Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Eşinin hormon tahlillerini yazar mısın ? Fsh lh ve testestoronmerhabalar 1 aydır hemen hemen herkesin yorumlarını okudum. yazılanlar bazen umut oldu bazende karamsarlığa kapıldım. Gerçekten çokk zor. Bizde ilk mikro tese ameliyatı olduk fakat başarısız. Şimdi ise kaan hocadan randevu aldık oraya gidicez. Eşime hipospermatogenez teşhisi kondu. hepimiz için önce hayırlısı inşalla. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Çok zor...
Yapacağınız biraz bitkisellere yoğunlaşın bırakın iğneyi vs ilaci bunların faydasından çok zararı var ve sabretmek kurtuluş sabredenlerindirNevrosss nasil oldu biraz bahseder misin 2013 de tese olduk cikmadi!! Simdilerde hic hocaya gitmedik. Ne yapalim sence ??
canım en son yaptırdıgımz hormon tahhlillerinde fsh: 1.73 LH:1.22 Testestoron 26.30Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Eşinin hormon tahlillerini yazar mısın ? Fsh lh ve testestoron
Hormon normal gibi zaten FSH lh düşük testestoron yuksek olmasi gerekiyorcanım en son yaptırdıgımz hormon tahhlillerinde fsh: 1.73 LH:1.22 Testestoron 26.30
Sizde tıkanıklık olabilir tese olacaksanız bence Emre Bakırcıoğlunda olun canım kesin bularcanım en son yaptırdıgımz hormon tahhlillerinde fsh: 1.73 LH:1.22 Testestoron 26.30
Yapacağınız biraz bitkisellere yoğunlaşın bırakın iğneyi vs ilaci bunların faydasından çok zararı var ve sabretmek kurtuluş sabredenlerindir
Hipogonadizm de olabilir.hormon tedavisi uygulanir muhtemelen normal seviyelere disardan hormon verilerek yukseltilip tedavi olunabilir.canım en son yaptırdıgımz hormon tahhlillerinde fsh: 1.73 LH:1.22 Testestoron 26.30
Rabbim yardımcınız olsun Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah bol bol ayetel kursi oku dualarin seninle canım bizi bizden başkası anlamazDegerli kardeslerim rica etsem dua edebilirmisiniz bana yarin tahlil sonucumuz cikacak insallah cikis olursa tüp bebege başlayacağız lutfen dualarinizi esirgemeyin rabbim herkesi umduguna nail eylesin
Rabbim razi olsun kardesim insalah cumlemizin dilekleklerini rabbim kabul eylesin muratlarimiza erelimRabbim yardımcınız olsun Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah bol bol ayetel kursi oku dualarin seninle canım bizi bizden başkası anlamaz
Allah yardımcınız olsun inşallahRabbim razi olsun kardesim insalah cumlemizin dilekleklerini rabbim kabul eylesin muratlarimiza erelim
Degerli kardeslerim rica etsem dua edebilirmisiniz bana yarin tahlil sonucumuz cikacak insallah cikis olursa tüp bebege başlayacağız lutfen dualarinizi esirgemeyin rabbim herkesi umduguna nail eylesin
Yok canım biz mikrotese olduk tıkanıklık yok . yani sperm oluşturacak hücre var fakan sperm sıfır. ne ölü ne canlı hiç yok. bunun teşhiside hipospermatogenez mişSizde tıkanıklık olabilir tese olacaksanız bence Emre Bakırcıoğlunda olun canım kesin bular
peki canım senin dediğin hipogonadizm ile bize denilen hipospermatogenez aynımı... yani zor bir süreç mi sizce.. bu arada inşallah şu mübarek günler hürmetine hayırlı sonçlar alırsın. ben duamı ettim Rabbim yardımcın olsunHipogonadizm de olabilir.hormon tedavisi uygulanir muhtemelen normal seviyelere disardan hormon verilerek yukseltilip tedavi olunabilir.
Muhtemelen ayni sey olabilirpeki canım senin dediğin hipogonadizm ile bize denilen hipospermatogenez aynımı... yani zor bir süreç mi sizce.. bu arada inşallah şu mübarek günler hürmetine hayırlı sonçlar alırsın. ben duamı ettim Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?