Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizin doktorunuz kim celalettin peru mu? ve tese olmuşmuydu hiç? inşlah daha iyi olur sonuçlarınız. bizde celalettin hocaya gitmeyi düşünüyoruz iyimi diye merak ediyrm

sizin doktorunuz kim celalettin peru mu? ve tese olmuşmuydu hiç? inşlah daha iyi olur sonuçlarınız. bizde celalettin hocaya gitmeyi düşünüyoruz iyimi diye merak ediyrm

2011 de kaan aydosta microtese olduk . evet celaleddin hocada tedavideyiz. amin inş. hepimiz de daha iyi gelişmeler olur niş.

2011 de kaan aydosta microtese olduk . evet celaleddin hocada tedavideyiz. amin inş. hepimiz de daha iyi gelişmeler olur niş.
çıkış olması umut verici bizede. kaan hocada bizimde bi tedavi serüvenimiz oldu ama tese için başkasına gittik. bizim 2 mikrotesemiz var birinde bulundu birinde bulunmadı bu defa güzel bi tedavi olmak istiyoruz celalettin hoca bu alanda iyi duyduğum kadarıyla. inşllah bizede iyi gelir

Cnm pregnyl kullaniosan baya bi dusmus olmasi gerekmezmi siz yaninda menapurda kullaniosuniz galiba..

Cnm pregnyl kullaniosan baya bi dusmus olmasi gerekmezmi siz yaninda menapurda kullaniosuniz galiba..
cnm haftada bir prenglı . 2 de menegon kullanıyorduk bugün değiştirmişn menepura fsh bi ara baya düşüktü sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı.hormonlar güzel demiş hoca

Sağol canım haftaya cumartesi sperm testi verecekte eşim,safer ayının çıkmasını bekleyelim dedim ama daha çok varmış
Az önce diyanetin sayfasına baktım, safer ayının kötü bir ay olduğu sadece hurafedir diyor, planlarınızı ona göre yapmanızı öneririm. Linki veremiyorum, diyanetin sayfasından soru cevap kısmına bakarsınız, orada cevaplandırılmış, okuyabilirsiniz.

Klinigin we doktorun adi dr.mustafa mucahit yilmaz klinigi.yeride dewlet hastanesinin caddesinde.test yaptirmamiza az kaldi insallah yukselmistir degerler.gecen ay yukselmisti.sende bi arastir istersen insallah care olur sizede.

İnmemiş testist çok zararlıymiş onu öğrendim
mufit bey zararlı olmasa testist alınır demezdi
offf diğer drlardan hala cevap gelmedi ya
Müfit bey gerçekten çok uğraşıyor benim araştırmalarima göre

bu hangi doktor cnm ?

cnm cok uzuldum ya ne desem bos her ne kadar belli etmemeye calissakta olmuyo iste biz sadece distan gulen insanlariz icimizi bilseler ne yanginlar kopuyo tedavi surecinizi bilmiyorum ama bu durumu yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum cnm rabbim sabir ve saglik versin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…