Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya.. Olumlu bi haber alamıyoruz bu başlıkta ya.. Epeydir... Nolcek böyle..
Olumlu gelişmeler yazsak artık hep
Canım tedavimizde olumlu bir gelişme kaydettik. Hemen sizinle paylaşayım. Topiğin havası biraz değişsin. Sabırla devam edince Rabbim verecek. Benim eşimde, daha önce bahsetmiştim, Kaan Aydosta 1 yıl içinde 2 mikrotese olmuştu. İkinci yuvarlak hücre ile rosi denenmiş, döllenme olmamıştır. Celalettin Hocada 4 aydır tedavideyiz ve normal yoldan hareketli sperm çıkışımız başladı. Daha yolun çok başındayız belki ama pes etmedik, inancımızı kaybetmedik sonuç şükürler olsun. Tesede hayal kırıklığı yaşayan arkadaşımın üzüntüsünü çok iyi anlıyorum. Ama bu son demek değil. Belki sadece vesile başka yerdedir aramak lazım.

Ay inanmıyorum sabah sabah bu cok güzel bi haber canm benim cok sevindim ve umut oldum şuanda rabbö devamıbı getirtsin inşllah şuanda dondruomusunuz

Ay inanmıyorum sabah sabah bu cok güzel bi haber canm benim cok sevindim ve umut oldum şuanda rabbö devamıbı getirtsin inşllah şuanda dondruomusunuz
Amin canım, donduruyoruz. Henüz çıkışlar tek tük. Ama olsun buna da şükür. Darısı buradaki bütün arkadaşlarıma olsun inş.

İnancınız hep sürsün sonuçta olmazları olduran Rabbim var.. :) Rabbim devamını getirsin sayıları kat kat artsın inşallah burdaki eşleri tese olmuş arkadaşlarımızada güzel umut oldu inşallah bir gün herkes burda güzel haberler verecek ben inanıyorum..

Bizim için gerçekten çok güzel haber tüylerim diken diken oldu okurken Rabbim devamını getirsin inş çok sevindim gerçekten Allah yardımcınız olsun daha güzel haberlerini bekliyoruz :) bu arada eşin neden azosperm acaba

Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ederim. Eşimin azo sebebi belirsiz. Hormonlar vs. her şey normaldi.

İşte bu yaaa şöyle güzel haberlerle gelin :) çoooook sevindim kardeş çok mutlu oldum inşallah hepimiz güzel güzel gelişmeler yazalım buraya

Azosperm olup konuyu takip eden, olumlu gelişmeler kaydettiği halde konuya yazmayan birileri varsa onlara sesleniyorum yazın lütfen. Kimse kıskanmaz kimse nazar değdirmez merak etmeyin. Allahın belli bir kontenjanı yok (haşa). herkes kontenjanları kaptı ben kaldım demez kimse. Ona verdin bana niye vermedin demez inanan biri. Onun kudreti sonsuz. Birbirimizi tanımıyoruz. Tanısak da bişi değişmez. Herkesin nasibi farklı. Sadece umut için. Emin olun hiç tanımasak da çok mutlu oluyoruz olumlu gelişmeler duyunca.

ARKADASLAR EŞİM AZO SPERM 2 KEZ TESE OLSUN BURSADAN SPERMLERİ FULYA BAHCECİ YE TASIYACAĞIZ
EMRİOLOK DREKTORU NECATİ BEY E SUNU SORDUM
DONDURULMUS SPERMİ EMRİO İLE DOLLEMEK İÇİN ÇÖZECEKSİNİZ SONRA EMRİYORU OLUSACAK RAHİM DİNLENENE KADAR TEKRAR DONDURULACAK TRANSFER İÇİN TEKRAR ÇÖZÜLECEK BU KADAR DONDURULUP ÇÖZMENİN ETKİSİ OLUR MU DEDİM OLMAZ DEDİ TEKRAR TESE YAPMAYA GEREK YOK DEDİ.

Sanırım bizler hepimiz aynı duyguları yaşayıp aynı şeyleri düşünüyoruz. Bir ara sayfanın en başından okumaya başladım. Okumaktan çok tek tek kişilere girip en son ne zaman girmişler en son ne yazmış hangi konu başlığına yazmış diye baktım. Çok uzun süren tedaviler de var 1. 2. tese de sperm çıkışı olan da var. Kimisi tüp bebek yapmış kimisi evlatlık almış kimisi de sessizce kaybolmuş. Ama çoğunluk anne olmuş. En başta konu sahibi :) Rabbim hepsine herkesinkine sağlıklı uzun ömürler versin. Şöyle düşünüyorum o zamanlar bu kadar tıp da gelişmemişken çoğunda sperm çıkışı sağlanmış. Şimdi daha çok çözümler bulunuyor. Sadece yolumuz uzun bize düşen de SABIR ve DUA

Ahh ah keşke olumlu bir sonuç olsa da paylaşsam seve seve bu mutlu haberi buradaki siz güzel arkadaşlarımla paylaşırım o günü sabırsızlıkla bekliyorum
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Aynen öyle canm vallahi güzel şeyler duyunca sanki o yazıyı okurken ben yazmısım kadar mutlu oluyorum

Canım benim eşimde biraz çıkış var 3 tedavide Dr havuzlama yapalım demişti birkaç defa sperm versin donduralim demişti donmuslarla dolleyip embriyolari donduracaz demişti donmus transfer yapacağım demişti ben de aynı soruyu sordum adam bir güldüki dondurucudan et çıkarıp cozdurup tekrar dondurmuyoruz hiçbir şey olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…