Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar 1 aydır hemen hemen herkesin yorumlarını okudum. yazılanlar bazen umut oldu bazende karamsarlığa kapıldım. Gerçekten çokk zor. Bizde ilk mikro tese ameliyatı olduk fakat başarısız. Şimdi ise kaan hocadan randevu aldık oraya gidicez. Eşime hipospermatogenez teşhisi kondu. hepimiz için önce hayırlısı inşalla. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Çok zor...

merhabalar 1 aydır hemen hemen herkesin yorumlarını okudum. yazılanlar bazen umut oldu bazende karamsarlığa kapıldım. Gerçekten çokk zor. Bizde ilk mikro tese ameliyatı olduk fakat başarısız. Şimdi ise kaan hocadan randevu aldık oraya gidicez. Eşime hipospermatogenez teşhisi kondu. hepimiz için önce hayırlısı inşalla. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Çok zor...
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Eşinin hormon tahlillerini yazar mısın ? Fsh lh ve testestoron

Değerli Arkadaşlar fsh 6.52 prolaktin 11 testesteron 239 ve xy kromozom karyotip testleride normal çıktı. Sizce mikro tese nasıl çıkar

Yapacağınız biraz bitkisellere yoğunlaşın bırakın iğneyi vs ilaci bunların faydasından çok zararı var ve sabretmek kurtuluş sabredenlerindir

Siz bitkisel ne kullandiniz. Biz nohut kiri polen bal ari sutu kullaniyoruz. Ve anlayamadim sizde normal yoldan sperm cikisi mi oldu biraz aciklar misiniz?

Degerli kardeslerim rica etsem dua edebilirmisiniz bana yarin tahlil sonucumuz cikacak insallah cikis olursa tüp bebege başlayacağız lutfen dualarinizi esirgemeyin rabbim herkesi umduguna nail eylesin
Rabbim yardımcınız olsun Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah bol bol ayetel kursi oku dualarin seninle canım bizi bizden başkası anlamaz

Degerli kardeslerim rica etsem dua edebilirmisiniz bana yarin tahlil sonucumuz cikacak insallah cikis olursa tüp bebege başlayacağız lutfen dualarinizi esirgemeyin rabbim herkesi umduguna nail eylesin

Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah

Inşallah çıkış olur.
Insallah bebegine kavusursun saglikla.
Bize buradan guzel haberler verirsin.

Sizde tıkanıklık olabilir tese olacaksanız bence Emre Bakırcıoğlunda olun canım kesin bular
Yok canım biz mikrotese olduk tıkanıklık yok . yani sperm oluşturacak hücre var fakan sperm sıfır. ne ölü ne canlı hiç yok. bunun teşhiside hipospermatogenez miş

Hipogonadizm de olabilir.hormon tedavisi uygulanir muhtemelen normal seviyelere disardan hormon verilerek yukseltilip tedavi olunabilir.
peki canım senin dediğin hipogonadizm ile bize denilen hipospermatogenez aynımı... yani zor bir süreç mi sizce.. bu arada inşallah şu mübarek günler hürmetine hayırlı sonçlar alırsın. ben duamı ettim Rabbim yardımcın olsun

Back
X