zaman canım benim tabii heriflere kıyamıcaz. Onlar ister miydi böyle olsun... Seni de bazen umutsuz görüyorum hiç belli olmaz canım bir gün bulutlar dağılır güneş bizim için doğar. Allah eşlerimize sağlık versin (biraz da sperm versin:) hiç belli olmaz allah çok büyük sen benim için de dua etmiştin umrede ben de her zaman herkes için senin için bizler gibi olanlar için dua ediyorum... bugün inanmaz belki kimse migrenim tuttu stres oldum vallahi umutolsun için ama allah büyük bakalım hiç belli olmaz hepimizin yüzü güler inşallah....
canım bir kaç ay önce çıkan yasayla 3 yıllık evli olma şartı kaldırıldı azospermde istersen araştır hatta tüp bebek bölümünde bir topikte yazıyordu yeni yasa çıkmış birde çen bir arkadaştan duydum tv de doktorun bşrisi bu tek embriyo yasasının kaldırılab,ileceğini sölemiş
KIZLAR İÇİM YANIYO SABAH İÇİMDE Bİ ACIYLA UYANDIM ne kadar zor bir durum bu böyle hiç bişeyin tadı zevki yok offf offfffffffff
geçmiş olsun canım bende azıdişimi çektirince 1ay bişey yememiştimbilmiyorumkismilekızlar dişciden geldim dişimi çekti yaklaşık 5 gündür ağrıyordu ve bişey yiyemiyordum neyse korktugum kadar acımadı
eşime kaan beyden döndü sonuç sıfır ameliyat falanda dememiş yani artık imkansız gibi kök hücreye az var demiş 47 yaşına kadar çocuk sahibi olma şansın var demiş.Biraz önce emre beyede mail attım bakalım o ne diyecek
ben artık microtese yapalım der diye düşündüm şu anda ameliyat olmaz demiş
KIZLAR İÇİM YANIYO SABAH İÇİMDE Bİ ACIYLA UYANDIM ne kadar zor bir durum bu böyle hiç bişeyin tadı zevki yok offf offfffffffff
günaydın UMUTSUZ1985 ve SAYES
günaydın UMUTSUZ1985 ve SAYES
ben artık microtese yapalım der diye düşündüm şu anda ameliyat olmaz demiş
gunaydın kader dostlarım umutolsun canım uzulme demıyorum bos cunku ne etsende uzuntusu gıtmıyr .ama sukret kı sperm var saglıklı ve de gencsınızn ya yasınızı ılerı olsaydı hasta olsaydınızn allah korusun!dondurtmadınz mı sperm emb ?gelıncık canım sız ne zaman baslıcanız?
günaydın bacılar canım çok acıyor anam yutkunamıyorum bile dişim varken daha az acı çekiyordum kızlar aranızda 20lik dişini çektiren varmı kaç gün sürüyor bu agrılar
Belgİncİm sİz karar verebİldİnİzmİ....bİz emre beyde 4 ay sonra olacaz kısmet olursa...belkİde aynı zamanlarda hamİŞ oluruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?