bizde tese ameliyatı olduk umut tüp bebekde ama sonuç negatif hiç bi tedavi yada doğru düzgün testleri yapılmadan oldu.Cok yeniydi bilgimizde yoktu o zamanlarSana tavsiyem tedavi olmadan tese ameliyati olma biz olmustuk sonuc negativ oldu ilac tedavisi olupta sonuc alan bur suru arkadasimiz var burada
AZFC DELESYONU VE CERTOLIY CELL ONLY KANN HOCA TEDAVIYE YANIT VERIYOR DEDI AYLIK KAN TAHLILLERINE BAKARAK BUGUN GENE KAN ALDIRDIK HAFTAYA PERSEMBE SONUCU ALIP KAAN HOCAYA YOLLUCAM BAKALIM NEDICEKsizin problem neydi ilaçlarlar işe yarıyormu peki
Canim sperm olmadimi nasil tup bebege gecicenki??bizde tese ameliyatı olduk umut tüp bebekde ama sonuç negatif hiç bi tedavi yada doğru düzgün testleri yapılmadan oldu.Cok yeniydi bilgimizde yoktu o zamanlar
Amin insallah bende cok merakettimaysun_000 haber var mi canim? merak ettim, insallah bol bol sperm bulunur Rabbim yuzunuzu guldurur
tüp bebeğe hazırladılar beni en son aşama tese yaptılar canlı hücre bulunamadı bulunsaydı yumurtalarım toplanıp transfer yapılacaktıCanim sperm olmadimi nasil tup bebege gecicenki??
Kim yapti ameliyatinizi?tüp bebeğe hazırladılar beni en son aşama tese yaptılar canlı hücre bulunamadı bulunsaydı yumurtalarım toplanıp transfer yapılacaktı
umutv tüp bebekde Emre bakırcıoğlu yaptı ama hiç memnun kalmadıkKim yapti ameliyatinizi?
Kliniktenmi yoksa emre bakircioglundanmi?takip ettigim kadariyla emre bey tesede cok basarili nekadar oldu ameliyat olali?umutv tüp bebekde Emre bakırcıoğlu yaptı ama hiç memnun kalmadık
emre bey normalde alman hastanesinde ama belirli günler umut tüp bebek kliniğe geliyo orda 2009 yılında yaptıKliniktenmi yoksa emre bakircioglundanmi?takip ettigim kadariyla emre bey tesede cok basarili nekadar oldu ameliyat olali?
Sizinde bayag olmus bizde en son 2005 de yaptirdik memorial hastanesinde semih ozkan yapmisti 10 sene sonra ilk defa tedaviye basladik rabbim hepimizin yardimcisi olsunemre bey normalde alman hastanesinde ama belirli günler umut tüp bebek kliniğe geliyo orda 2009 yılında yaptı
canım eğer testis kaynaklıysa fsh yüksektir testo düşüktüranladim canim
bizimkisi neydi onu unuttum ben
1.si galiba zor olan ama bizim hormonlarda bozuk
nasil oliyor o zaman ?bunu anlayamadimda esimlede hic konusamiyoruz konusmak istemiyo..1. Mi 2. Mi oldugunu bile bilmiyorum ama bize dr testis kaynakli demisti yillarrrr once
Şu an kaan beyde mi tedavi görüyorsunuzcanım eğer testis kaynaklıysa fsh yüksektir testo düşüktür
hipofiz kaynaklıysa fsh lh testo hepsi ddüşüktür,
canım eğer testis kaynaklıysa fsh yüksektir testo düşüktür
canım eğer testis kaynaklıysa fsh yüksektir testo düşüktür
canım bızmkı sertolı cell pazartesı kan tahlılı yaplckta tedavısı varmıymsAZFC DELESYONU VE CERTOLIY CELL ONLY KANN HOCA TEDAVIYE YANIT VERIYOR DEDI AYLIK KAN TAHLILLERINE BAKARAK BUGUN GENE KAN ALDIRDIK HAFTAYA PERSEMBE SONUCU ALIP KAAN HOCAYA YOLLUCAM BAKALIM NEDICEK
Tatlim bende bilmiyorum 3 aydur tadavi goruyoz bakalim nolcakcanım bızmkı sertolı cell pazartesı kan tahlılı yaplckta tedavısı varmıyms
Evet fsh yuksekti ignelerle su an normale dondu esim ignelere baslayali 2 yil olducanım eğer testis kaynaklıysa fsh yüksektir testo düşüktür
canım aynı şeyler bendede var benimde evliliğim 7.yılında 1.yılında ögrendik o zamandan bu zamana kadar tedavideyiz.sonumuz allah kerim bundan sonra ne yapcaz nasıl olcak hiç bilmiyorum kafamda hep düşünceler eşimin dünyadan haberi yok ilaçlarını bilmez almaz ilğilenmez bana kızar bagırır içmez iğnesini ben yaparım.sanki ben sadece kendim için ugraşıyorum hiç çabası yok.ben hep bunada şükür beterin beteri var diyorum hakkımızda hayırlısı kader.Evet fsh yuksekti ignelerle su an normale dondu esim ignelere baslayali 2 yil oldu
artik o kendine igne yaparken bakamiyorum icim kaldirmiyor
rabbim kurtarsin artik cok bunaldim sonu gelmeyen bir yolmus gibi geliyo bazen
daha 1 yillik evliyken ogrendik 7.yilimi bitiricez 1 ay sonra....6 yildir hep umutla bekledim hep olacsk diye..rabbim sonumuzu hayretsin artik gucum kalmadi esimede cok baski yapiyorum bir kac aydir sunu ye bunu yeme spor yap ...offffff
canim ne guzep masallahh cok.ukur xabim ins.cikiwiniz artar Biz daha goremdik xabim spermperi ins.bes ayimiz var beklioz variskosel vardi ilermisti onun ameliyatini olduk bes ay snra belli olak cabim ins.bizdede cikis.olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?