hakkınızda hayırlısı olsun canım....Bugün kan testi verdi canım hocaya mail atcaz Ocak 15 gibi yapalım demiştik ama yollar çok kötü afyon Ankara arası kapanıyor buz heryer haberlerde duymuşsundur bilmiyorum valla hakkı
canım yazmıştım ama yayınlanmamış bugün kan testi yaptırdı eşim hocaya yolluycaz bakalım Ocak 15 gibi demiştik ama kar buz her taraf afyon Ankara yolu kapanıyo haberlerde bilmiyorum napcaz hocaya gönderelim bakalım ne diycek
evet hakkımızda hayırlısı düzelir inş havalar . Hoca iyi canım sıcak davranıyor açıklıyor herşeyi bide giderken tüm testlerinizi götürün biz ultrasonu götürmüştük sadece hepsini sordu canımCanim evet yollar kotu havalar kotu bizde yariyil tatilinde gideriz diye dusunduk ama esim havalar kotu gidilmez diyo. Ucakla gidicez ama hava kotu olursa ucaklada zor olur. Hoca nasi biri yani hastaya olan tutumu falan
Âmin canım Allah razı olsun daha onu konuşamadık canım belli değil siz nerde olmuştunuzhakkınızda hayırlısı olsun canım....
güzel günlerin başlangıcı olsun inşallah bu ameliyat...dualarımız sizinle...
nerde yapacak ameliyatı müfit hoca???
Evet canım maalesef iğnenin öyle bi yan etkisi var ihmal etmeyin gidin doktora mutlakaHayirli akşamlar arkadaşlar esim 2 ,5 aydir pregnly iğnesi vurunuyor esimin meme ucunda bariz bir şekilde şişme oluştu dokununca aciyor diyor ignenin yan etkisi olabilir mi yada ayni sey sizdede oldumu c.tesi doktora gidicez inşallah açıkçası çok tedirgin olduk..((
Korktum yaa ne olacak şimdi inşallah kötü birsey cikmaz canimEvet canım maalesef iğnenin öyle bi yan etkisi var ihmal etmeyin gidin doktora mutlaka
İğnenin dozunda ayarlama yapıyorlar yada başka bi ilaç veriyorlar canım bildiğim kadarıyla korkmayın bişi olmaz inş hem yeni başlamışsınızHadi çok
Korktum yaa ne olacak şimdi inşallah kötü birsey cikmaz canim
Canim bizde pregnyl kullandik esimin goguslerinde sertlesme ve agri oldu dokunulmuyodu ve gogus buyumesi oldu birakinca.agrilar da buyumede gecti.Hayirli akşamlar arkadaşlar esim 2 ,5 aydir pregnly iğnesi vurunuyor esimin meme ucunda bariz bir şekilde şişme oluştu dokununca aciyor diyor ignenin yan etkisi olabilir mi yada ayni sey sizdede oldumu c.tesi doktora gidicez inşallah açıkçası çok tedirgin olduk..((
Tamam canim cok sagol yaptrdgmz butun testlerimzi goturelim.E
evet hakkımızda hayırlısı düzelir inş havalar . Hoca iyi canım sıcak davranıyor açıklıyor herşeyi bide giderken tüm testlerinizi götürün biz ultrasonu götürmüştük sadece hepsini sordu canım
Ne demek canım whatsap tan gönderdim sonuçları bende cevap bekliyoruz testesteron düşük maalesef 179 çıkmış alt sınır 218 fsh 10 lh 5 olmuş bakalım ne diycekTamam canim cok sagol yaptrdgmz butun testlerimzi goturelim.
Once fsh niz kacti canimm. Lh ta iyi bence. Testesteron dusuk evet canim. Insallah iyi seyler soyler.. bakalim biz igneyi biraktiktn sonra degerler ne alemdeNe demek canım whatsap tan gönderdim sonuçları bende cevap bekliyoruz testesteron düşük maalesef 179 çıkmış alt sınır 218 fsh 10 lh 5 olmuş bakalım ne diycek
Ameliyat olmadan önce 7 küsürdü canım teseden sonra yükseliyormuş fsh o yüzden yükseldi heralde testesteronda alt sınırlardaydı yineOnce fsh niz kacti canimm. Lh ta iyi bence. Testesteron dusuk evet canim. Insallah iyi seyler soyler.. bakalim biz igneyi biraktiktn sonra degerler ne alemde
Siz tese olmusmuydunuz canimAmeliyat olmadan önce 7 küsürdü canım teseden sonra yükseliyormuş fsh o yüzden yükseldi heralde testesteronda alt sınırlardaydı yine
bu yan etkiler herkeste kesin çıkıyor mu? eşim 3 ayı aşkın süredir haftada 2 adet 5000lik kullanıyor şuan bir şey yok ama daha sonra çıkar mı acaba.Evet canım maalesef iğnenin öyle bi yan etkisi var ihmal etmeyin gidin doktora mutlaka
Evet canım 2013 te oldukSiz tese olmusmuydunuz canim
Yok herkeste olmuyo canım benim eşim 1 yıl kullandı olmadı çok şükürbu yan etkiler herkeste kesin çıkıyor mu? eşim 3 ayı aşkın süredir haftada 2 adet 5000lik kullanıyor şuan bir şey yok ama daha sonra çıkar mı acaba.
Anladım canım sağ ol. sizin Teseden sonuç çıktı mı? öncesinde tedavi olmuş muydunuz? hep aynı sorular ama kusura bakmayın :)Yok herkeste olmuyo canım benim eşim 1 yıl kullandı olmadı çok şükür
Önemli değil canım yok çıkmadı maalesef tedavi görmemiştik çıkarsa boşyere hormon almasın dedi doktorAnladım canım sağ ol. sizin Teseden sonuç çıktı mı? öncesinde tedavi olmuş muydunuz? hep aynı sorular ama kusura bakmayın :)
Sonucunuz ne cikti canim kusura bakma hic.hatrlamiorum burda konusulup konusulmadgni tese oldugunuzuEvet canım 2013 te olduk
Canim benim sorumada cevap vermissin.Önemli değil canım yok çıkmadı maalesef tedavi görmemiştik çıkarsa boşyere hormon almasın dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?