Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ankarada ahmet hakan haliloglundan memnun olanlar var ama ben imkaniniz varsa istanbulda yaptırmanızı tavsiye ederim

Selam canlarım kimseden ses seda çıkmıyor artık ya kizlar dün tüp bebek drumuz ile görüştük eşime 3 4 aylık tedavi uygulayacak sonra tüp bebek yaptirabilirsimiz dedi bide hormon tedavisi verecegini söyledi haftada 2 defa iğne yalnız benim anlamadığım bizim hormonlar zaten iyi normal neden hormon tedavisi uygulansın ki geçen Tansel hocayada yolladım sonuçları eşine önce hormon tedavisi vereceğim dedi o da lütfen bilgisi olan beni aydınlatabilibilirmi

Merhaba ablalarım, sorunumu söyle anlatayım. Eşimin azospermi olduğunu öğrendik sonrasında ikinci kez test yapıldı çıkan sonuçları yazıyorum.
Görünüm : normal
Likefaksiyon Süresi :30
Akışkanlık : normal
Reaksiyon ph :7,7
Hacim :2,5
Sperm sayısı (konsantr) : 5000
Total Sperm Sayısı : 12 500
hareketlilik : 0 (yavaş-hızlı vs. hepsi ''0'')
Vitalite :bakılmadı
lokosit : 1-2

Sorunum şu eşimin yumurtalığının tekinde kist çıktı. Çocuk tedavisi için gittiğimiz hastaneden 1 adet kistle geri dönmüş olduk yani. Şimdi eşimin en kısa sürede ameliyat olması gerekiyor kistin alınması için kanserli hücre olabilme ihtimali var. Ayrıca eşim daha önce inmemiş testis ameliyatı olmuş 7 yaşında.
Sorum ise şu şimdi eşimde sperm var mı? ilk testte hepsi 0 çıkmışı çünkü. Dr kist alınırken micro tesede olmasını önermiş. Eğer bu sonuçla tüp bebek yapılırsa şuan spermleri dondurmak istiyoruz. Gelicek cevaplar için teşekkürler.

Mutlaka spermlerinizi dondurun bu spermlerle tüp bebek yapın ama mutlaka dondurun

Simdi bu spermler olu mu canli mi bunu anlayamadim ki yarin bahceci klinigine gidicez gorusucez bi
Gecmis olsin.Doktor cevabı verir ama sayı evet var ama bunları dondursaniz bile hareketli olmadığı için tupbebek olmaz.onun için tese önerilmis zaten ki yumurtaliklarda canlı bulunur mu diye.hareketliliği sağlamak için promotil verebilir ama onda da 3ila 6 ay kullanımdan sonra fayda görülüyor.rabbim hepimize şifa versin

Arkadaşlar mrb .gerilerde bi arkadaşın tansel kaplancana gittiğini ve eşi için bitkisel aktardan alınacak hazırlanmış karışımlar paylaşmıştı ve ben bulamıyorum bu arkadaşın paylaştığı karışımları.kimdi acaba arkadaş bilen varmı

Canim promotili sperm canliligi icinmi kullaniliyor acmi tokmu fark edermi bilgin varmi bizde kullaniuoruzda esimin midesini bulandiriyor

Hormonlar zayıf çalışıyordur hormonları daha iyi çalıştırmak için olabilir

Canim promotili sperm canliligi icinmi kullaniliyor acmi tokmu fark edermi bilgin varmi bizde kullaniuoruzda esimin midesini bulandiriyor[/QUOTE
evet cnm hareketlilik için kullanılıyor ve sayıyı arttırmak için yok karnına kullanılıyor meyve suyuna katıp kullanılabilir

Evet arkadaşım o bahsettiğin kişi benim karışımları yazıyorum themra andizpekmezli zencefilli bitkisel karisim ve themra balli harnuplu bitkisel karisim birde iliskiden 1saat once themra epimedyumlu bitkisel karisim var onu kullandi bu son yazdigim sadece iliskiye girilecegi zaman kullanniliyor.diger 2karisimi sabah tok veya akşam tok kullanabilir.

Hareketsiz sperm ölü sperm mi oluyor yani bu durumda ? Tüp bebek icin sperm olmasi yeterli degil mi yani off

Arkadaşlar çarşamba günü şişli memorialde tedaviye başlayacağım dua edin. Sizi bilgilendireceğim herşey den.

Bahçeci'den de randevu aldım bakalım hangisi kafama yatarsa ama büyük ihtimalle şişli memorialde başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…