Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çanlarım eşim ameliyatta şimdi girdi allahım güzel haberlerle cıkar inşllah
Canım umarım şuanda sevinç çığlıkları atmaktan buraya girememişsindir. Çok merak ediyorum amelyatın bitmiş olması gerekiyor. İnşaallah çokça bulunmuştur mutluluğun tüp bebek sonrası olumluyla da devam eder. Dualarım sizinle. Allahım şafi ismiyle şifa versin. Mucizelerinden göstersin inşaallah.

Canm hala çıkmadı yaa hiç bi bilgide verilmediiii cok merak ediyorum allahımmm bokursun güzel haberle cıksın

Hey maşaallah Bahar arkadaş ve eşi bunları yapıp yediyse Rabbim mükafatlandırmış resmen. Çok yoğun bir tedaviymiş. Eşime ben yapsamda içer mi içmez mi bilemedim. Aslında rutine bağlayınca mutlaka zorluğu kalmıyordur. En ince ayrıntısına kadar da yazmış Allah razı olsun. İnşaallah yavrularını büyütüyordur şimdi.

Canm hala çıkmadı yaa hiç bi bilgide verilmediiii cok merak ediyorum allahımmm bokursun güzel haberle cıksın
Amelyathanenin önündeki danışma amelyat bittimi bitmedimi biliyor. Onlara sor bakalım ekranlarına düşüyor :) Az kaldı güzel haberi alıcaksındır inşaallah. Hala çıkmadıysa arıyordur doktor.

Kaan aydos yoğun bir doktor ve ankarada sanırım. Çok zor bizim ona gitmemiz. Ama ne güzel şeyler yazmışsın. Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere içindede bizlere inşaallah :)

Cıktı emre hoca çıkmamış
Rabbim hayırlı kapılar açsın. Şuanda çok birşey söyleyemiyorum. Ama Herşey Allahtan. Daha bugün bir arkadaş çok güzel şeyler yazdı amelyat olduğu halde bulunamadığını sonradan normal yolla çıkış ve hamile kalındığını. Onları anlatıcam sana, sen şimdi eşinle ilgilen, Yüzünü çok düşürme gerçi narkozlu olduğu için çok anlamayacaktır oda. Sen üzüntünü yaşa, şimdi yaşa. Sonraya bırakma. Ama içinide ferah tutmaya çalış. Şuanda düşündüğün tek şey eşinin iyileşme süreci olsun. Sonrasında çok güzel şeyler konuşacağız merak etme.

Bitkisellerle çoğaldığını Emre bey de onaylamış mı :) Emre bey bitkiselleri önermiyor ondan merak ettim :) Neyse Ne güzel 2 evlatları olmuş oh maşaallah Rabbim bizlerede nasip etsin inşaallah.

Cıktı emre hoca çıkmamış
Canım benim hiç üzülme atalarımızın bi sözü var çıkmadık candan ümit kesilmez suan eşine destek ol sen ne kadar üzüldüysen o çok daha fazla üzülür ama seni güçlü görünce oda güçlenecek ve daha çok tedavi olmak isteyecektir. İnşallah rabbim şifanız nerdeyse oraya yönlendirir önce bi kafanızı dinleyin rahatlayın sonra arastırmalra gidin umudunuzu yitirmeyin nice nice insanlar var bir sürü tese olup doğal yoldan çıkış olan Allah içinizi ferahlatsın inşirah ferahlığı versin bunaldığında inşirah oku bol bol

Cıktı emre hoca çıkmamış

Canımmm ne diyeceğimi bilemiyorum ama bu bir süreç.Yaşadığın durum hemen hemen çoğumuza malesef denk geldi..Bak çok şükür ki sen hazırlık yapmamıştın o zaman 2-3 katı üzülecektin..Bu sürecide atlatacaksınız Allahın izniyle..Sakın sıkma canını!Dua et,yinede şükret..Biz yanındayız!

Sgolun kızlar ole hala daha olumlu düşünüyorum eşimi motive ediyorum sadece diyorum allah hayırlısını versin hayırlı evlat nasıp etsin diıyorum hepimize herşey bir tedavisi var tıp ilerliyo buyuzdrn umudumu kaybetmıyorum hepinizdrn allah razı olsun gene ama doktorumda cok iyi gerçekten uğraşmış cok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…