Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sen yapma bir is yorma canim kendini.
hadi az kaldi insalah bebegine kavusacaksin.canim iyi olmus gitmen git sen ginede sorun ne bilmiyorum ama büyüklük sende kalsin esini yanliz birakma.onlarda sizemi gelmiyor hic

sen yapma bir is yorma canim kendini.
hadi az kaldi insalah bebegine kavusacaksin.canim iyi olmus gitmen git sen ginede sorun ne bilmiyorum ama büyüklük sende kalsin esini yanliz birakma.onlarda sizemi gelmiyor hic

inşallah canım ya pazar sabahı bir ağlama geldi durduramadım kendimi herşeye ağlıyorum.çok eksik hissettim kendimi inşallah seneye annelik duygusuyla kutlarız anneler gününü allah hepimize yaşatsın o kutsal duyguyu.yok canım onlarda gelmiyor.eşim bende gitmicem deyince dayanamadım annesi ve kardeşleri sonuçta.aile içinde çok dağınık yetişmişler sorumsuzbir aile biraz onlarınki menfaatleri uğruna birlikteler hala birbirlerine kinleri alacak verecek davaları filan vardı benim düğünümde patladılar yani bütün günahlarından bende arınmaya çalıştılar bana patladı anlıcaan olan bana oldu ailem kahroldu ona ayrı üzüldüm düğünüm rezil oldu.başlangıç için kötü bir senaryoydu yani.eşimin bu halde olması bizim bu sorunları yaşıyor olmamızında tek sorumlusu annesi zaten.onlar adım atmasaydı çağırmasalardı yine gitmezdim hatalarını anladıklarını ümit ediyorum.sıkmıyorumdur umarım seni :)

bir gün insallah bizede kutlamak nasip olur canim innaniyorum icim hep olacak diyor ama ne zaman bilmiyorum insallah cabuk gelir bebeklerimiz.canim sikmak ne demek bazende ben icimi döküyorum.baska günmü yokmus canim senin en mutlu gününü bulmuslar patlayacak.neyse canim gün bir gün degil sonucta esinin ailesi iyi olmaya calis sen esin icin herkes yaptigindan utansin

inşallah canım benimde içim hep olcak birgün diyor ama allahın takdiri ne diyelim.bilemiyorum ama sular bulanmadan durulmaz die bir deyim var belkide hayır bundaymış diyorum ama insanın hayatında herşey ters gidince canı çok daha fazla yanıyor.hep önümüze bakalım geçmişi bırakalım dedikçe bir yenisi ekleniyor.aslında bir sonraki sıkıntı bir öncekini hafif kılıyo baksana.çok bunalım yaptık galiba :)

insallah bir gün her terslik düzelecek canim hersey allahtan bizim kaderimizde bunlari yasamak varmis yasiyoruz.
seni yanliz birakiyorum ama ben cikiyorum canim iyi geceler sana

insallah bir gün her terslik düzelecek canim hersey allahtan bizim kaderimizde bunlari yasamak varmis yasiyoruz.
seni yanliz birakiyorum ama ben cikiyorum canim iyi geceler sana

canım benim dinlediğin ve sohbetin için teşekkür ederim.iyi geceler sanada :)

umutolsun bize hayırlı haberler verir inşallah bugün dua ediyorum vallahi inişallah halaylar çekeriz:)

kızlar şmdi hastaneye gidiyoruz umarım güzel haberlerle döneriz ama kahve rengi lekelnme devam ediyor

canım inşallah herşey güzel olacak....hamile olup umudumuz olacaksın.....

umutsuz günaydın,
sana birşeyer sormak istiyorum şimdi benm hamile klbilmek için hiç bir problemimyok eşim azosperm biz öncelikle direk emrebeye mi gidicez emreney muayne edip tahlil isteyip tedavi verdikten sonramı tese yapıyor yoksa direk mi tese yapıyo bir de maliyetleri hakkında bilgin var mı biaz çok soru sordum ama kusura bakma

ceylinsu önce istanbul a gelip Emre Bey'le görüşün. Emre bey in çalıştığı yer zaten Tüp Bebek merkezi. Tedavi olur mu olmaz mı o karar verir. Biz buradan ne desek yalan olur. Bir takım tahliller ister duruma göre bakar. M.Tese en son 1500 diye biliyorum ben tüp bebekte 4500 o bu 7000' e gelir. sosyal güvenceniz varsa devletten araştırma hastanelerinden rapor da çıkartabiliyorsun ama inan onun şartlarını ben de tam olarak bilmiyorum.

Yani kısaca vakit kaybetmek istemiyorsanız bir an önce istanbul a gelin eşin muayene olsun. Ondan sonra tedaviye başlamak sizin müsait olduğunuz zamana kalmış...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
ınşallah Umutolsunun halaylarını çekeceğiz bugün. Umudunukaybetmeyi de çok merak ediyorum 2 haftada bir kere yazdı yalnızca. Azospermde Sosyal güvence raporu için neler yapmak gerekiyor. webden nereden bilgi alınabilir bilgisi olan var mı. 3 yıl şartı kalktı deniyor ama ben yeni bir yönetmelik göremiyorum resmi olarak. Bilgisi olan iletebilir mi lütfen

çok teşekkür ederim sayesciğim verdğin bilgi için

umutolsundan haber daha gelmedi dimi bacılar merak ettim inşallah hamiledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…