kızlar ıyı aksamlar!umutolsun ınsaalh canım yerlesme belırtısıdr ya ben de merakla senın guzel haberının beklıcem yarın arkadasım.allahım yar ve yardımcını olsun
iyiyim canım bende.benimde yapılıcak ama dr vücudun dinlenik olsun dedi bende serdim herşeyi 1 haftadan az kaldı artık.bugün kontrolüm vardı pazartesi olucak büyük ihtimalle dedi cumartesi günü gidince karar varcekmiş ilaçların dozunu arttırdı.heyecan sardı sanki yavaştan yavaştan.pazar günü eşimin annesine gittik kardeşleride hepsi ordaydı bahsetmişimdir ailesinden kimseyle görüşmüyodum düğünden beri.kırgınlığım geçmicek belki ama eşim için yapmak zorundaydım.paylaşmak istedim seninle :)
sen yapma bir is yorma canim kendini.
hadi az kaldi insalah bebegine kavusacaksin.canim iyi olmus gitmen git sen ginede sorun ne bilmiyorum ama büyüklük sende kalsin esini yanliz birakma.onlarda sizemi gelmiyor hic
inşallah canım ya pazar sabahı bir ağlama geldi durduramadım kendimi herşeye ağlıyorum.çok eksik hissettim kendimi inşallah seneye annelik duygusuyla kutlarız anneler gününü allah hepimize yaşatsın o kutsal duyguyu.yok canım onlarda gelmiyor.eşim bende gitmicem deyince dayanamadım annesi ve kardeşleri sonuçta.aile içinde çok dağınık yetişmişler sorumsuzbir aile biraz onlarınki menfaatleri uğruna birlikteler hala birbirlerine kinleri alacak verecek davaları filan vardı benim düğünümde patladılar yani bütün günahlarından bende arınmaya çalıştılar bana patladı anlıcaan olan bana oldu ailem kahroldu ona ayrı üzüldüm düğünüm rezil oldu.başlangıç için kötü bir senaryoydu yani.eşimin bu halde olması bizim bu sorunları yaşıyor olmamızında tek sorumlusu annesi zaten.onlar adım atmasaydı çağırmasalardı yine gitmezdim hatalarını anladıklarını ümit ediyorum.sıkmıyorumdur umarım seni :)
inşallah canım ya pazar sabahı bir ağlama geldi durduramadım kendimi herşeye ağlıyorum.çok eksik hissettim kendimi inşallah seneye annelik duygusuyla kutlarız anneler gününü allah hepimize yaşatsın o kutsal duyguyu.yok canım onlarda gelmiyor.eşim bende gitmicem deyince dayanamadım annesi ve kardeşleri sonuçta.aile içinde çok dağınık yetişmişler sorumsuzbir aile biraz onlarınki menfaatleri uğruna birlikteler hala birbirlerine kinleri alacak verecek davaları filan vardı benim düğünümde patladılar yani bütün günahlarından bende arınmaya çalıştılar bana patladı anlıcaan olan bana oldu ailem kahroldu ona ayrı üzüldüm düğünüm rezil oldu.başlangıç için kötü bir senaryoydu yani.eşimin bu halde olması bizim bu sorunları yaşıyor olmamızında tek sorumlusu annesi zaten.onlar adım atmasaydı çağırmasalardı yine gitmezdim hatalarını anladıklarını ümit ediyorum.sıkmıyorumdur umarım seni :)
inşallah canım benimde içim hep olcak birgün diyor ama allahın takdiri ne diyelim.bilemiyorum ama sular bulanmadan durulmaz die bir deyim var belkide hayır bundaymış diyorum ama insanın hayatında herşey ters gidince canı çok daha fazla yanıyor.hep önümüze bakalım geçmişi bırakalım dedikçe bir yenisi ekleniyor.aslında bir sonraki sıkıntı bir öncekini hafif kılıyo baksana.çok bunalım yaptık galiba :)bir gün insallah bizede kutlamak nasip olur canim innaniyorum icim hep olacak diyor ama ne zaman bilmiyorum insallah cabuk gelir bebeklerimiz.canim sikmak ne demek bazende ben icimi döküyorum.baska günmü yokmus canim senin en mutlu gününü bulmuslar patlayacak.neyse canim gün bir gün degil sonucta esinin ailesi iyi olmaya calis sen esin icin herkes yaptigindan utansin
inşallah canım benimde içim hep olcak birgün diyor ama allahın takdiri ne diyelim.bilemiyorum ama sular bulanmadan durulmaz die bir deyim var belkide hayır bundaymış diyorum ama insanın hayatında herşey ters gidince canı çok daha fazla yanıyor.hep önümüze bakalım geçmişi bırakalım dedikçe bir yenisi ekleniyor.aslında bir sonraki sıkıntı bir öncekini hafif kılıyo baksana.çok bunalım yaptık galiba :)
insallah bir gün her terslik düzelecek canim hersey allahtan bizim kaderimizde bunlari yasamak varmis yasiyoruz.
seni yanliz birakiyorum ama ben cikiyorum canim iyi geceler sana
canım benim dinlediğin ve sohbetin için teşekkür ederim.iyi geceler sanada :)
kızlar yarın test günüm inşallah yerleşme kanamsıdır
kızlar şmdi hastaneye gidiyoruz umarım güzel haberlerle döneriz ama kahve rengi lekelnme devam ediyor
canım inşallah herşey güzel olacak....hamile olup umudumuz olacaksın.....
umutsuz günaydın,
sana birşeyer sormak istiyorum şimdi benm hamile klbilmek için hiç bir problemimyok eşim azosperm biz öncelikle direk emrebeye mi gidicez emreney muayne edip tahlil isteyip tedavi verdikten sonramı tese yapıyor yoksa direk mi tese yapıyo bir de maliyetleri hakkında bilgin var mı biaz çok soru sordum ama kusura bakma
ceylinsu önce istanbul a gelip Emre Bey'le görüşün. Emre bey in çalıştığı yer zaten Tüp Bebek merkezi. Tedavi olur mu olmaz mı o karar verir. Biz buradan ne desek yalan olur. Bir takım tahliller ister duruma göre bakar. M.Tese en son 1500 diye biliyorum ben tüp bebekte 4500 o bu 7000' e gelir. sosyal güvenceniz varsa devletten araştırma hastanelerinden rapor da çıkartabiliyorsun ama inan onun şartlarını ben de tam olarak bilmiyorum.
Yani kısaca vakit kaybetmek istemiyorsanız bir an önce istanbul a gelin eşin muayene olsun. Ondan sonra tedaviye başlamak sizin müsait olduğunuz zamana kalmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?