Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladım kuzum..resmen risk yani ve sana bırakıyorlar işte öncesinde spor yapıp diyet yapıp zayıflayıp ondan sonra hormon yüklenmesine razı olucaz sanırım bizimde sonuçlarımız şimdi açıklandı eşim ultrason dan çıktı sağ böbreği aşağıdaymış , prostatı varmış ve kanalları çok küçükmüş hiç gelişmemiş.ne yapıcaz bilmiyorum hangi birinden ameliyat olacak şimdi doktoru da yarın geliyor yarın görüşebilcz şuan bildiklerimiz bu kadar.ben galiba aynı anda hazırlanırdım ilkinde.göze alırdım gibi hissediyorum çnkü dondurulup yeniden çözdürülen hiç birşey tazenin tadını vermiyor bu herşeyde öyledir ya bende o yüzden riske atamıyorum bi pastayı bile yapıp dondurucuya atıp sonra yemek istediğinde ilk yaptığın tazelikte olmuyor ya.ne biliyim ona benzettim:) çocuğun sağlığı zekası hep o spermlerin kalitesine bağlı o yüzden erkeğe tatlıları balları yedirirlermiş eskiler.bebek sağlığı yerinde olması açısından kendimin duba gibi olmasına razı gelicem sanırım ( ki en çok korktuğum şey kilolu olmaktı benim.

Arkadaşlar 3defa tup bebek tedavisi gördüm. Burda yazdığınız birçok doktorun tedavisi ile malesef olmadi.evet süreç uzun ve hem maddi hem manevi yorucu bir süreç 1ay öncesi transfer oldu ve sonuc negatif yüzde 60 şans vermişti doktor ve embriyolog ama rabbim ol demeyince olmuyor.benden sizlere tavsiye kesinlikle tedavi olmadan tese olmayın.ilk tesede eşim tedavi olmadi sertoil only cell denildi.2 tesede 9 sperm bulundu tedavi ile ama oda bolunme tam gerçekleşmedi.3 tedaviyi biz kendimiz bitkisellere yaptık ve teseye gerek kalmadan sperm çıkışı oldu ama o da tutunamadı.once üniversite hastanelerine gidip eşinizle antoloji bölümüne görünün ve bütün genetik testleri yaptırın eşinizle beraber kromozom delesyon kistik fbroiz fish boyama yani aklınıza hangi testler geliyorsa genetik için ondan sonra eşinize ayrı bir özen gösterin. Bitter çikolata çilek. Kabakcekirdegi.muz.domates .aci biber.findik fıstık badem çam fıstığı. Ç vitamini d vitamini takviyesi yapin ayrıca igne tedavisi olmadan kesinlikle tese olmasın esiniz.biz ilk te seyi oldu bitti şeklinde yaptık ve sonuç hüsran.ayrica iyi olmayan doktor da tese olmayın.esime suan 3.teseyi hiç bir doktor yapmıyor çünkü ilkinde çok fazla tahribat olmuş o yüzden iyi düşünün iyi bir yerde yapim hakkımızda hayırlısı

Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismiyle şifa versin türlü türlü hastalıklar var her birine hayret ediyorum ne zormuş ne acıymış rabbim hepimize yardım etsin.ilk teseyi eşin hangi hastane hangi doktora olmuştu canım bilelim de bizimde aklımız da bulunsun

canim cok gecmis olsun.. ben de ayni seyi dusunuyorum, sanirim birlikte hazirlanicam cunku ben de riske atmak istemiyorum. ya cok az cikarsa ve dondurulduktan sonra kullanilamaz hale gelirse, o zmn kendimi hic affetmem. pisman olmak istemiyorum yani. bir de sonucta esime de yazik. "ya hadi sen ikinci ameliyatini ol bu sefer ben de hazirlanicam soz" diyip 2 kere mi ameliyat ettirim adami. insallah ilk seferinde bol bol bulunur da bir daha ameliyat olmasina fln gerek kalmaz. yani gercekten cok zor bir surec, maddi manevi cok yipratici olacagini dusunuyorum daha baslamadan. hicbir doktor (ki bu gittiklerimiz en iyileri, emre bey ve bahcecideki tansel bey) kesin buluruz veya kesin bulamayiz demiyor. keske onceden bilme sansimiz olsaydi biz de ona gore yolumuzu cizerdik. napalim kismet buymus mecbur o hormonu alicaz. burada bir kadincagizi okumustum, igneleri kullanmis, yumurta toplama gununde esine tese ameliyati yapmislar hic sperm bulunamamis, kadincagizin yumurtasi da toplanmamis.. 10 kilo almis bu yuzden.. cok uzuldum valla insallah hakkimizda hayirlisi olur. ben kilo almaya da raziyim, ben de hic kilo sevmem ama yeter ki sonu mutlu bitsin bu surecin..

