- 19 Mart 2017
- 122
- 87
- 48
Rabbim yardimcin olsun insallah kavusursun yawruna ve insallah buradaki tum kardeslerim kavusurlar umduklarinaBahçeci'den de randevu aldım bakalım hangisi kafama yatarsa ama büyük ihtimalle şişli memorialde başlayacağım
Drumuzla yarin gorusucez kist nedeni ile bu kisimla fazla ilgilenemedik. Tup bebekte sperm hareketi onemli degil diye dusundugumden bilmedigim icin umudum vardi ama nolucak bilemiyorum suan.Evet hareket önemli hareketsiz spermle tupbebek tutma ihtimali yok doktorumuz ne dedi peki
canım günaydın aynı durumdayız ama bizim tedavimiz biraz daha kısa 1,5 ay içersinde 1 tane hareksiz çıktı siz hangi ilaçları kulanıyorsunız celalettin bey nasıl bi yol izliyor acaba ..?günaydın bizimde hormonlarımız normaldi genetik temizdi delesyon yoktu kime gitsek tese dedi kaan aydos tam bir fiyasko bizim için şaka gibiydi eşim diğer tüm androloji uzmanlarıyla konuştu hepsi tese dedi bizde tedavisiz tese olmaya pek yanaşmadık en son eşim celalettin peru diye birini duymuş ilk başta beraber gittik tedaviden sonuç alırsınız 1,5-2 sene gibi uzun zamanlardan bahsetti bizde eylüle kadar tedavi deneriz olmadı ameliyat oluruz o kadar süre bekleyemeyiz dedik neyse başladık tedaviye 3 ay sonunda eşim gitti 1 tane ımmotil sperm görünmüş sanırım işe yaramış tedavi doktorun kendiside inanamamış bende kısa sürede bunu beklemiyordum demiş.eşime aynı ilaçları yazmış tekrar göndermiş 3 ay sonra nolur bilemeyiz tabi ama sürekli 0 sıfır spem görmekten yorulmuştuk hareketsizde olsa bizi biraz olsun rahatlattı bu tedavilerden %20 fayda görülürmüş şimdilik şans bizden yana galiba .
Merhaba canım bizde Emre hocadan randevu aldık ilk kez gideceğiz nasıl memnun muydunuzEmre Beyde ameliyat 4000 Tl,muayene 350 sanırım sağlıkçı olduğum için indirimli ücret aldı bizden.Emre Beyın cerrahisi iyi deniliyor.Birde Acıbadem Fulya da yaptığı için lavobatuarı gelişmiş ameliyatta kullandığı mikroskoplarda son teknolojiymiş.Allah yardımcımız olsun
Merhaba canım bizde Emre hocadan randevu aldık ilk kez gideceğiz nasıl memnun muydunuz
İnşallah bulunur inşallah çocuğun olur canım ne kadar zormuş ne kadar acıymış biz daha yeni evliyiz çocuk düşünmeye bile başlamadan bu sorunlarla karşı karşıya kaldık herşey boğazımıza dizildi sanki neye uğradığımızı şaşırdık daha hayatın baharındayken birden güm diye orataya bomba atıldı sanki tedavisi zor güç ve çok uzun insanın ömründen ömür gidiyormuş dua etmekten başka birşey yapamıyorum bol paran olacak ve bol sabrın.biz de emre hocaya gidiyoruz, simdilik memnunuz, tese olacak esim gelecek ay, bizim de azospermi. insallah sperm bulunur
Tese için geç mi randevu veriyor o yüzden mi gelecek ayı bekliyorsunuz yoksa öncesinde ilaç tedavi filan veriyor mı canımbiz de emre hocaya gidiyoruz, simdilik memnunuz, tese olacak esim gelecek ay, bizim de azospermi. insallah sperm bulunur
evet canım bildigim kadarıyla her sperm testinde 400 veriliyor ve muayene ucreti alınıyorArkadaslar celalettin hocada her kontrolde 200 lira sperm tahlili 200 lirada ayrica yatiriyormuyuz birde hastaneye 120 lira her gittigimizde yatiriyormuyuz
Hadi ya ben o 200 lirayi bir defaya mahsus diye dusunuyordum cok masrafli bir surec ya birde il dışından geliyoruz rabbim araya yardimcimiz olsun cumlemizinvevet canım bildigim kadarıyla her sperm testinde 400 veriliyor ve muayene ucreti alınıyor
canım biz birkere yaptırdık ve her testte alınacağını anladık. belkide senin dusundugundur kesin bilmiyorum. istersen arayıver. Aynen test ilaclar filan derken 1 milyonu bulmustu bizim. maddi ve manevi yıkılıyoruz, Allah sonumuzu hayır etsinHadi ya ben o 200 lirayi bir defaya mahsus diye dusunuyordum cok masrafli bir surec ya birde il dışından geliyoruz rabbim araya yardimcimiz olsun cumlemizinv
Biz de Emre hocaya gidiyoruz. Memnunuz da şuana kadar.Direk m.tese olması gerek dedi.Başka bir şey önermediMerhaba canım bizde Emre hocadan randevu aldık ilk kez gideceğiz nasıl memnun muydunuz
Çok tşekkür ediyorum size.nezamandır arıyorum bulamamıştım.ben de eşim için başlamak istiyorum.tansel kaplancanın hastası eşim.tedavi görüyor şuan .İşe yarar mı bilmiyoruz ama allahtan ümit kesilmez .tüm yolları denemeye çalışıyoruz.Evet arkadaşım o bahsettiğin kişi benim karışımları yazıyorum themra andizpekmezli zencefilli bitkisel karisim ve themra balli harnuplu bitkisel karisim birde iliskiden 1saat once themra epimedyumlu bitkisel karisim var onu kullandi bu son yazdigim sadece iliskiye girilecegi zaman kullanniliyor.diger 2karisimi sabah tok veya akşam tok kullanabilir.
Aynn binlirayi geciyor her 3 ayda bir rabbim yardim etsincanım biz birkere yaptırdık ve her testte alınacağını anladık. belkide senin dusundugundur kesin bilmiyorum. istersen arayıver. Aynen test ilaclar filan derken 1 milyonu bulmustu bizim. maddi ve manevi yıkılıyoruz, Allah sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?