Teşekkür ederim canım cevabın için Allah razı olsunCanım hipovolemi düşük volüm anlamına geliyor galiba hipofiz az demek volemi de volumü çağrıştırıyor. Bilateral diyorsa iki taraflı anlamına gelir. Nacizane fikrim bu.
Canım umarım şuanda sevinç çığlıkları atmaktan buraya girememişsindir. Çok merak ediyorum amelyatın bitmiş olması gerekiyor. İnşaallah çokça bulunmuştur mutluluğun tüp bebek sonrası olumluyla da devam eder. Dualarım sizinle. Allahım şafi ismiyle şifa versin. Mucizelerinden göstersin inşaallah.Çanlarım eşim ameliyatta şimdi girdi allahım güzel haberlerle cıkar inşllah
Canm hala çıkmadı yaa hiç bi bilgide verilmediiii cok merak ediyorum allahımmm bokursun güzel haberle cıksınCanım umarım şuanda sevinç çığlıkları atmaktan buraya girememişsindir. Çok merak ediyorum amelyatın bitmiş olması gerekiyor. İnşaallah çokça bulunmuştur mutluluğun tüp bebek sonrası olumluyla da devam eder. Dualarım sizinle. Allahım şafi ismiyle şifa versin. Mucizelerinden göstersin inşaallah.
Kizlar bu bahsettigim bahar arkadasin uyguladiklarini favorilere eklemistm zamaninda, size kopyala yapistir yapayim dedim belki kolaylik olur. Gerci cogunluk celalettin peruda ztn bitkisel kullaniyor ama olsun.
SABAH:
AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Zeytinyağında bekletilmiş incir
• Keçiboynuzu pekmezi
• Hüseyin ermişin macunu
TOK KARNINA:
• Arginmax
• Polenli macun
ÖĞLE:
• Arginmax
AKŞAM:
AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Keçiboynuzu pekmezi
• Üzüm çekirdeği tozu
TOK KARNINA:
• Çörekotlu karışım
• Arginmax
• Balık yağı hapı
• Evicap
• Çinko
• Isırgan çayı
• Türk kahvesi
GECE YATARKEN:
• Hüseyin ermişin macunu
• Polenli macun
• Keçiboynuzu suyu
Tribulus terteris (demirdikeni): Kanallardaki tıkanıklığı açıyor ve sperm çıkışını sağlıyor...
Testosteronu arttırıyor...
Zeytinyağında bekletilmiş kuru incir: 1 inciri dörde bölüp sabahtan kahvaltılık küçük bi kabın içine koyuyorum...
üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyuyorum...
1 gün bekliyor ertesi gün sabah eşim yiyince yerine yenisini koyuyorum...
10 günde bir zeytinyağını değiştiriyorum...
Keçiboynuzu pekmezi: sabah akşam aç karnına 1 kahve fincanı içilecek...
Aktar Hüseyin Ermiş Azospermi çözümü:
Malzemeler :
(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş arnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.
Böğürtlen suyu:
Bu macunla birlikte, böğürtlen kökü suyunu da içmeniz gerekir.
böğürtlen kökü suyunun hazırlanışı ise; 400 gr böğürtlen kökü 6 lt suda 30-40 dak. kaynatın. Süzdükten sonra, cam bir kaba koyup, buz dolabına yerleştirin. Sabah akşam aç karnına, birer çay bardağı için. Böğürtlen kökü suyunu hem erkek hem bayan kullanabilir.
(macunla böğürtlen suyu beraber kullanılması gerekiyormuş ama ben sadece 1 kere yaptım böğürtlen kürünü başka yapmadım ama macunu bittikçe tekrar yaptım yedirdim)
Arginmax: sperm oluşumu için gerekli olan tüm vitamin ve mineraller var içinde...
GNC - Arginmax Mens bu siteden alabilirsiniz...
proxeed plusta aynı içeriğe sahip o biraz daha pahalı sadece..
biz 4 ay proxeed plus son 4 ay da arginmax kullandık...
bal, polen, arısütü ve propolis karışımı:
1 kilo bal, 250 gr. polen, 50 gr. arısütü ve 25 gr propolis...
sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenilecek...
( bu karışımın ölüçülerinide istiyorumbebeğimi vermişti... onlar aktar olduğu için biliyorlar...)
Üzüm çekirdeği tozu:pek sık yapamasakta aklıma gedikçe üzümçekirdeği tozunu 1 tatlı kaşığı alıp küçük bi tabakta yoğurtla karıştırıp yediriyorum...
hücre yenileyici olduğu için kullanmakta yarar var...
bal, çörekotu ve tarçın karışımı:
1 yemek kaşığı çörekotu, 1,5 yemek kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı bal karıştırılır.
Her sabah aç karnına ve yatmadan önce birer çay kaşığı yenilecek.
( ben bu ölçüleri arttırarak orta boy bi kavanozu dolduracak kadar yaptım sanırım 4 kat fazlaydı )
Balık yağı-evicap-çinko:bunlarda sperm oluşumu için gerekli...
hergün kullananlarda var ama eşim evicap ve çinkoyu haftada 1-2 kere kullanıyordu...
balık yağını hergün 1 tane alıyordu...
Isırgan çayı-türk kahvesi:ısırgan çayı hazır poşet çay şeklinde var onlardan kullanıyorduk...
türk kahvesi sperm hareketliliğini arttırıyor...
