bacılar ben ilk denememde devletten yararlandık ozaman azolular için 3 yıl şartı yoktu üniv hastanesinde çıktı ve orda oldu ilk dememiz yeditepe üniv. hastanesinde eşime heyet raporu çıktı 3 kere spermiyogram verdi sonra ultroson çekildi inmemiş testis ameliyatı olduguna dair bundan dolayıda azo olduğu ve tüp bebek işlemine uygun oldugumuz yazan bi rapor çıkardılar şimdi istenenler ise tüp bebek raporu ayrıca kadının yaşının 23 den küçük 39 dan büyük olmaması 3 yıllık evlilik ve bu süre içinde hamileliğin olmadıgını bellirleyen belge sgk lı bi kurum da yaptırmak zorundasınız sgk piriminin yetmesi gerekiyor yani 900 günlük ödenmiş prim olması lazım en son olarakta hiç çocugunuz olmadıgını belgelemeniz lazım bu arada evlaklık olan çocuklar bunun dışında
zamancım inşallah allah izin verirse temmuzda da biz düşünüyoruz. aranan şartlara uyuyoruz. İnşallah bi de tanıdık doktor bulabilirsek daha rahat olacak rapor işi. Raporu da önümüzdeki ay sonu çıkarmak istiyorum. Çünkü Adetim ay başı oluyor:) Temmuzun sonunda allah nasip eder de sperm bulunursa transfer olur herhalde. Rapor 1 sene geçerli ama ilaçlar için 1 ay geçerli olduğu için zamanlamak gerekiyor. İnşallah hayırlısıyla 2010 da herkescikler hamile kalır burada.
bacılar ben ilk denememde devletten yararlandık ozaman azolular için 3 yıl şartı yoktu üniv hastanesinde çıktı ve orda oldu ilk dememiz yeditepe üniv. hastanesinde eşime heyet raporu çıktı 3 kere spermiyogram verdi sonra ultroson çekildi inmemiş testis ameliyatı olduguna dair bundan dolayıda azo olduğu ve tüp bebek işlemine uygun oldugumuz yazan bi rapor çıkardılar şimdi istenenler ise tüp bebek raporu ayrıca kadının yaşının 23 den küçük 39 dan büyük olmaması 3 yıllık evlilik ve bu süre içinde hamileliğin olmadıgını bellirleyen belge sgk lı bi kurum da yaptırmak zorundasınız sgk piriminin yetmesi gerekiyor yani 900 günlük ödenmiş prim olması lazım en son olarakta hiç çocugunuz olmadıgını belgelemeniz lazım bu arada evlaklık olan çocuklar bunun dışında
umutsuz1985 canım senin yarlanma hakkın var önemli olan 3yılı doldurmak sen zaten doldurmuşsun maddi olarakta devletten yararlanırsan ödiyeceğiniz ücret düşüyor neden daha fazla öiyesin ki
Allah'ım ne zor ne sinir bozucu bir iş ya. biz ramazandan sonra planlıyorduk sperm durumunda bir değişiklik olmazsa. o zaman ramazan içinde rapor mu çıkarmak lazım yani 1 ay niye ne saçma ya bu azosperm bir ay sonra geçiyor mu insafsızlaarklava:
umutolsundan hala haber yok dimi
kızlar topik bayağı kalabalık ben tek tek slm vermeyim hepinize merhabalar ..nette sıkıntı vardı bir haftadır yoktum..inşallah gelişim uğur getirir umutolsun bebişim benimle yazar..rabbim yüzümüzü güldür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?