çok sevindim canım yaaa seninde gözünaydın ben tedaviye başladınız mı peki hangi doktora gidiyorsunızgözünaydın cnm o zaman biz çok önce yapmıştık kendime de yaptırdım eşimede hamdolsun bizdede sorun çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıtı sadece onunda çaresi var neyse ki...
çok sevindim canım yaaa seninde gözünaydın ben tedaviye başladınız mı peki hangi doktora. gidiyorsunızgözünaydın cnm o zaman biz çok önce yapmıştık kendime de yaptırdım eşimede hamdolsun bizdede sorun çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıtı sadece onunda çaresi var neyse ki...
sağol cnm ben şimdi spermelrimizin morfolojilerinin düzelmesini bekliyorum ondan sonra tüp bebek tedavisine başlıcamçok sevindim canım yaaa seninde gözünaydın ben tedaviye başladınız mı peki hangi doktora. gidiyorsunız
canlarım merhaba,
eşimin Celalettin Hoca ya gideceğinden bahsetmiştim.
çok şükür dün gitti.
verdiği sperm testinde germ hücrelerinde yarıdan fazla azalma var.
ama bu sefer spermatitlerimiz var çok şükür
Germ Hücre sayısı:728.000
Lökosit sayısı:672.000
spermatit:%20 (Çoğu dejener 5-6 mikron)
%80 spermatosit yazıyor
bugünlerimize çok şükür.
özellikle benim eşim gibi küçük yaşta kemoterapi gören arkadaşlarımız için yazıyorum.
Gulerim bizi de listeye ekleyebilirsin canım.
buarada eşim şimdiye kadar hiç iğne kullanmamıştı.
şimdi hoca ilk defa pergnl vermiş.
Eczane yollayacak inşallah.
tatlım hoşgeldin.. sonucunuz iyiye gidiyor git gide hadi en ısa zaman da spermleride görürsünüz bu gidişle
İnşallah canım ya.Ama celalettin bey dediki bir dahaki sefere sonuçlar düşerse falan sakın üzülmeyin dedi.Vücut bazen tepki verebiliyormuş.
Umarım diğer kontrolde daha güzel sonuçlar alırız.Nazlı spermler bir gün gelecek inanıyorum.Ve bekliyoruz bizim başka şansımız yok.
Canım sizde sıfırdan yükseldi bu kadar değil mi
Evet canım hiç germ hücresi yoktu.Allah hepimize daha güzel sonuçlar versin.
canım maşallah sizde hiç hücre yoktu, tedaviye çok güzel cevap veriyo eşinin vucüdu. çoğumuz 1 yıldan fazladır ilaçları kullanıyoruz bu kadar çabuk etki etmiyordu.harika bir haberr canım, dur bak çok çabuk çıkacak sizde spermler
Saol gülerim. Tek yaptığımız şey dua ve ilaçları zamanında kullanmak bazen aksasada.Allah hepimize o güzel günleri göstersin.
canlarım merhaba,
eşimin Celalettin Hoca ya gideceğinden bahsetmiştim.
çok şükür dün gitti.
verdiği sperm testinde germ hücrelerinde yarıdan fazla azalma var.
ama bu sefer spermatitlerimiz var çok şükür
Germ Hücre sayısı:728.000
Lökosit sayısı:672.000
spermatit:%20 (Çoğu dejener 5-6 mikron)
%80 spermatosit yazıyor
bugünlerimize çok şükür.
özellikle benim eşim gibi küçük yaşta kemoterapi gören arkadaşlarımız için yazıyorum.
Gulerim bizi de listeye ekleyebilirsin canım.
buarada eşim şimdiye kadar hiç iğne kullanmamıştı.
şimdi hoca ilk defa pergnl vermiş.
Eczane yollayacak inşallah.
