İLK ÖĞRENDİĞİMDE BENDE OKADAR OLUMSUZ DÜŞÜNÜYORDUMKİ..sonra başarısız bir tese operasyonunun ardından daha da yıkıldık fakat kabullenmek daha kolay oldu başta inkar dönemi oluyor insanda...sonra şaşkınlık sonra aklını başına toplayıp araştırma sonrada eyleme geçirme...bence hepimiz bu evreleeri teker geçiriyoruz aslında....kabullendikten sonrası daha kolay ilk zamanlardan bence...şimdi asla olumsuz düşünmüyorum...birde kötü enerjinin olumsuz şeyleri çektiğine inanıyorum ben....pozitif düşünmeninde güzel şeyşeri...rabbim hepimize güç ve sabır versin
kızlar herkese gunaydın !!!!!!! massallah sız de erken kalkmısınız calısmayanlara...MEDINE canım hormon degerlerın kactı kı normal demısın ya fsh ve testesteron?GELINCIK yaz ayına neden denk getrmyrsuzunz kı canım bu devırde ıs bulmak da zor.bıldgım kadarıyla dondurulmuslarınız var.LEYLAK canım neden kok hucre demıskı kaan hoca hormonlarının bızede yazzana canım yaaaa sorun neydı sızde yaaaa allhım sabr ve guc versın allahtan umıt kesılmes canım arkadasım.bızımde fsh 45 testesteron 3 aceb sızın kactıkı boyle dedı ay sımdı bende korkuyorum.kızlar bırde kavun cekırdegı yagı ne ıse yarıyorkı
canım çook doğru söylemişsin insan ister istemez kabuleniyo umutsuz siz şu an tedavi görüyomusunuz neler yapıyosun senin yaşadıkların benim gibi aynı
jklm canım demişsin ya sorun ne diye azospermi ama nedenini bilmiyoruz clinerfile ne analadım ben
GÜNAYDIN ARKADAŞIM....biz 2 aydır emre beyle tedavi görüyoruz yarım klomen ve 2 adet te vitamin içiyoruz eylül ekim gibide 2.teseyi yapacak kısmetse...umutlu konuşuyor bu defa osebeğle bizde umutluyuz....martta başarısız bir tese geçirdik arasından 6 ay geçmeliymiş o sebeple eylül yada ekimi beklemeliyiz....siz hangi aşamadasınız...neler yapıldı şimdiye kadar arkadaşım??
ne yazdın canım clınefer ne?ya umutolsun fsh 52 ıdı .tedavıyle mıkrotesede bulundu sperm .canım burada herkes azosperm evet ama sızın sorununu kaynagı ne kı hoca kok hucre dedı.bızımde cok yuksek hatta sızınkınden de yuks
ek.klınefelter hastalıgı var esmde[/
canım sorun azospermi değerler yüksek demiş ama sizin daha yüksek neden böyle demiş bende anlam veremedim canım.clinerfile ne demek onu bilmiyorum onu sordum canım.....
canım azospermın de cok cok sebelerı cesıtlerı var yanı ınmemıs testıs,yumurtalık kucuklugu,ateslı hastalık,genetık bozukluk bızımkı gıbı yanı kelnefelter hastalıg,testısler ınmemeıs sonucunda spermlerın vucut sıcaklıgında olmesı dısarı cıkmaması gıbı ............... yanı sızın azo nedenı ne yoksa bu topıkte herkess azosperm.canım bunu demek ıstedım.sızınkı cok agır bır durummukı
canım bizim yumurtalıklarda sorun var boyutları falan normal ama yumurtalıklarda sorun öyle soylediler ama tam iii b ir doktora gitmek lazım Emre bey gibi
Arkadaşım Allah yardımcın olsun biz tesa olduk aralıkta başarısız malesef ondan sonra biryere gitmedik en son Kaan hocaya mail atım oda kök hücreyi bekleyin demiş hormonlar yüksek demiş fsk 37 bizim sizin nasıldı değerler Emre hoca umutlu konuşmuş ben ne yapayım hiç bilmiyorum:ecrin_bebek:
canım aralıktaki teseyi kim yaptı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?