NOT: arkadaşlar biz bu şekilde kullandık aksatmadan düzenli kullandı eşim hepsini...
allaha şükür sperm sayımız her geçen gün artmaya devam etti...
inş işinize yarar allah şifa versin kocişlerinize
Heycan yaptık hep birlikte çok güzel haberler ver canım :)bekliyoruzCanm hala çıkmadı yaa hiç bi bilgide verilmediiii cok merak ediyorum allahımmm bokursun güzel haberle cıksın
Amelyathanenin önündeki danışma amelyat bittimi bitmedimi biliyor. Onlara sor bakalım ekranlarına düşüyor :) Az kaldı güzel haberi alıcaksındır inşaallah. Hala çıkmadıysa arıyordur doktor.Canm hala çıkmadı yaa hiç bi bilgide verilmediiii cok merak ediyorum allahımmm bokursun güzel haberle cıksın
Kaan aydos yoğun bir doktor ve ankarada sanırım. Çok zor bizim ona gitmemiz. Ama ne güzel şeyler yazmışsın. Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere içindede bizlere inşaallah :)Merhaba, bu konuda seneler once yazan bahar diye biri vardi. Esi kemoterapiden dolayi azosperm olmus. Ilk basta hic cikmiyoms snr kaan aydosta ilac hormon tedavileri gormusler 1 2 tane cikmaya baslamis, ama birakmislar hocayi. O sira bitkisel kurler kullanmaya baslamislar, ve emre bakirciogluna gtmisler. Orada yaptiklari testlerde bu bitkisellerle spermlerin surekli cogaldigini fark etmisler. 14 milyona kadar sperm sayisi cikmis. Tup denemisler bu sayiyla ve tutunmamis. 2. Transfferi beklerken kendiliginden hamile kalmis. 2 cocugu var ikisi de kendiliginden.
Baska bir arkadas daha vardi, ismini unuttum smdi. O da kaan aydosta tedavideyken tup tedavisini beklerken kendiliginden hamile kaliyor.
Bu sekilde okudugum birkac kisi daha var. Bizim bi arkadasn kuzenini duydm adam ameliyat da oluyor sperm cikmiyor, snr bosaniyo aradan seneler geciyo ve sevgilisi hamile kaliyor. Hatta adam kizdan ayrilmaya kalkiyo aldatildim sanip.
Kisacasi Allah'in isi ol derse olur ama tabi ki mucize bu.. keske biz de yasasak oyle bir mucize
Rabbim hayırlı kapılar açsın. Şuanda çok birşey söyleyemiyorum. Ama Herşey Allahtan. Daha bugün bir arkadaş çok güzel şeyler yazdı amelyat olduğu halde bulunamadığını sonradan normal yolla çıkış ve hamile kalındığını. Onları anlatıcam sana, sen şimdi eşinle ilgilen, Yüzünü çok düşürme gerçi narkozlu olduğu için çok anlamayacaktır oda. Sen üzüntünü yaşa, şimdi yaşa. Sonraya bırakma. Ama içinide ferah tutmaya çalış. Şuanda düşündüğün tek şey eşinin iyileşme süreci olsun. Sonrasında çok güzel şeyler konuşacağız merak etme.Cıktı emre hoca çıkmamış
inşaallah canım benim Allah razı olsun.Yaani canım rabbimin mıcizesi ol deyince oluverir belki bilemezsin inşallah yasarsın o mucizeyi
Bitkisellerle çoğaldığını Emre bey de onaylamış mı :) Emre bey bitkiselleri önermiyor ondan merak ettim :) Neyse Ne güzel 2 evlatları olmuş oh maşaallah Rabbim bizlerede nasip etsin inşaallah.Merhaba, bu konuda seneler once yazan bahar diye biri vardi. Esi kemoterapiden dolayi azosperm olmus. Ilk basta hic cikmiyoms snr kaan aydosta ilac hormon tedavileri gormusler 1 2 tane cikmaya baslamis, ama birakmislar hocayi. O sira bitkisel kurler kullanmaya baslamislar, ve emre bakirciogluna gtmisler. Orada yaptiklari testlerde bu bitkisellerle spermlerin surekli cogaldigini fark etmisler. 14 milyona kadar sperm sayisi cikmis. Tup denemisler bu sayiyla ve tutunmamis. 2. Transfferi beklerken kendiliginden hamile kalmis. 2 cocugu var ikisi de kendiliginden.
Baska bir arkadas daha vardi, ismini unuttum smdi. O da kaan aydosta tedavideyken tup tedavisini beklerken kendiliginden hamile kaliyor.
Bu sekilde okudugum birkac kisi daha var. Bizim bi arkadasn kuzenini duydm adam ameliyat da oluyor sperm cikmiyor, snr bosaniyo aradan seneler geciyo ve sevgilisi hamile kaliyor. Hatta adam kizdan ayrilmaya kalkiyo aldatildim sanip.
Kisacasi Allah'in isi ol derse olur ama tabi ki mucize bu.. keske biz de yasasak oyle bir mucize
Canım benim hiç üzülme atalarımızın bi sözü var çıkmadık candan ümit kesilmez suan eşine destek ol sen ne kadar üzüldüysen o çok daha fazla üzülür ama seni güçlü görünce oda güçlenecek ve daha çok tedavi olmak isteyecektir. İnşallah rabbim şifanız nerdeyse oraya yönlendirir önce bi kafanızı dinleyin rahatlayın sonra arastırmalra gidin umudunuzu yitirmeyin nice nice insanlar var bir sürü tese olup doğal yoldan çıkış olan Allah içinizi ferahlatsın inşirah ferahlığı versin bunaldığında inşirah oku bol bolCıktı emre hoca çıkmamış
Cıktı emre hoca çıkmamış
Olsun canim her sey bitmis degil sakin kotu dusunme hic tedavi olmadnz hicbisey kullanmadiniz tekrar cikma ihtimali var.Cıktı emre hoca çıkmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?