- 30 Kasım 2016
- 280
- 89
- 48
- 36
Siz tese mi oldunuz microtese mi canım microtese daha İhtimal varmışCanim cok sukur cok uzun surmedi toparlanmasi. Allah bilir canim ben hic bir zaman yuzdelere takilmadim. Lutfen sende yuzdelere takilma umudunu kaybetme bunu seninle ayni seyleri yasayan biri olarak soyluyorum. Hani tese olmamis olsak sonucumuz negatif olmamis olsa tamam de ki yasamadan bilemezsin ama ayni hastanede yasadik ayni seyleri. Ama pes etme yoruldum diyebilirsin toparlan tekrar ayagi kalk cunku esinde senden guç aliyo. Belki sen benden daha gercekci bir insansin belki ben cok polyannayim. Ama Allahin yaradan oldugunu yoktan vareden oldugunu sende bende biliyoruz hamdolsun. Vakti gelince olacagi varsa olacak ama elimizden geleni Allahin izin verdigi ölcude yapicaz. :) InsaAllah bir an once toparlanirsiniz canim benim.
Anım emre bakırcıoğlu na göründün mü o microtese yapıyormuş daha ümit vericiymiş oHala unutmuyorum tese gununu, esim hala narkozun etkisinde, ara ara uyanip, sonuc nasil demesi, doktorun bir onceki tesede gelip kadini uyaripta bizim siramiz geldiginde benim gidip sonucu ogrenmem, esimin basinda aciklama yapmasi, benim goz yazlarim, yok, olmasi gereken yok, certoli cell, hucre dahi yok, tedavi olmadik, bitkisel kullanmadik, esim cok duzenli besleniyor 2 yildir, kilo verdi, hijyene dikkat edin dediler burda teseden once, bir yurtdisindayiz, fransada, burda tedavi yapmiyorlar onermiyorlar, ignelerin vucuda zararli oldugunu soyluyorlar, sperm bankasina gidin diyorlar, baska bir sey demiyorlar
Microtese mi oldunuz acaba nasıl olduYeminle bütün gün aklım sendeydi çok şükür bin şükür maşallah sana da bebişinede değerde bayağı güzel acep ikiye mi bölündü bizim minnakk iki tane mi rabbim hayırlısı ile sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh bütün topigimizden bu haberleri alırız senden sonra umut doldu içim ayyy ne güzel birşey yaaaaaa maşallah maşallah maşallah
Ben de aynı haldeyim.. Herhangi bi tedavi oldunuz mu ? Emre veya kaan hoca?Çok yoruldum artık resmen duygularm donmuş durumda ne zamn bundan daha büyük acı yok desem bir yenisi geldi üstüne hep derlerdide inanmazdm en büyük acı evlattir diye normaldede evlatlık isteyen birisiydim ama bugün daha çok istedim sonra aklıma ya bir gün gerçeği öğrendiğinde istemezse beni gerçek annesini bulup gitmek isterse diye susturdum kendimi az kaldı isyan edecektim yüce yaradana istemeyene veriyosun yalvarana vermiyosun diye sonra çok pişman oldum dedim rabbim sen affet en iyisini en hayırlısını sen bilirsin ama nolur içimizde ki sönmeyen ateşe su dökte bizide yakmasn böyle diye bu haberi ogreneli 8 ay oldu 8 ayda 15 kilo verdim düşünmekten dert verip dermanini aratma rabbim derdi verdiysen dermanimizida verkusura bakmayın arkadaşlar başınızı şişirdim ama sizlerden başka beni anlayacak kimsem yok
Evet normal merak etmeyinkızlar merhaba eşi ihnibin b testi yaptıran varmı eşimin sonucu 78 çıktı normalmi cumaretsi doktara göstericez gerçide merak ettik tabi
bizim de gecen ay yaptırmıstık 240 çıkmıstı ve doktor iyi demisti canım. yapılan testin yanında değerler yazıyordu 120 den dusuk olan hastalarda %95 infertile tespit edilmistir yazıyordu bidekızlar merhaba eşi ihnibin b testi yaptıran varmı eşimin sonucu 78 çıktı normalmi cumaretsi doktara göstericez gerçide merak ettik tabi
sizin gerçekten çok iyi çıkmış.. dün yaptırdıkkızlar merhaba eşi ihnibin b testi yaptıran varmı eşimin sonucu 78 çıktı normalmi cumaretsi doktara göstericez gerçide merak ettik tabi
Esinin 240ciktiysa sperm sayısı 10000000 aşağı değildir sanırım çok yüksek çıkmış sınır 250 cunkubizim de gecen ay yaptırmıstık 240 çıkmıstı ve doktor iyi demisti canım. yapılan testin yanında değerler yazıyordu 120 den dusuk olan hastalarda %95 infertile tespit edilmistir yazıyordu bide