Bende okumuştum o bayanın yazısını canım ondan sonra çok etkilendim zaten Allah korusun hem hormonla o kadar kilo alsak hem Doğum kilosu derken bu sefer de aşırı kilodan bizim sağlığımız bozulur mu acaba Allah korusun rabbim kolaylık versin ya.daha 27 yaşındayız eşimde bende.yeni evliyiz sayılır 1.5 yıl oldu yani hayatımızın baharındayken bir bomba düştü sanki kucağımıza ve bizim ne birikmişimiz var ne tecrübemiz bakalım ne olacak bu süreç kimseye duyurmadan halletmeye çalışıyoruz ama sonuçları testleri beklete beklete aylar gelip geçiyor inşallah bu kabustan uyanırız ve birgün herşey yoluna girmiş olur hergün dua edicem bu sıkıntı da olanlar için

bizim de ayni sekilde canim. biz de 3 yillik evliyiz esim de ben de 31 yasindayiz, daha yeni cocuk dusunmeye baslamistik birkac ay olmayinca spermiogram verince ogrendik azospermi oldugunu. gercekten aynen dedigin gibi bomba dustu resmen kucagimiza. yani cevremdeki arkadaslarimi gorunce daha da uzuluyorum ve bogulacak gibi hissediyorum kendimi. hepsi genelde ya benle birlikte ya da benden sonra evlendiler, hic boyle problemler yasamadilar hemen hamile kaldilar cocuk istedikleri zaman. niye diyorum allahim bazen, isyan da etmiyorum tabi ki ama ben de isterdim normal yoldan hamile kalmak, herkes gibi. ote yandan da burada okuyorum, meger ne kadar cok bizim durumumuzda olan varmis diyorum. yalniz degiliz en azindan diyip kendimi avutuyorum. bahceci fulya'ya gittigimde sana anlatamam nasil bir kalabalik vardi. icimden dedim bu insanlarin hepsi bu dertten muzdarip. kimisinde yumurta sorunu var, kimisinde sperm. ama arayisimiz ayni. ve tum tup bebek merkezleri boyle yogun. herkes derdine care ariyor. allah insallah yuzumuze bakar da biran evvel cocuk sahibi oluruz. bu ugurda bir bakmissin insanlarin yillari gecmis, yaslari ilerlemis. allah hayirli doktorlarla karsilastirsin, insallah biz de bu sene bir adim atip tedavilerimizi yaptirip bebislerimize kavusuruz...

ne desem bilemiyorum İnan çok üzücü...canım birde ben sana şunu soracaktım tese ameliyatında sperm bulundu diyelim ki beni de hazırladılar tüp bebek için.ama biz tese ameliyatını Emre bey yapsın istiyoruz bizde adana da yaşıyoruz o spermleri Adana'ya getirmek için de dondurulacak mı mecbur ? Dondurulma sperm istemiyorum.yada bir tane embriyo oluşursa birer tane koydurmak istiyorum ben.faxla sperm bulunursa diğerleri dondurulup sonra ilerde ikinci çocuk için kullanılır mı ki acaba.yani bir de tese ameliyatıyla benim tüp bebek yerleşme işlemleri aynı şehir de mi yapılmalı.istanvul da kalacak bir yerde Yok bizim için zor olacak nasıl olacak anlayamadım ben

ARKADAŞLAR NİYE BU KADAR ÜMİTSİNİZ ÜMİTSİZLİĞE DÜŞMEYİN Bİ RİVAYETE GÖRE Bİ PEYGAMBER ZAMANINDA HANGİ PEYGAMBER HATIRLAMIYORUM Bİ ÇİFT ÇOCUKLARI OLMUYOMUS PEYGAMBERE SORMUŞLAR RABBİNE SORARMISIN BİZİM ÇOCUĞUMUZ OLCAK MI DİYE PEYGAMBERDE SORMUŞ RABBİMİZDE ONLARIN BU DÜNYADA ÇOÇULARI OLMIYACAK DEMİŞ O ÇİFTE BU ŞEKİLDE ANLATMIŞ DÜNYA HAYATI BOYUNCA ÇOCUĞUNUZ OLMAYACAK DEMİŞ ARADAN UZUN ZAMAN GEÇMİŞ VE O ÇİFTİN YANINDA KÜÇÜK Bİ ÇOCUK GÖRMÜŞ SONRA KOŞA KOŞA RABBİNE GİTMİŞ HANİ ÇOCUKLARI OLMICAK DI DİYE RAMBİMİZDE ONLAR BENDEN SENİN DEMENE RAĞMEN ÜMİTLERİNİ KESMEDİ DEMİŞ O YÜZDEN ONLARA NASİP ETTİM DEMİŞ KIZLAR UMUTSUZLUĞA ÜMTSİZLİĞE DÜŞMEYİN.. BİZ ÖĞRENEYİ 2 AY OLUCAK NERDEYSE SIFIRLA BAŞLADIK ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN HAREKETSİZTE OLSA SPERM CIKIŞI VAR ŞUANDA ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH YER GÖK DUA İLE

