Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım umut olsun başıma gelmediği halde öyle iyi anlıyorum ki seni.... kaybediş acısı o bilirim ama canım bu günlerde geçer sperm bulundu sonuçta o da zordu inşallah bir daha ki sefere allah büyük. dondurdunuz mu peki embriyo sperm?

Ben de hepimiz için alt kirpiklerimde tutamayıp yanaklarıma sızdırdığım yaşlarla dua ediyorum hep gece gündüz demeden. :çok üzgünüm:

sevgidolu araştırıyorum ama ulaşamıyorum. bir bulsam resmi gazetenin o sayısını ama göremiyorum bir türlü

KIZLAR İÇİM YANIYO SABAH İÇİMDE Bİ ACIYLA UYANDIM ne kadar zor bir durum bu böyle hiç bişeyin tadı zevki yok offf offfffffffff

canım öyle deme daha çok yeni elbette acısı fazla olacak ama günler geçtikçe hafifliyor inan 2. de insan daha bi umutlu başlıyor bu sefer olacak diyor ama olmayınca yıkımıda daha fazla oluyor. fakat senin şükredeceğin o kadar çok şey var ki en önemlisi sağlıklısın Allah dermansız dert vermesin sperm de var ve yaşınız çok çok genç en azından tekrar deneme şansın var.İnşallah tez zamanda atlatırsın bu günleri Rabbim sabrını artırsın.

gunaydın kader dostlarım umutolsun canım uzulme demıyorum bos cunku ne etsende uzuntusu gıtmıyr .ama sukret kı sperm var saglıklı ve de gencsınızn ya yasınızı ılerı olsaydı hasta olsaydınızn allah korusun!dondurtmadınz mı sperm emb ?gelıncık canım sız ne zaman baslıcanız?

günaydın kızlar...umutolsun üzme kendini canım bikliyorum çok zor ama alışıyor insan

kızlar dişciden geldim dişimi çekti yaklaşık 5 gündür ağrıyordu ve bişey yiyemiyordum neyse korktugum kadar acımadı
geçmiş olsun canım bende azıdişimi çektirince 1ay bişey yememiştimbilmiyorumkismile

canım üzme kendini neden kaan bey öyle dedi eşine anlamadım bir açıklama yapmışmı siz bir kez tese olmuştunuz dimi canım neden ikinciyi denemeye gerek duymamış inşaalh emre bey daha güzel şeyler söyler..:Saruboceq:

KIZLAR İÇİM YANIYO SABAH İÇİMDE Bİ ACIYLA UYANDIM ne kadar zor bir durum bu böyle hiç bişeyin tadı zevki yok offf offfffffffff

GÜNAYDIN...arkadaşım çok üzüldüm...hepimizin başında aynı şey inan sen en zor kısmı geçtin...ne büyük bir imtihan içersindeyiz...dondurulmuş embriyonuz varmı canım???

DEMMı...eşimin hormonlarını yazmıştımya fsh 2.9 iken 1 ayda 10.64 e yükseldi...dün emre beyle konuştum çok iyi dedi ilaçlara devam dedi...eşin ilaçlara cevap vermiş dedi...ancak 1 ayda bu kadar yükseldiyse ve devam edersek ilaca çok yükselmiş olmıcakmı ozamanda normalin üstüne çıkacak ben anlamadım...doktoroda soeramadım şine karışmış gibi olacaktım diye...senin bir bilgin varmı canım....

Belgıncım sız karar verebıldınızmı....bız emre beyde 4 ay sonra olacaz kısmet olursa...belkıde aynı zamanlarda hamıŞ oluruz....

günaydın bacılar canım çok acıyor anam yutkunamıyorum bile dişim varken daha az acı çekiyordum kızlar aranızda 20lik dişini çektiren varmı kaç gün sürüyor bu agrılar

canım biz ramazan bayramından sonra eylülde düşünüyoruz kısmetse. şimdiki planımız öyle fakat zaman ne gösterir bilemeyiz tabi. siz naptınız varmı bi gelişme canım?

günaydın bacılar canım çok acıyor anam yutkunamıyorum bile dişim varken daha az acı çekiyordum kızlar aranızda 20lik dişini çektiren varmı kaç gün sürüyor bu agrılar

geçmiş olsun zamancım dişçi fobim var benimde sen iyi çektirmişin valla niye acıyorki hala anlamadım.benim bildiğim ertesi güne bişey kalmaz bi doktora görün istersen çok acıyorsa..

Belgİncİm sİz karar verebİldİnİzmİ....bİz emre beyde 4 ay sonra olacaz kısmet olursa...belkİde aynı zamanlarda hamİŞ oluruz....

canım vallahi bana kalsa hemen emre beyde başlarım ama eşim bilmiyorum annemlerde istanbulda olduğundan çekiniyor canım emre bey istediğimiz zaman arasak cepten cevap veriyormu bize kartı var bizde vallahi ben size inanıyorum olacak sanırım sizde hormon düşüklügü var dimi...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…