kızlar herşey bitti
cünkü sonuc 3 cıktı yani gebelik yok yani moralim cok bozuk beimle beraber 3 kişininde olmadı offfffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff umutların bittigi bir gün daha
kızlar herşey bitti
cünkü sonuc 3 cıktı yani gebelik yok yani moralim cok bozuk beimle beraber 3 kişininde olmadı offfffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff umutların bittigi bir gün daha
kızlar herşey bitti
kızlar herşey bitti
iki testiste belki 3. mikrotese şansı var ama tek olunca doktorlar 3. operasyonu riskli görüyor. var olan tek testis de kaybedilebilir diye. zaman da da öyle olmuştu diye hatırlıyorum.
KIZLAR...rapor çıkartınca çok ücret farkı oluyomu??ben zaten 7 aylık evli olduğumdan hiç şansım yok araştırmadımda....ilkini parayla yaptık sonuçta alamadık göçtük tabi...sperm çıkarsa 2.yide parayla yaptırcaz 1 yılda onu öderiz artık...offf ya daha düğün borçlarımız var... bu ne zor bir hastalık.. allah yardım etsin....
canım bir kaç ay önce çıkan yasayla 3 yıllık evli olma şartı kaldırıldı azospermde istersen araştır hatta tüp bebek bölümünde bir topikte yazıyordu yeni yasa çıkmış birde çen bir arkadaştan duydum tv de doktorun bşrisi bu tek embriyo yasasının kaldırılab,ileceğini sölemiş
zaman canım benim tabii heriflere kıyamıcaz. Onlar ister miydi böyle olsun... Seni de bazen umutsuz görüyorum hiç belli olmaz canım bir gün bulutlar dağılır güneş bizim için doğar. Allah eşlerimize sağlık versin (biraz da sperm versin:) hiç belli olmaz allah çok büyük sen benim için de dua etmiştin umrede ben de her zaman herkes için senin için bizler gibi olanlar için dua ediyorum... bugün inanmaz belki kimse migrenim tuttu stres oldum vallahi umutolsun için ama allah büyük bakalım hiç belli olmaz hepimizin yüzü güler inşallah....
haklısın bacım nediyim eh işte bazen güçüm tükeniyor tabi bunda herifinde payı büyük ne olursa olsun asla ailesine toz kondurmuyor annen bana telde inmemişti biliyorum napim inseymiş dedi sonrada oğlumla evlendin Allah ır dedi diyorum halamı koruyorsun iyorum herifte sen ne dedinki o öyle dedi diyor yani anası bunları demekte haklı işte hem çocok olmuyor hem herifin bu davranışı anasının babasının lafları üst üste gelince bazen çöküyorum napim be bacım bende insanım
umrede çok dua ettim tavaf bile yaptım isimlerinize ama inşallah duam kabul olmuştur vardır elbet bi kabul vakti çok yanlızım biliyormusun kenara itilmiş bi haldeyim artık ailemde sormaya başladı hani bebek diye ne diyim kime derdimi nasıl acim bu durum nasıl anlatılır Rabbim yardımetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?