Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bacılar ben ilk denememde devletten yararlandık ozaman azolular için 3 yıl şartı yoktu üniv hastanesinde çıktı ve orda oldu ilk dememiz yeditepe üniv. hastanesinde eşime heyet raporu çıktı 3 kere spermiyogram verdi sonra ultroson çekildi inmemiş testis ameliyatı olduguna dair bundan dolayıda azo olduğu ve tüp bebek işlemine uygun oldugumuz yazan bi rapor çıkardılar şimdi istenenler ise tüp bebek raporu ayrıca kadının yaşının 23 den küçük 39 dan büyük olmaması 3 yıllık evlilik ve bu süre içinde hamileliğin olmadıgını bellirleyen belge sgk lı bi kurum da yaptırmak zorundasınız sgk piriminin yetmesi gerekiyor yani 900 günlük ödenmiş prim olması lazım en son olarakta hiç çocugunuz olmadıgını belgelemeniz lazım bu arada evlaklık olan çocuklar bunun dışında

zamancım inşallah allah izin verirse temmuzda da biz düşünüyoruz. aranan şartlara uyuyoruz. ınşallah bi de tanıdık doktor bulabilirsek daha rahat olacak rapor işi. Raporu da önümüzdeki ay sonu çıkarmak istiyorum. Çünkü Adetim ay başı oluyor:) Temmuzun sonunda allah nasip eder de sperm bulunursa transfer olur herhalde. Rapor 1 sene geçerli ama ilaçlar için 1 ay geçerli olduğu için zamanlamak gerekiyor. ınşallah hayırlısıyla 2010 da herkescikler hamile kalır burada.

Zamancım sigortamız yatıyor. yaşımız tutuyor. çocuk olmadığını herhalde nüfustan belgeleyeceğiz. İnmemiş testis ve azospermi olduğunu belgelemek de kolay. Şimdi artık hiç gereği yokken bizden de bir sürü tahlil ve rapor isteniyor değil mi? Bu işlemleri şimdi yeditepede yaptırmak mümkün mü yoksa vakıf ünisi değil devlet ünisi hastanesimi olması gerekiyor. Bir tek 2 yıl evliyiz biz oradan tutturamıyoruz

Evlilik sonrası ilk aylar benim de doktorum Cem fıçıcıoğluydu Yeditepede. aslında ona güveniyorum. ah bir sperm çıksa orda tüp bebek yaptırmak isterim ama sperm bulma açısından güvenemiyorum. Alman-Umut-Brüksel-Ivi arasında kaldım. Umut ve Brüksel bir de bahçeci Biz cumartesileri gidiyoruz diye mi ne aşırı kalabalık geldi bana. Alman ve ivi ise daha nezih, sakin modern görünümlü bilemiyorum. çok hasta hem tecrübe hem ilgi dağılması demek.

neyse şimdi çıkıyorum bir ara yine girerim inşallah o zaman halaylar başlamış olur

Allah'ım ne zor ne sinir bozucu bir iş ya. biz ramazandan sonra planlıyorduk sperm durumunda bir değişiklik olmazsa. o zaman ramazan içinde rapor mu çıkarmak lazım yani 1 ay niye ne saçma ya bu azosperm bir ay sonra geçiyor mu insafsızlaarklava:

umutolsun canim merak ettim insallah hamilesindir halaylar cekerizz bügün

KIZLAR...rapor çıkartınca çok ücret farkı oluyomu??ben zaten 7 aylık evli olduğumdan hiç şansım yok araştırmadımda....ilkini parayla yaptık sonuçta alamadık göçtük tabi...sperm çıkarsa 2.yide parayla yaptırcaz 1 yılda onu öderiz artık...offf ya daha düğün borçlarımız var... bu ne zor bir hastalık.. allah yardım etsin....

umutsuz1985 canım senin yarlanma hakkın var önemli olan 3yılı doldurmak sen zaten doldurmuşsun maddi olarakta devletten yararlanırsan ödiyeceğiniz ücret düşüyor neden daha fazla öiyesin ki

zaman merhaba.eşim herhangi bi kurumlu degil,ama ben ssk lıyım.rapor için yararlanabilirmiyiz.

kızlar önemli olan 3 yılı doldurmuş olmak ve 29 yaşında olmak eger 30 yaşında iseniz yasaya göre yararlanılmıyor

ya sorma bazı şeyler çok mantıksız ben de çok kızıyorum.... Hatta şu tek embriyo bile sinir bozmaya yetiyor hele ki erkek infertilitesinde daha da önemli fazla embriyo koymak. Ne yapalım allah verdikten sonra tekte de verir çiftte de diyorum inşallah...

aslında biz de ramazandan sonra istiyorduk ama eşim de eğer tıkanıklık falan varsa niye bekleyelim diyor en azından ne olduğunu biliriz eğer tıkanıklık varsa neden zaman kaybedelim diyor. Bir de samimi olduğum çok yakın bi dostum var onlar biliyorlar durumu o da aynı şeyi söyledi. Karar değiştirdik inşallah hayırlı olur bakalım.

Haziran adetimden önce belki bu ay sonun a doğru bir kontrole giderim bakalım ne var yok ona göre doktor bişey söyler herhalde. ınşallah bende de hesaba katmadığımız bir problem çıkmaza da hal olur. Allah şu mübarek ezanların yüzü suyu hürmetine hepimize nasip etsin anne baba olmayı AMıN!

Son düzenleme:
amin amin..umutolsuna bakıyım dedim ama ses yok inşallah mutluluktan bizi unutu vermiştir..şimdiye haber vermesi lazımdı....

kızlar topik bayağı kalabalık ben tek tek slm vermeyim hepinize merhabalar ..nette sıkıntı vardı bir haftadır yoktum..inşallah gelişim uğur getirir umutolsun bebişim benimle yazar..rabbim yüzümüzü güldür..

a.s.hoşgeldin canım nasılsın

UMUTOLSUN hala gelmemişCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…