kolay gelsin canımcanım tünaydın :) bugün işler biraz yoğun arada giriyorum:)
günaydın bacılar canım çok acıyor anam yutkunamıyorum bile dişim varken daha az acı çekiyordum kızlar aranızda 20lik dişini çektiren varmı kaç gün sürüyor bu agrılar
DEMMİ...eşimin hormonlarını yazmıştımya fsh 2.9 iken 1 ayda 10.64 e yükseldi...dün emre beyle konuştum çok iyi dedi ilaçlara devam dedi...eşin ilaçlara cevap vermiş dedi...ancak 1 ayda bu kadar yükseldiyse ve devam edersek ilaca çok yükselmiş olmıcakmı ozamanda normalin üstüne çıkacak ben anlamadım...doktoroda soeramadım şine karışmış gibi olacaktım diye...senin bir bilgin varmı canım....
canım biz ramazan bayramından sonra eylülde düşünüyoruz kısmetse. şimdiki planımız öyle fakat zaman ne gösterir bilemeyiz tabi. siz naptınız varmı bi gelişme canım?
canım vallahi bana kalsa hemen emre beyde başlarım ama eşim bilmiyorum annemlerde istanbulda olduğundan çekiniyor canım emre bey istediğimiz zaman arasak cepten cevap veriyormu bize kartı var bizde vallahi ben size inanıyorum olacak sanırım sizde hormon düşüklügü var dimi...Şeniz
Umutsuz1985, belgin, gelincik biz de ramazan bayramı sonrası düşünüyoruz bir aksilik olmazsa
CANIM...cepten her aradığımda ulaştım ben..sende arayabilirsin bişi sorcaksan cevaplıyo...bizim az bi düşüklük vardı ama klomenle şimdi yükseldi..EMRE BEYDE SONUÇLARI BEĞENDİ..ŞİMDİ DEVAM EDİYORUZ BAKALIM...[
/QUOTE] klo
klomene davam dimi canım allah yardımcınız olsun bizde kullanıyoruz bizim biraz yüksekti 13 inşallah daha yükselmez klomenden:ecrin_bebek:
GELINCIK canım bız de yazın gtcez hayırlısıyla kaan hoca ya.temmuz gıbı ınsaalh
umutsuz1985, belgin, gelincik biz de ramazan bayramı sonrası düşünüyoruz bir aksilik olmazsa
günaydın bacılar canım çok acıyor anam yutkunamıyorum bile dişim varken daha az acı çekiyordum kızlar aranızda 20lik dişini çektiren varmı kaç gün sürüyor bu agrılar
demmi...eşimin hormonlarını yazmıştımya fsh 2.9 iken 1 ayda 10.64 e yükseldi...dün emre beyle konuştum çok iyi dedi ilaçlara devam dedi...eşin ilaçlara cevap vermiş dedi...ancak 1 ayda bu kadar yükseldiyse ve devam edersek ilaca çok yükselmiş olmıcakmı ozamanda normalin üstüne çıkacak ben anlamadım...doktoroda soeramadım şine karışmış gibi olacaktım diye...senin bir bilgin varmı canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?