Kızlar merhaba :) size hayırlı haberlerle geldim 1 yıllık yolculuğumun sonunda dün yapılan mikro tesede spermlerimize kavuştuk Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun. benden 5 yumurta toplandı 4 tanesi işleme alındı ve bu gün aradılar 4ü de çok iyiymiş döllenmiş. c. tesi transfer yapılacak iş dolayısıyla pazrtesi iş başı yapcam dinlenme sürem yok zararı olurmu bana dersiniz ? sigarayı da bırakmam lazım artık yapmam gereken bişeyler varsa ne olur bilgilendirin ben çok şaşkınım. darısı tüm bekleyenlerin başına Rabbim herkezin gönlündekini versin .
Hadi gözün aydın canım Hayırlısı olsun İNŞALLAH
İyi yine hadi spermlerden yana şansınız varmış.
İnşALLAH İlk denemende meleğine kavuşursun.
Deneme yapan arkadaşlar seni ayrıca bilgilendirecklerdir.
Benim bu konuda bilgim yok.:44:
Eğer nasibinde anne olmak varsa döner dolaşır sana gelir.
Sen merak etme canım
değerleriniz iyi gözüküyor testesteron biraz düşük gibi ama oda halolur cnm ..spermlerinizde inşlh göz kırpar size c.tesi...Slm arkadaslar esim tahlil verdi fsh:3.11 lh:0.12 e2:38.84 t testosteron:191.06 degerlerimiz nasıl yorumlayabilir misiniz bir onceki nisan ayi spermiyogram lökosit:%52 germ hucre :% 48 esim cts tekrar sprrm vercek ins sonuclarimiz iyi cikar
aa hayırlı olsun cnm gözünaydın maşaşlah bak döllenmeside süper olmuş inşlh hamile haberinide yazarsın burayaKızlar merhaba :) size hayırlı haberlerle geldim 1 yıllık yolculuğumun sonunda dün yapılan mikro tesede spermlerimize kavuştuk Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun. benden 5 yumurta toplandı 4 tanesi işleme alındı ve bu gün aradılar 4ü de çok iyiymiş döllenmiş. c. tesi transfer yapılacak iş dolayısıyla pazrtesi iş başı yapcam dinlenme sürem yok zararı olurmu bana dersiniz ? sigarayı da bırakmam lazım artık yapmam gereken bişeyler varsa ne olur bilgilendirin ben çok şaşkınım. darısı tüm bekleyenlerin başına Rabbim herkezin gönlündekini versin .
biizm inhibin b 29 çıkmıştı tatlım sen ona takılma benceKızlar sizin eşlerinizin inhibin b testi kaç çıkmıştı bizim 10 çıkmış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar merhaba :) size hayırlı haberlerle geldim 1 yıllık yolculuğumun sonunda dün yapılan mikro tesede spermlerimize kavuştuk Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun. benden 5 yumurta toplandı 4 tanesi işleme alındı ve bu gün aradılar 4ü de çok iyiymiş döllenmiş. c. tesi transfer yapılacak iş dolayısıyla pazrtesi iş başı yapcam dinlenme sürem yok zararı olurmu bana dersiniz ? sigarayı da bırakmam lazım artık yapmam gereken bişeyler varsa ne olur bilgilendirin ben çok şaşkınım. darısı tüm bekleyenlerin başına Rabbim herkezin gönlündekini versin .
Cnm hayırlı olsun çok sevindim inşallah en kısa zamanda evlatlariniza kavusursunuzKızlar merhaba :) size hayırlı haberlerle geldim 1 yıllık yolculuğumun sonunda dün yapılan mikro tesede spermlerimize kavuştuk Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun. benden 5 yumurta toplandı 4 tanesi işleme alındı ve bu gün aradılar 4ü de çok iyiymiş döllenmiş. c. tesi transfer yapılacak iş dolayısıyla pazrtesi iş başı yapcam dinlenme sürem yok zararı olurmu bana dersiniz ? sigarayı da bırakmam lazım artık yapmam gereken bişeyler varsa ne olur bilgilendirin ben çok şaşkınım. darısı tüm bekleyenlerin başına Rabbim herkezin gönlündekini versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?