Cnmm rapor çıkardık burdan istersek ücret alıyo larmi istanbuldamj bu eczane Bizim memleket e gelene kdr bozulmaz dimi
Tmm cnmm çok sagoll bi kutuda kacta ne var cnm aylık mi alicaz rapor da yazan kdr miCanım reçete numarasını söylüyorsunuz ücretsiz gönderiyorlar sadece kargo parası veriliyor,İstanbulda eczane, Celalettin hocanın hastaları buradan temın ediyor genelde,buz kapsülüyle gönderiyorlar Vana bile gönderildiğini biliyorum ama sız arayınca sorun yinede
Tmm cnmm çok sagoll bi kutuda kacta ne var cnm aylık mi alicaz rapor da yazan kdr mi
Canlar ben bayağıdır yoktum Pazartesi kontrole gittik spermiyogramda her sahada 5 ad hareketsiz amorf sperm 1 ad yerinde hareketli amorf sperm ve iğne başlı sperm çıktı hoca iyiye gidiyor dedi spermatitler % 61 olmuş :) ama bu Micron nerde yazıyo göremedim lokositimiz çok düşmedi % 47 onuda biraz düşürsek bizde durumlar bu sizler nasılsınız geçmişinde okuyamadım varmı yeni gebişler ???öpüldünüz :)))
Öncelikle yorucu bir İstanbul seyahatinden sonra yoğun bir iş gününe başladım.
Kısaca sonucu yazıp geçmiş sayfaları sonradan okuyacağım.
Sonucumuz germ 1.260.000 lökosit 540.000 % 36 spermatit ve % 64 spermotosit.
Yorumlarınız ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz bu benim ilk testim ve sonucum idi.
Hayırlısı olsun.Özledim sizleri be.
Canım 5.000liğin içinde 1tane var hoca size 2 ay yetecek kadar yazmıstır büyük ihtimalle,raporda ne kadar yaziyorsa hepsini gönderirler.
Canim hayirli haberlerini bekliyoruuuum.
İnşallah hucre cikislariniz olmuştur.
Demet cnm hayırlı ve guzel haberlerini bekliyoruz
Evet canlarım hücre çıkışı başladı.İnşallah güzel bir şekilde devam eder. Geçmiş sayfaları okudukça cevap veriyorum.
İizine çıkınca işler birikmiş halletmeye çalışıyorum.
Allah hepimize güzel sonuçlar almak nasip etsin.Kaliteli milyonlarca sperm gösterip azo sıkıntısından kurtarsın.Amin
slm kızlar ,bugünün celalettin hocanın yanına gittik sonuçlar için.evet biraz gerilemişiz dedi kendisi de menegondan kaynaklı olduğunu söyledi.preglny haftada 3 e çıktı menogonu kesti.eşimi muayne etti bir sıkıntının olmadıını söyledi sağolsun ilgilendi baya.
kontrolümüz 1,5 ay sonra o tesette değişiklik olabilir dedi buna nazaran ..
ayrıca genetik test istedi aranızda genetik test veren var mı kızlar..
maliyeti vs nasıl devlet hastaneleri yapıyo mu bu işi?
bizden haberler bu kadr umarım 1.5 ay sonra iyi olur herşey ..
ayrıca burda duyduğuğum üzüntüden dolayı beni teselli eden arkadaşlara çok teşekkür ederim sağolun kızlar inişler çıkışlar olacak tabi işte bazen sabırsız olabiliyoruz.
Arkadaşlar sperm çıkmamış Spermatit %48 olmuş birde 5 10 mikron yazıyor nedemek bilmiyorum pek bir gelişme yok malesef
Canlar ben bayağıdır yoktum Pazartesi kontrole gittik spermiyogramda her sahada 5 ad hareketsiz amorf sperm 1 ad yerinde hareketli amorf sperm ve iğne başlı sperm çıktı hoca iyiye gidiyor dedi spermatitler % 61 olmuş :) ama bu Micron nerde yazıyo göremedim lokositimiz çok düşmedi % 47 onuda biraz düşürsek bizde durumlar bu sizler nasılsınız geçmişinde okuyamadım varmı yeni gebişler ???öpüldünüz :)))
Yorumlarınız ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz bu benim ilk testim ve sonucum idi.
Hoşgeldin ben tecrübeli degililm yorum için ama 3 ay da iyi cikmis sonuclariniz bundan sonra supermenli olsuuun.
Adaşım sonucunuz gayet iyi kısa sürede çok iyi ilerleme olmuşDarısı spermlere olsun canım
Hoşgeldin canım.Hep yorgunluk oluyor zaten.
