• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar mrb nasilsiniz..dun transfer gununu saymazsak 5. gunumdu merakima yenilip idrar testi yaptim tek cizgiyi goruncede moralim bozuldu dunden beri de tutmadi mi acaba diye dusune dusune kafayi yiycem garip ruyalar gormeye basladim ne zormus beklemek..en erken ne zaman cikiyo kizlar sonuc
Canim cok erken yapmissin en erken 8. Gunde yap yada test gununu bekle daha kana karismamis idrarda nasil ciksin dimi.bosuna moralini bozma simdiden. Insallahh bebegin seninledir canim.

kizlar mrb nasilsiniz..dun transfer gununu saymazsak 5. gunumdu merakima yenilip idrar testi yaptim tek cizgiyi goruncede moralim bozuldu dunden beri de tutmadi mi acaba diye dusune dusune kafayi yiycem garip ruyalar gormeye basladim ne zormus beklemek..en erken ne zaman cikiyo kizlar sonuc
Çook erken daha,bence test gününü bekle ve boşuna canını sıkma:)benim kanda çıktığı halde idrarda çıkmamıştı:)idrar geç sonuç verebiliyor o yüzden kafanı buna takma lütfen

Çook erken daha,bence test gününü bekle ve boşuna canını sıkma:)benim kanda çıktığı halde idrarda çıkmamıştı:)idrar geç sonuç verebiliyor o yüzden kafanı buna takma lütfen
ama cok erken zamanlarda cikan cok kisi var kuzum topikte onlarin ki nasil cikiyo da bizimki cikmiyo ya banane banane :KK12:

Iyi günler herkese. Tatili ve kardeşimin düğnünü bitirdim ve evime döndüm okullar açılana kadar bol bol topikteyim kısmetse. Ne haberler var bakalım

Bnm 10.gün silik çizgiydi canm daha yapma moralini bozma

kizlar hepinize gunaydin bugun transfer gununu saymazsak 7. gunum dayanamayip yine idrar testi yaptim ama bu sefer silik 2. cizgimi gordum cok sukur ve simdi gittim kan verdim yarin cikacak sonuc nolur dua edin kizlar bebislerim benimle olsun
Canimm kan testini ne zaman vericektin ki gunumuydu.. hadi insallahhhh cok sevindimm

kizlar hepinize gunaydin bugun transfer gununu saymazsak 7. gunum dayanamayip yine idrar testi yaptim ama bu sefer silik 2. cizgimi gordum cok sukur ve simdi gittim kan verdim yarin cikacak sonuc nolur dua edin kizlar bebislerim benimle olsun

Canım olmuş o iş :):) gözün aydınnnnnnnnnnnn :anneadayı:

Kızlar merhaba biz de sömestr tatilinde tüp bebeğe başlayacağız kısmetse daha çok var ama ben şimdiden heyecanlıyım bana öneriniz var mı bu süre içinde kullanabileceğim bişey var mı folik asit ya da vitamin almayı düşünüyorum spora devam ve diyet yapıyorum bunların dışında napabilirim

Hadi gözün aydın canm çok sevindim rabbim kalp atışını duymayı devamını getirir ins

Ayy n
Ayy ne güzel bir haber inş. .yaa...insan heyecanlanmaz. Mi ...Hayrli olsun bize de dua ett

Back
X