canım onların seni böyle üzmesine ezmesine izin verme madem onlar umursamıyor sende söyle annenlere bu derdi yanlız kaldırmak çok zor insan nefes alamaz duruma geliyor bırakma kendini güçlü ol canına bişey olsa onlar bakmazlar sana eşinede koy tavrını görsün oda yapma yıpratma kendini....kötükedihüso
haklısın bacım nediyim eh işte bazen güçüm tükeniyor tabi bunda herifinde payı büyük ne olursa olsun asla ailesine toz kondurmuyor annen bana telde inmemişti biliyorum napim inseymiş dedi sonrada oğlumla evlendin Allah ır dedi diyorum halamı koruyorsun iyorum herifte sen ne dedinki o öyle dedi diyor yani anası bunları demekte haklı işte hem çocok olmuyor hem herifin bu davranışı anasının babasının lafları üst üste gelince bazen çöküyorum napim be bacım bende insanım
umrede çok dua ettim tavaf bile yaptım isimlerinize ama inşallah duam kabul olmuştur vardır elbet bi kabul vakti çok yanlızım biliyormusun kenara itilmiş bi haldeyim artık ailemde sormaya başladı hani bebek diye ne diyim kime derdimi nasıl acim bu durum nasıl anlatılır Rabbim yardımetsin
bacım bana zatn şuanda ne onlar ne eşim bakıyor ben yediğim lokmadan giydiğim kıyafete kadar eşimden değil Rabbimden isterim çok şükür Rabbimde benim ihtiyaçlarımı karşılar o yüzden bakmazlarsada çokda tın Rabbim başka bişeyi vesile kılar gene bana bakar
aileme açma konusuna gelince nasıl diyim belgin babama herifin testisi yok ondan cocuk olmuyor diye dayım her gördüğünde soruyor teyzemler aynı önceden sormuyorlardı yeni yeni sormaya başladılar ne diyim nasıl açıklayım bide laf söz çıkar diye korkuyorum
herife tepki koymaya gelince bacım bu tartışmalar aramızda olunca ben konuşmuyorum oda konuşmuyor ve asla geri adım atmaz 1 haftayı aşkın konuşmadıgımızı bilirim evde o ayrı odadaben ayrı odada yaşarız
neyse canlarım iyi geceler yarın inşallah daha güzel bir gün olur hepimiz için..
kızlar ben çıkıyorum dişçiye gidicem birazdan
kızlar herşey bitti
cünkü sonuc 3 cıktı yani gebelik yok yani moralim cok bozuk beimle beraber 3 kişininde olmadı offfffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff umutların bittigi bir gün daha
ben artık microtese yapalım der diye düşündüm şu anda ameliyat olmaz demiş
canım tek emriyo transveri kaldırılması doğrumu????
kızlar dişciden geldim dişimi çekti yaklaşık 5 gündür ağrıyordu ve bişey yiyemiyordum neyse korktugum kadar acımadı
haklısın bacım nediyim eh işte bazen güçüm tükeniyor tabi bunda herifinde payı büyük ne olursa olsun asla ailesine toz kondurmuyor annen bana telde inmemişti biliyorum napim inseymiş dedi sonrada oğlumla evlendin Allah ır dedi diyorum halamı koruyorsun iyorum herifte sen ne dedinki o öyle dedi diyor yani anası bunları demekte haklı işte hem çocok olmuyor hem herifin bu davranışı anasının babasının lafları üst üste gelince bazen çöküyorum napim be bacım bende insanım
umrede çok dua ettim tavaf bile yaptım isimlerinize ama inşallah duam kabul olmuştur vardır elbet bi kabul vakti çok yanlızım biliyormusun kenara itilmiş bi haldeyim artık ailemde sormaya başladı hani bebek diye ne diyim kime derdimi nasıl acim bu durum nasıl anlatılır Rabbim yardımetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?