Canım ya çok üzüldüm Allah dayanmak için güç versin inşallah bir gün olucak hepimizin o duyguyu yaşayacağız Allah'ın izniyle yeterki başka sağlık derdi vermesin Rabb'im...
Canım çok üzüldüm seni gerçekten çok çok iyi anlıyorum napalım bizim içinde hayırlısı buymuş ama pes etmek yok Rabbim bizlere güç kuvvet versin inş hakkımızda hayırlısı olsun ben inanıyorum burda hepimiz birbirimize güzel haberler vericez
Bildiğim kadarıyla eşin ameliyat çok istiyordu canını sıkma canım yasınız çok genç detaylı testler tahlillerle sebebi bulduktan sonra tedavi için ugrasın. Rabbim şifanız nerdeyse oraya yönlendirsin inşallah ümitsiz olmak yok
Bildiğim kadarıyla eşin ameliyat çok istiyordu canını sıkma canım yasınız çok genç detaylı testler tahlillerle sebebi bulduktan sonra tedavi için ugrasın. Rabbim şifanız nerdeyse oraya yönlendirsin inşallah ümitsiz olmak yok
Allah sabır versin cnm inşallah birdaha ki sefere ben inanıyorum bir gün biz de anne olucaz ve mutlu haberleri burada birbirimize vericez umutsuzluk yok
Allah var
Allah sabır versin cnm inşallah birdaha ki sefere ben inanıyorum bir gün biz de anne olucaz ve mutlu haberleri burada birbirimize vericez umutsuzluk yok
Allah var