Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok sevindim.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bizlerede dua et.26 aralıkta momartda muhteşem ikili ile görüşmeye gidiyorum.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.iclerinde banada
Sizi takip ediyorum geçen senelerden inş Rabbimin izniyle bu sefer olacak, sabrınızın mükafatını alacaksınız.Allah şifa ve kolaylık versin.Hayırlı sonuçlar güzel haberler alabilmek nasip olur inş arkadaşım.Amin

Aynen canım o kadar zorki rabbim hepimize yardım etsin patoloji sonucunu beklym insallah orda kötü birsey cıkmaz

Bizim de dün tesemiz oldu hersey hazırdı toplamada beklerken bulunamadıgını söylediler o kadr umutluydki 2 tesede bulanan varmi kızlar
Çok geçmiş olsun canım 2. Tesede bulunanlar var yani burada okuduklarımız dan biliyorum. nerede tese oldunuz, birde tese olmadan önce herhangi bir destekleyici tedavi uyguladınızmı canım.eğer ikinci teseyi olmayı düşünürseniz öncesinde mutlaka destekleyici bir tedavi uygulanılması daha yararlı olabilir.çünkü bizde ikinci kez microtese olmayı düşünüyoruz da canım doktor araştırıyoruz.Allah yardımcımız olsun inşallah bir gün bizde o duyguyu yaşarız.

Zeynep kamilde olduk beni hazirlayip aldilar esim bi tedavi gormedi bende bundan sonra tedavi olsun istiyorum esim biraz iylessin iyi bir doktor bulup gidicem insallah rabbimden umut kesilmez allah hepimize hayırlısını nasip eder insallah

inşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize.sınav dünyası ne yapalım derdi veren allah dermaninida vermiştir.bizlerde arıyoruz.gec olsun ama güç olmasın.

Ümidini yitirme canım kendinizi toparladıktan sonra tedavi olursunuz.hem tıp ilerliyor biz üç yıldır bekledik şimdi ikinci için araştırıyoruz belki bizim güzel sonuçlanır sizede umut oluruz canım.eşine destek olmaya çalış onlar için daha zor çünkü Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Aynen bende durmadan araştıriyorum beklemek cok zor yeni şeyler çıķar insallah sizin azospermi sebebi neydi canım

Aynen bende durmadan araştıriyorum beklemek cok zor yeni şeyler çıķar insallah sizin azospermi sebebi neydi canım
Bizim belirsiz canım.bizde araştırıyoruz eşim Zeynep Kamil hastanesi ne gitmişti üroloğa Abdullah Arman Özdemir adlı bir doktora yönlendirmişti bu hafta sonu gidecektik ön görüşme için doktor yurt dışındaymış.

kızlar sizinle bugün bi tanıdığımdan duyduğum bi şeyi paylaşmak istiyorum. Bana bi arkadaşından bahsetti tese olmuş eşi ve sonucunda yumurtalıklar bile çalışmıyor denilmiş sonra üsküdarda bi aktarla görüşüp bitkisele başlamışlar 3 ay kullanmış 1 aylık hamileymiş şuan normal yoldan olmuş çok etkilendim ya bize de faydası olur mu ki eşim 15 gün önce tese oldu biraz ara vermek gerekir mi başlasak bi sorun olur mu acaba bu aktarı duyan bilen var mi

Arkadaşlar bizimde azosperm varmı daha önce yazmıştım testis ultrasonu ve hormon testi yapmıştık başlangıçta hormon normal çıkmıştı ultrason sonucunda herşey normal epididim kisti çıktı 3.2 mm bu azosperm e sebep olabilirmi ? Gittiğimiz ürolog onunla bı alakası yok dedi pek inanamadik internetten bakiyoruz olan diyende var olmaz diyende varmı böyle duyan karşılaşan ?

Hangi aktar canım bu

Maalesef canım hiç duymadım

Hangi aktar ve ne vermiş öğrenebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…