit sayısı:780.000 cc
Germ Hücre Sayısı:1.220.000 cc
[/TD]
[TD="class: xl69, width: 92, bgcolor: transparent"],Hprex,2 kutu sıvı ilaç,dfrex Com vitex,Arginmax,Citrus. 3 marttan sonra: sıvıları bitti.,4 kutu daha hprex gönderdi.hprex bittikten sonrada 800 adet hapı daha var DİREX kullanıyor[/TD]
[TD="class: xl65, width: 85, bgcolor: transparent"]Germ Hücre sayısı:728.000
Lökosit sayısı:672.000
spermatit:%20 (Çoğu dejener 5-6 mikron)
%80 spermatosit
[/TD]
[TD="class: xl65, width: 103, bgcolor: transparent"]hoca ilk defa pergnl vermiş[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ah be canım gidecez gitmesinede kasımda Randevumuz sizin tedavi iki buçuk yıldır sürüyordu degilmi peki nasıl.bi tedavi uyguluyor Size bizimkide uzun sürecektir mutlaka ama benim yaş aldı başını gidiyor zaten bu yüzden zaman geçtikçe ya bende bi sorun çıkarsa diye korkuyorum. çünki dokuz yıllık ilişkimiz ardından On bir ay önce evlendik ve beş ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik benim.yaşım oldu otuzbeş tedavinin sürecinin uzaması ters teper diye korkuyorum açıkçası canım Saraçoğlunun nohut ve kırkkilit kürünüde bi ay önce yapmaya başladım ama nr kadar yapılacağı konusunda bişey sölemedi senin bu konuyla ilgili bi bilgin varmı canım doktor yiyecekler ile ilgili bi sey dedimi Size

Slm canım biz genetik testini yaptırdık özel hastane de yaptıracaktık 250 tl dediler bizde yaptırmadık, araştırdık ki bulunduğumuz şehirdeki üniversite eğitim ve araştırma hastanesinde hiç bi ücret ödemeden yapabiliyormusuz eşim emekli Sandığı bu yüzden hiç.ücret ödemedik ama sonucun çıkması bi ay sürüyor canım

sonucunuz temiz çıkar umarım hiçbir sorun çıkmaz

tesekkür ederim sonucumuz şükürler olsunki temiz çıktı umarım sizinkide temiz çıkar
gözünaydın cnm o zaman biz çok önce yapmıştık kendime de yaptırdım eşimede hamdolsun bizdede sorun çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıtı sadece onunda çaresi var neyse ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…