Ama olsun güzel gelişmelerin olması insanın bütün yorgunluğunu alıyor
Gayet güzel ilerliyorsunuz.Az kaldı canım
Sabır ve dualarımız ile bu günleri aşacağız ELHAMDÜLİLLAH
tatlım hoşgeldin.. sonucunuz iyiye gidiyor git gide hadi en ısa zaman da spermleride görürsünüz bu gidişleÖncelikle yorucu bir İstanbul seyahatinden sonra yoğun bir iş gününe başladım.
evet o anlık duygular her an var başımızda ama olsun ilerleme kaydetmek bile güzel bizim gibiler için galiba ramazandan sonra çoğu arkadaşımda sende dahil güzel halaylık haberler alıcazzzzCanım dün biraz canım sıkıldı ama şimdi daha iyiyim mantıklı düşününce aslında gayet güzel bir sonuç çıktı 60 günde hem germ hücreler artmış hem spermatitler,yaramazların boylarıda uzamış daha ne olsun dimi?hocamızada maıl atmıştık sonucu oda üç vakte kadar yüzün güler demiş,hocanın mailinden sonra keyfim yerine geldi Allah razı olsun.
cnm ne güzel spermatitler arttıkça geri malum sperm olucak inşlhcanlarım merhaba,
eşimin Celalettin Hoca ya gideceğinden bahsetmiştim.
çok şükür dün gitti.
verdiği sperm testinde germ hücrelerinde yarıdan fazla azalma var.
ama bu sefer spermatitlerimiz var çok şükür
Germ Hücre sayısı:728.000
Lökosit sayısı:672.000
spermatit:%20 (Çoğu dejener 5-6 mikron)
%80 spermatosit yazıyor
bugünlerimize çok şükür.
özellikle benim eşim gibi küçük yaşta kemoterapi gören arkadaşlarımız için yazıyorum.
Gulerim bizi de listeye ekleyebilirsin canım.
buarada eşim şimdiye kadar hiç iğne kullanmamıştı.
şimdi hoca ilk defa pergnl vermiş.
Eczane yollayacak inşallah.
canlarım merhaba,
eşimin Celalettin Hoca ya gideceğinden bahsetmiştim.
çok şükür dün gitti.
verdiği sperm testinde germ hücrelerinde yarıdan fazla azalma var.
ama bu sefer spermatitlerimiz var çok şükür
Germ Hücre sayısı:728.000
Lökosit sayısı:672.000
spermatit:%20 (Çoğu dejener 5-6 mikron)
%80 spermatosit yazıyor
bugünlerimize çok şükür.
özellikle benim eşim gibi küçük yaşta kemoterapi gören arkadaşlarımız için yazıyorum.
Gulerim bizi de listeye ekleyebilirsin canım.
buarada eşim şimdiye kadar hiç iğne kullanmamıştı.
şimdi hoca ilk defa pergnl vermiş.
Eczane yollayacak inşallah.
ah be canım gidecez gitmesinede kasımda Randevumuz sizin tedavi iki buçuk yıldır sürüyordu degilmi peki nasıl.bi tedavi uyguluyor Size bizimkide uzun sürecektir mutlaka ama benim yaş aldı başını gidiyor zaten bu yüzden zaman geçtikçe ya bende bi sorun çıkarsa diye korkuyorum. çünki dokuz yıllık ilişkimiz ardından On bir ay önce evlendik ve beş ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik benim.yaşım oldu otuzbeş tedavinin sürecinin uzaması ters teper diye korkuyorum açıkçası canım Saraçoğlunun nohut ve kırkkilit kürünüde bi ay önce yapmaya başladım ama nr kadar yapılacağı konusunda bişey sölemedi senin bu konuyla ilgili bi bilgin varmı canım doktor yiyecekler ile ilgili bi sey dedimi Sizebence direk kaan hocaya gıdın hıc kafan karısmasın bız daha once bırcok doktora gıttık hepsıde docent yada profesor du para ıcın bu ısı yapıyor coğu onun ıcın kaan hoca sadece ısıne odaklanıyor ve elınden gelenı yapmaya calısıyor gtıtiğımız hıcbır doktor onun bıze verdıgı tedavıyı uygulamadı canım
Slm canım biz genetik testini yaptırdık özel hastane de yaptıracaktık 250 tl dediler bizde yaptırmadık, araştırdık ki bulunduğumuz şehirdeki üniversite eğitim ve araştırma hastanesinde hiç bi ücret ödemeden yapabiliyormusuz eşim emekli Sandığı bu yüzden hiç.ücret ödemedik ama sonucun çıkması bi ay sürüyor canımTüm tedavide olan arkadşalarımla aldığınız sonuçlar için hepinize ayrı ayrı hayırlı olsun.
İnşh yakın zamanda hepiniz spermleride bol bol görürsünüz.
Hayırlıyla tedaviniz sonuçlanır.
sonucunuz temiz çıkar umarım hiçbir sorun çıkmazSlm canım biz genetik testini yaptırdık özel hastane de yaptıracaktık 250 tl dediler bizde yaptırmadık, araştırdık ki bulunduğumuz şehirdeki üniversite eğitim ve araştırma hastanesinde hiç bi ücret ödemeden yapabiliyormusuz eşim emekli Sandığı bu yüzden hiç.ücret ödemedik ama sonucun çıkması bi ay sürüyor canım
tesekkür ederim sonucumuz şükürler olsunki temiz çıktı umarım sizinkide temiz çıkarsonucunuz temiz çıkar umarım hiçbir sorun çıkmaz
gözünaydın cnm o zaman biz çok önce yapmıştık kendime de yaptırdım eşimede hamdolsun bizdede sorun çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıtı sadece onunda çaresi var neyse ki...tesekkür ederim sonucumuz şükürler olsunki temiz çıktı umarım sizinkide temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?