canım allah yardımcımız olsun inşallah 2011 e hepimiz hamile gireriz bu dertle savaşan kimse kalmaz:Saruboceq::Saruboceq:
amin canım inşallah. Aslında ben de korkuyorum hem de çok midem alt üst oluyor düşündükçe ama rahatlamaya çalışıyorum atıyorum kafamdan unutuyorum bazen:))
Ama cmtsi bebek mevlütündeydik bebeği kucağıma verdiklerinde annem ağlamaya başladı o an çok fena oldum herkes de soruyor zaten allah a dua ediyorum eşimle bana hayırlısıyla evlat vermesi bu denemede inşallah ramazan bayramına hamile olurum herkesin ağzı kapanır inşallah yarabbim:)
yani tedaviyi öne almamda annemin bile etkisi oldu ... çok üzülüyoruz hepimiz inşallah bunlar son imtihanlarımızdır allah bizleri başka dertlerle imtihan etmez hepimize evlat sevgisini tattırır düşmanımızı güldürtmez .....
evet canım bazen boşlugu çok ağır geliyor acısı hiçbirşeye benzemiyor inşallah allahım bizede nasip eder...benim annemde çok üzülüyorsenağlamasenağlamasenağlama
umutsuz1985 canım senin yarlanma hakkın var önemli olan 3yılı doldurmak sen zaten doldurmuşsun maddi olarakta devletten yararlanırsan ödiyeceğiniz ücret düşüyor neden daha fazla öiyesin ki
kızlar önemli olan 3 yılı doldurmuş olmak ve 29 yaşında olmak eger 30 yaşında iseniz yasaya göre yararlanılmıyor
kızlar inanırmısınız ilk denememde ben sanki ruh gibiydim şimdi hatırlamıyorum şu yumurtlama iğnelerine ne zaman başlanıyordu ve ne zamana kadar kullanılıyordu inanın unuttum...
Zamancım bir önceki yazında 23-39 demiştin gibi hatırlıyorum. bir daha kontrol edip bilgi verirsen sevinirim. Sürekli düzeltiyor olmak istemem ama umutsuz1985 7 aylık evli 3 yılı doldurmuş olmuyor ki? ben yanlış mı anlıyorum. karıştı herşey iyice. nette bir linki olsa keşke nerden yönetmeliklere ulaşabiliriz acaba.
bacılar, yardımla üremede ortaya konan yeni tekniklerle seçim yapmak iyice zorlaşıyor. Daha imsi yi adamakıllı araştıramadan şimdide mini-ivf diye japonya kato klinik kaynakli bir teknik jinemedle türkiyeye gelmiş. Görüşmediğimiz her halde istanbuldaki son tb merkezi orasıydı orasıylada önümüzdeki cumartesi görüşeceğiz büyük ihtimalle.
Bu teknikte çok az ilaçla az sayıda ama çok kaliteli yumurtalar toplanıp spermi yakalarken de sentetik kimyasallar kullanmadan doğal maddelerle icsi yapılıyormuş. özellikle benim gibi polikistik görüntüsü olanlar ve ileri yaşlarda çok başarılı bir tedaviymiş. tek embriyo kuralından sonra bu teknik getirilmiş başarı şansını arttırmak için.
Ama bizim için önce bir sperm ortaya çıkması lazım. o sperm nerede çıkar çok kritik bir konu çok kararsızım. 4-5 merkez arasında kaldım. yardım edin. her geçen gün de tercih edebileceğim merkez artıyor oysa mikrotese ne yazık ki en fazla iki kez uygulanabiliyor. orası olmadı 2-3 ay sonra burası da diyemiyoruz.
Allah'ım en iyi yerlerle uygulatmayı nasip etsin
bacılar, yardımla üremede ortaya konan yeni tekniklerle seçim yapmak iyice zorlaşıyor. Daha imsi yi adamakıllı araştıramadan şimdide mini-ivf diye japonya kato klinik kaynakli bir teknik jinemedle türkiyeye gelmiş. Görüşmediğimiz her halde istanbuldaki son tb merkezi orasıydı orasıylada önümüzdeki cumartesi görüşeceğiz büyük ihtimalle.
Bu teknikte çok az ilaçla az sayıda ama çok kaliteli yumurtalar toplanıp spermi yakalarken de sentetik kimyasallar kullanmadan doğal maddelerle icsi yapılıyormuş. özellikle benim gibi polikistik görüntüsü olanlar ve ileri yaşlarda çok başarılı bir tedaviymiş. tek embriyo kuralından sonra bu teknik getirilmiş başarı şansını arttırmak için.
Ama bizim için önce bir sperm ortaya çıkması lazım. o sperm nerede çıkar çok kritik bir konu çok kararsızım. 4-5 merkez arasında kaldım. yardım edin. her geçen gün de tercih edebileceğim merkez artıyor oysa mikrotese ne yazık ki en fazla iki kez uygulanabiliyor. orası olmadı 2-3 ay sonra burası da diyemiyoruz.
Allah'ım en iyi yerlerle uygulatmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?