canim eger dondurulmus sperm kullanmak istemiyorsan ve teseyi emre bey yapacaksa o zmn tup bebegi de mecbur acibadem fulya'da yapicaksin. cunku baska sekilde canli spermler baska sehire gitmez. dondurulmus spermi gonderiyolarmis baska yere ama hem maliyetli hem de acaba taa istanbuldan adanaya ne kosullarda gonderilir. herhangi bir asamada bi aksilik olsa, o spermler cozulse daha siz kullanmadan, nasil hakkini aricaksin? hadi hakkini aradin diyelim, geri gelmicek ki o spermler, artik kullanilamaz olabilir, allah korusun tekrardan ameliyat olmasi gerekebilir esinin. bence hic bu tarz transfer islemlerini dusunme. teseyi nerede yaptirmaya karar verirseniz tup bebegi de orada yapsinlar. ztn dondurulmus sperm kullanmak istemiyorum diyosun, o durumda ztn esine tese yapildigi gun senden yumurta toplayacaklar ve ayni gun dolleyecekler. 5 gun sonra da embriyo transferi olacak. yani bunlarin hepsinin ayni yerde olmasi lazim. ama illa bulundugun sehirde tup bebek yaptirmak istiyorsan da o zmn mecbur dondurulmus sperm kullanicaksin. esin once tese olucak, sen hazirlanmicaksin, bulunan spermler dondurulacak, senin sehrine transfer edicekler, ondan sonra belirlediginiz tarihte tup bebek asamasina geciceksiniz.

bende aynı sekilde benim eşimde mikro tese oldu 3 ay iğne kullanıp son ayında benım tedavi sürecim başladı göbekten iğneler falan 1 ayda ben iğne kullandım + vitamin ilaçları. ameliyat günü geldiğinde eşimde sperm cıkmadı. ve benim yumurtalarımda toplanmadı. O gun çok ağrı çektim yumurtalar toplanmadığı için. 62 kilodaydım 70 kiloyum şuan... keşke olumlu olsaydı da 80 olsaydım... nasibimizde varsa olacak. umudunuzu kesmeyin arkadaşlar. benim küçücükte olsa umudum var.... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşalla.

Ah keşke bi önceden bilinebilse sperm olup olmadığı kilo almamak için diyet yapmak lazım

Doğru diyorsun canım teseyi emre bey yapsın istiyordum ama Acıbadem de tüp bebek bize pahalıya patlar her türlü.gideriz konuşuruz öğreniriz fiyatları o aşamalara gelirsek eğer.adana da da tese ameliyatını başarılı yapan bir doktor hiç duymadım bakalım artık 2 şehirle de konuşup görüşüp öğrenip o şekilde karar vermek en mantıklısı olacak.ama dondurma işlemi kesinlikle istemem o konuda kararım net.aynı gün yapılır Allah izin verirse o aşamalara gelebilirsek inşallah

Canım geçmiş olsun öncelikle ,birşey Sormak istiyorum hiç birşey yemesek de dikkat etsek de kendiliğinden mi alınıyor o kilo diyetisyene filan gitsek onun eşliğinde hareket etsek yani benim anlamadığım kendiliğinden mi geliyor o kilo ?

Sizin sorununuz neydi canım

MERHABA KIZLAR ARANIZDA EŞİ Hipogonadotropik Hipogonadizm OLAN VARMI?bize merionel ovitrella ve neo fortil verdi doktor 3 ay kullanıcaz.kım kullandı bu ılaclardan eşim azosperm bır kere tese oldu sonuç 0

fsh 1.72 lh 2.60 testesteron 1.6348 kızlar bu degerler dusuk dedi doktor.diğer doktorda öğlen yaptırmıssınız testi yanılta bılır dedı.anlamadım ben kan testin sabahı aksamımı var?

fsh 1.72 lh 2.60 testesteron 1.6348 kızlar bu degerler dusuk dedi doktor.diğer doktorda öğlen yaptırmıssınız testi yanılta bılır dedı.anlamadım ben kan testin sabahı aksamımı var?
Sabah erken saatte yaptırmanız gerek hangi doktora gittiniz canım

canım zaten moral sıfır olduğundan doğru dürüst bişey bile yemiyordum. kendiliğinden aldım yani. 4 tane ayrı vitamin vermişti dr. fiyatlarda o biçim zaten uçuk. 2 si kutu içinde 2 si cam şişe içinde hepside haptı. tam 1 ay kullandım. ama bende herşey yolundaydı. doktor tam olması gerektiği gibi demişti. hiç saat geciktirmedim bide göbekten iğnelerim vardı onların etkisi oldumu bilmiyorum ama.

MERHABA KIZLAR ARANIZDA EŞİ Hipogonadotropik Hipogonadizm OLAN VARMI?bize merionel ovitrella ve neo fortil verdi doktor 3 ay kullanıcaz.kım kullandı bu ılaclardan eşim azosperm bır kere tese oldu sonuç 0
merhaba canım, benim eşimde hipospermatogenez gerçi aynı mı bilmiyorum ama Dr bana bu tür hastaların 6 ile 1.5 yıl tedavi görmeleri gerektiğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…