Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşalr 8 tane emriyomuz oluştu onunda 1 tanesini transfer ettiler biz ısrarla digerlerinin dondurulmasını istedik ama onlar kaliteleri iyi degil diye dondurmadılar

kızlar bugün çok işim vardı ugrayamadım akşam kaan beye ve emre beye ikisinede mail atmıştım ikiside fsh normal seviyedeyse bu tedaviyi uygulayabiliriz dedi sevgidolunun bahsettiği tedaviyi inşallah bakalım en kısa zamanda bir hormon testi yaptıralım bakalım...

arkadaşlar eşim sonucu aldı 24,1 ref değerler 0,7-11,1 yüksek çıktı biraz maalesef( emre bey i aradık hemen o tıkanıklıktan şüphe etmişti ama biraz yüksek üretim bozukluğu olabilir dedi. Birazcık moral düştü ama bakalım yine de çok yüksek sayılmaz di mi? Şimdi dışarı çıkıyoruz gelince okurum yazdıklarınızı. eşim kesin temmuzda yapalım diyor emre bey e de söyledi bakalım önümüzdeki ay rapor falan uğraşıcaz.

kızlar teseydi tüp bebekti derken ömrümün ve evliligimin en güzel yılları gecti harap olduk gercekten herşey boş ama ne yapacaksın işte

:1hug:umutolsun canım lütfen artık kendini topla bizimde sizin gibi oldu tese sonucu sperm bulundu 11 tane döllendi.3 transfer yaptılar diğerlerini dondurmadilar kaliteleri iyi değil diye.benim tutmuştu ama düştü yani llah kısmet etmezse yapacak birşey yok.kendini rahat bırak kafana takma dr.sizin embriyoları dondursak çözülünce yaşamayacaklardı umudunuz kırılacaktı dedi.sizinde ötle olabiirseni seviyoruz bunu unutma ve tek değilsin.

canım biraz yüksek çıkmış emre bey ne dedi ilaç kullanıyomuydunuz...

saol pperver burda hepimiz bacıyız gercekten burda sizin destekleriniz olmasa bu kadar düzelemezdim şimdi daha iyiyim kızlar dua edin rabbim yar ve yardımcımız olsun

iyi akşamlarkızlar laremciğim bebeğin çooooooooooooook tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun allahım isteyen herkese böyle sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

hayırlı akşamlar kızlr
larem Rabbim hayırlı evlatlardan etsin maşallah ne tatlı oğlun var Rabbim hayırlı ömürlü etsin inşallah

belgincim ç.ok sevindim bize hala cevap yazmadı emre bey hadi inşallah bu tedavi iyi gelcek bak belkide beklemenizin faydası burada belki acele etseydiniz bu tedaviyii olamıcaktınız işte herşeyde bir hayır var

mrb arkadaşlar nasılsınız?
UMUTOLSUN canım daha iyi olmana sevindim arkadaşımız doğru söylemiş kaliteleri düşük olanları dondurmuyolar sağlıklı embriyolarda bile dondurma çözdürme sonrası canlanma ihtimali %10 veya 15
sağlıksız olanın ihtimali dahada az olmakla beraber düşük veya sağlıksız bebek olma ihtimali çok yüksek.içini rahat tut artık allah beterinden korusun canım ya.bundada vardır bir şükür sebebi hayır.

kızlar teseydi tüp bebekti derken ömrümün ve evliligimin en güzel yılları gecti harap olduk gercekten herşey boş ama ne yapacaksın işte

canım hepimiz aynı durumdayız.biz azoyu öğreneli 14 ay oldu.inan gece gündüz aklımdan çıkmıyo.dilimden dua eksik olmuyo.bende bekledm ameliythane kapısında hemde ağrı içinde.yumurtalarım çatlıyodu çünkü.yarım saat sonrada emre bey çıktı ve herşey bitti.olmadı dedi.üretim yokmuş.aylarca haftalarca ağladım.artık sondu bizim için bu ameliyt.ama sonra kaan beyi tanıdık burdaki arkadşlar sayesinde.bize tekrar şansımız ldğunu syledi ve 9 aydır uğraşıyoruz.inan sperm değil yuvarlak hücre çıksa razıyım.amaan çenem düştü.yani demk istediğim allah her zamn bi kapı açıyo.inancını umudnu hiç kaybetme canım.

ben geldim hepiniz cıkmışsınız sevgi gamze hepinizin beni anlaması cok güzel melis sende saol kızlar ne bileyim cok zor günler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…