KÖTÜ O ZAMAN YA BİZDE İYİ HERALDE DİYE SEVİNİYODUK ŞU MORALİM ÇOK BOZULDU YAbizim de gecen ay yaptırmıstık 240 çıkmıstı ve doktor iyi demisti canım. yapılan testin yanında değerler yazıyordu 120 den dusuk olan hastalarda %95 infertile tespit edilmistir yazıyordu bide
Merhaba canım bizde bu tedaviye başlamadan önce yaptırmıştık nebido iğnenin etkisiyle 55 çıkmıştı etki geçince de 36 çıkmıştı zar zor başladık bu tedaviye sizinki iyikızlar merhaba eşi ihnibin b testi yaptıran varmı eşimin sonucu 78 çıktı normalmi cumaretsi doktara göstericez gerçide merak ettik tabi
Canım kusura bakma ben çok çabuk unutuyorum siz tese olmuşmuydunuz bide ilaçların etkisiyle mi acaba bu sonuç çıktı.bizim de gecen ay yaptırmıstık 240 çıkmıstı ve doktor iyi demisti canım. yapılan testin yanında değerler yazıyordu 120 den dusuk olan hastalarda %95 infertile tespit edilmistir yazıyordu bide
Bizim fsh düşüktü canım değerleri tam hatırlamıyorum kaçtı. Daha sonra iğnelerle hormonlar dengelendi. Çok iyi dedi olması gerektiği gibi. ama tesede sperm çıkmadı. Art niyet bencede yok hemen hemen çoğu yer öyle yapıyor.P Pamukkizceizmir3534 sizlerin eşleri tese olmadan önce yani doktor teseye karar verdiğinde tahlil sonuçlarınız nasıldı? Kusura bakmayın İnan'ın çok özür dilerim ama ufak bir kıyaslama yapmak için soruyorum. Çünkü ben bir türlü anlayamadım neden beni de hazırlıyorlar acaba bi art niyet var mı diye içimden geçmiyor değil
Sanırım herkes aynı düşünüyor. Ben de olmayacağını bildiğim halde her ay adet olduğumda oturup ağlıyorum gizli gizli. Ama sen sakın kapılma karamsarlığa. Sonuçta bize iyi gelmeyen size gelir yada aynı şekilde size iyi gelmeyen bize gelir. Öyle karamsar olma canım. Mesela bu durumda olup da güzel sonuç alan kaç tane çift var. Sizin tese ne zaman ?Teşekkür ederim P Pamukkizce veizmir3534 sizin hikayelerinizi okuyana kadar çok aşırı ümitliydim kesin bulunAcak ve güzel neticelenecek. Ama şimdi bulunamama ihtimali daha ağır basıyor yüreğimde.. bizim fsh 3.79 testosteron 517 sanırım Bakalım bizi be bekliyor. Hoş ben hala bu ay bile mucize olup adet olmamayı bekliyorum ama o da ayrı birşey
Korkma canim kaderde ne varsa o olur bizde ameliyat öncesi korkuyorduk ya çıkmazsa diye 2 kere ameliyat olduk ikisindede çıktı ama tutunma olmadi yani bizde önceleri sperm çıkarsa herşey tamamdır sanıyorduk ama öyle olmuyor sperm bulunmasi sadece bir umut asıl mesele tutunmasında oyuzden kendinizi sartlandirmayin biz bu hayal kırıklığını 2 kez yaşadık keşke sperm bulunmasaydı da boşuna umitlenmeseydik sperm bulunmasi birşey ifade etmiyor tek başına asıl mesele anne rahmine tutunması döllenmesiArkadaşlar biz de çok dua edin Pazartesi mikrotese ameliyatı mız var Korku heyecan endişe hepsi var çok korkuyorum bulunamazsa diye S Sila35 canım kalbini bozma art niyet yok bence bizzat kendim de yaşadığım için biliyorum sperm az bulunursa diye kadını O yüzden önceden hazırlamak istiyor lar dondurulacak kadar olmazsa yada dondurulup çözülürken ziyan oluyormuş o yüzden hiç kafan karışmasın canım ben böyle olduğu için memnunum bile hatta Bence sırf hastayı düşündükleri için Ne gibi bir art niyetleri olabilir ki sadece önden aldıkları raporlu lardan 1100 raporsuz lardan 1350 TL aldıkları bir para var sadece Bir de kadına fedakarlık yapmak düşüyor burada önceden hormon ile iğnelerine başlandığı için sperm bulunamazsa boşa gidiyor bu tedavi mecbur denemekten Başka çaremiz yok tane ile bulunursa onlar boşa giderse o zaman Üzülmez misin? Ya da sen mikrotese ameliyatını Tansel Bey yapsın ama tüp bebeği başka bir yerde mi yaptırayım diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?