Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Siz tese mi oldunuz microtese mi canım microtese daha İhtimal varmış

Anım emre bakırcıoğlu na göründün mü o microtese yapıyormuş daha ümit vericiymiş o

Microtese mi oldunuz acaba nasıl oldu

Ben de aynı haldeyim.. Herhangi bi tedavi oldunuz mu ? Emre veya kaan hoca?

kızlar merhaba eşi ihnibin b testi yaptıran varmı eşimin sonucu 78 çıktı normalmi cumaretsi doktara göstericez gerçide merak ettik tabi

selam benim eşimdede Klinefelter sendromu cıktı hala araştırmaya devam edılıyor hıpofız emarıda cekıldı onun sonucunu bekliyoruz doktor mıcro tese oncesı ılac tedavısı olucak muhtemelen dedı benzer sekılde basına gelen var mı sansımız ne durumda ? yeni başladık bu arada..

kızlar merhaba eşi ihnibin b testi yaptıran varmı eşimin sonucu 78 çıktı normalmi cumaretsi doktara göstericez gerçide merak ettik tabi
bizim de gecen ay yaptırmıstık 240 çıkmıstı ve doktor iyi demisti canım. yapılan testin yanında değerler yazıyordu 120 den dusuk olan hastalarda %95 infertile tespit edilmistir yazıyordu bide

bizim de gecen ay yaptırmıstık 240 çıkmıstı ve doktor iyi demisti canım. yapılan testin yanında değerler yazıyordu 120 den dusuk olan hastalarda %95 infertile tespit edilmistir yazıyordu bide
Esinin 240ciktiysa sperm sayısı 10000000 aşağı değildir sanırım çok yüksek çıkmış sınır 250 cunku

KÖTÜ O ZAMAN YA BİZDE İYİ HERALDE DİYE SEVİNİYODUK ŞU MORALİM ÇOK BOZULDU YA

Merhaba canım bizde bu tedaviye başlamadan önce yaptırmıştık nebido iğnenin etkisiyle 55 çıkmıştı etki geçince de 36 çıkmıştı zar zor başladık bu tedaviye sizinki iyi

Canım kusura bakma ben çok çabuk unutuyorum siz tese olmuşmuydunuz bide ilaçların etkisiyle mi acaba bu sonuç çıktı.

P Pamukkizce izmir3534 sizlerin eşleri tese olmadan önce yani doktor teseye karar verdiğinde tahlil sonuçlarınız nasıldı? Kusura bakmayın İnan'ın çok özür dilerim ama ufak bir kıyaslama yapmak için soruyorum. Çünkü ben bir türlü anlayamadım neden beni de hazırlıyorlar acaba bi art niyet var mı diye içimden geçmiyor değil

S Sila35 cm bizim tese öncesi sperm 0 fsh iğne devam ederken 1 lere kadar dusmustu lh 4lerde testestoron 30lardaydi ama art niyet olduğunu sanmam eğer bi mucize bulunursa hemen transfer için hazirliyirlar

Bizim fsh düşüktü canım değerleri tam hatırlamıyorum kaçtı. Daha sonra iğnelerle hormonlar dengelendi. Çok iyi dedi olması gerektiği gibi. ama tesede sperm çıkmadı. Art niyet bencede yok hemen hemen çoğu yer öyle yapıyor.

Teşekkür ederim P Pamukkizce ve izmir3534 sizin hikayelerinizi okuyana kadar çok aşırı ümitliydim kesin bulunAcak ve güzel neticelenecek. Ama şimdi bulunamama ihtimali daha ağır basıyor yüreğimde.. bizim fsh 3.79 testosteron 517 sanırım Bakalım bizi be bekliyor. Hoş ben hala bu ay bile mucize olup adet olmamayı bekliyorum ama o da ayrı birşey

Sanırım herkes aynı düşünüyor. Ben de olmayacağını bildiğim halde her ay adet olduğumda oturup ağlıyorum gizli gizli. Ama sen sakın kapılma karamsarlığa. Sonuçta bize iyi gelmeyen size gelir yada aynı şekilde size iyi gelmeyen bize gelir. Öyle karamsar olma canım. Mesela bu durumda olup da güzel sonuç alan kaç tane çift var. Sizin tese ne zaman ?

Arkadaşlar biz de çok dua edin Pazartesi mikrotese ameliyatı mız var Korku heyecan endişe hepsi var çok korkuyorum bulunamazsa diye S Sila35 canım kalbini bozma art niyet yok bence bizzat kendim de yaşadığım için biliyorum sperm az bulunursa diye kadını O yüzden önceden hazırlamak istiyor lar dondurulacak kadar olmazsa yada dondurulup çözülürken ziyan oluyormuş o yüzden hiç kafan karışmasın canım ben böyle olduğu için memnunum bile hatta Bence sırf hastayı düşündükleri için Ne gibi bir art niyetleri olabilir ki sadece önden aldıkları raporlu lardan 1100 raporsuz lardan 1350 TL aldıkları bir para var sadece Bir de kadına fedakarlık yapmak düşüyor burada önceden hormon ile iğnelerine başlandığı için sperm bulunamazsa boşa gidiyor bu tedavi mecbur denemekten Başka çaremiz yok tane ile bulunursa onlar boşa giderse o zaman Üzülmez misin? Ya da sen mikrotese ameliyatını Tansel Bey yapsın ama tüp bebeği başka bir yerde mi yaptırayım diyorsun?

Korkma canim kaderde ne varsa o olur bizde ameliyat öncesi korkuyorduk ya çıkmazsa diye 2 kere ameliyat olduk ikisindede çıktı ama tutunma olmadi yani bizde önceleri sperm çıkarsa herşey tamamdır sanıyorduk ama öyle olmuyor sperm bulunmasi sadece bir umut asıl mesele tutunmasında oyuzden kendinizi sartlandirmayin biz bu hayal kırıklığını 2 kez yaşadık keşke sperm bulunmasaydı da boşuna umitlenmeseydik sperm bulunmasi birşey ifade etmiyor tek başına asıl mesele anne rahmine tutunması döllenmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…