- 22 Mart 2018
- 190
- 254
- 103
Sizi takip ediyorum geçen senelerden inş Rabbimin izniyle bu sefer olacak, sabrınızın mükafatını alacaksınız.Allah şifa ve kolaylık versin.Hayırlı sonuçlar güzel haberler alabilmek nasip olur inş arkadaşım.AminCok sevindim.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bizlerede dua et.26 aralıkta momartda muhteşem ikili ile görüşmeye gidiyorum.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.iclerinde banada
Aynen canım o kadar zorki rabbim hepimize yardım etsin patoloji sonucunu beklym insallah orda kötü birsey cıkmazCanm benim üzülme var ikici tese yi şimdilik düşünme onu bırak şuan bi esinle kafanızı toplayın cok duydum tese olup doğal çıkış olan biton insan rabbm e zma n nasip ederse olzaman olur bitkisel biletler araştrın bizde çok pişmnız hatta keşke yapöasaydık dıoz ama olsun denemeden de düşünemıosun . başka şeyler arastrriz
Çok geçmiş olsun canım 2. Tesede bulunanlar var yani burada okuduklarımız dan biliyorum. nerede tese oldunuz, birde tese olmadan önce herhangi bir destekleyici tedavi uyguladınızmı canım.eğer ikinci teseyi olmayı düşünürseniz öncesinde mutlaka destekleyici bir tedavi uygulanılması daha yararlı olabilir.çünkü bizde ikinci kez microtese olmayı düşünüyoruz da canım doktor araştırıyoruz.Allah yardımcımız olsun inşallah bir gün bizde o duyguyu yaşarız.Bizim de dün tesemiz oldu hersey hazırdı toplamada beklerken bulunamadıgını söylediler o kadr umutluydki 2 tesede bulanan varmi kızlar
Zeynep kamilde olduk beni hazirlayip aldilar esim bi tedavi gormedi bende bundan sonra tedavi olsun istiyorum esim biraz iylessin iyi bir doktor bulup gidicem insallah rabbimden umut kesilmez allah hepimize hayırlısını nasip eder insallahÇok geçmiş olsun canım 2. Tesede bulunanlar var yani burada okuduklarımız dan biliyorum. nerede tese oldunuz, birde tese olmadan önce herhangi bir destekleyici tedavi uyguladınızmı canım.eğer ikinci teseyi olmayı düşünürseniz öncesinde mutlaka destekleyici bir tedavi uygulanılması daha yararlı olabilir.çünkü bizde ikinci kez microtese olmayı düşünüyoruz da canım doktor araştırıyoruz.Allah yardımcımız olsun inşallah bir gün bizde o duyguyu yaşarız.
inşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize.sınav dünyası ne yapalım derdi veren allah dermaninida vermiştir.bizlerde arıyoruz.gec olsun ama güç olmasın.Sizi takip ediyorum geçen senelerden inş Rabbimin izniyle bu sefer olacak, sabrınızın mükafatını alacaksınız.Allah şifa ve kolaylık versin.Hayırlı sonuçlar güzel haberler alabilmek nasip olur inş arkadaşım.Amin
Ümidini yitirme canım kendinizi toparladıktan sonra tedavi olursunuz.hem tıp ilerliyor biz üç yıldır bekledik şimdi ikinci için araştırıyoruz belki bizim güzel sonuçlanır sizede umut oluruz canım.eşine destek olmaya çalış onlar için daha zor çünkü Allah hakkımızda hayırlısını versin.Zeynep kamilde olduk beni hazirlayip aldilar esim bi tedavi gormedi bende bundan sonra tedavi olsun istiyorum esim biraz iylessin iyi bir doktor bulup gidicem insallah rabbimden umut kesilmez allah hepimize hayırlısını nasip eder insallah
Aynen bende durmadan araştıriyorum beklemek cok zor yeni şeyler çıķar insallah sizin azospermi sebebi neydi canımÜmidini yitirme canım kendinizi toparladıktan sonra tedavi olursunuz.hem tıp ilerliyor biz üç yıldır bekledik şimdi ikinci için araştırıyoruz belki bizim güzel sonuçlanır sizede umut oluruz canım.eşine destek olmaya çalış onlar için daha zor çünkü Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Bizim belirsiz canım.bizde araştırıyoruz eşim Zeynep Kamil hastanesi ne gitmişti üroloğa Abdullah Arman Özdemir adlı bir doktora yönlendirmişti bu hafta sonu gidecektik ön görüşme için doktor yurt dışındaymış.Aynen bende durmadan araştıriyorum beklemek cok zor yeni şeyler çıķar insallah sizin azospermi sebebi neydi canım
Evet biz varız.ilk tesede hücre dahi yok denildi 2.tesede iğne tedavisi ve 9 sperm bulundu.Bizim de dün tesemiz oldu hersey hazırdı toplamada beklerken bulunamadıgını söylediler o kadr umutluydki 2 tesede bulanan varmi kızlar
Tansel kaplancanla görüşün derim.Bizim belirsiz canım.bizde araştırıyoruz eşim Zeynep Kamil hastanesi ne gitmişti üroloğa Abdullah Arman Özdemir adlı bir doktora yönlendirmişti bu hafta sonu gidecektik ön görüşme için doktor yurt dışındaymış.
Gercektenmi peki gebelik olustumu canimEvet biz varız.ilk tesede hücre dahi yok denildi 2.tesede iğne tedavisi ve 9 sperm bulundu.
Insallah güzel sonuclar alırsınizBizim belirsiz canım.bizde araştırıyoruz eşim Zeynep Kamil hastanesi ne gitmişti üroloğa Abdullah Arman Özdemir adlı bir doktora yönlendirmişti bu hafta sonu gidecektik ön görüşme için doktor yurt dışındaymış.
Merhaba canım siz Tansel kaplancandamı tedavi oldunuz biz Tansel kaplancana gittik aslında ama bazı soru işaretleri var kafamızda onları gidermek için başka doktorlarla da görüşmek istiyoruz.sizin ikinci microtese de bulundu değilmi.Tansel kaplancanla görüşün derim.
İnşallah canım cümlemizin emeklerini Rabb'im boşa çıkarmasın en kısa zamanda evlat hasretimizi gidersin yüzünüzü güldürsün.Insallah güzel sonuclar alırsıniz
Canım gebelik oluştumu peki?Evet biz varız.ilk tesede hücre dahi yok denildi 2.tesede iğne tedavisi ve 9 sperm bulundu.
Hangi aktar canım bukızlar sizinle bugün bi tanıdığımdan duyduğum bi şeyi paylaşmak istiyorum. Bana bi arkadaşından bahsetti tese olmuş eşi ve sonucunda yumurtalıklar bile çalışmıyor denilmiş sonra üsküdarda bi aktarla görüşüp bitkisele başlamışlar 3 ay kullanmış 1 aylık hamileymiş şuan normal yoldan olmuş çok etkilendim ya bize de faydası olur mu ki eşim 15 gün önce tese oldu biraz ara vermek gerekir mi başlasak bi sorun olur mu acaba bu aktarı duyan bilen var mi
Maalesef canım hiç duymadımArkadaşlar bizimde azosperm varmı daha önce yazmıştım testis ultrasonu ve hormon testi yapmıştık başlangıçta hormon normal çıkmıştı ultrason sonucunda herşey normal epididim kisti çıktı 3.2 mm bu azosperm e sebep olabilirmi ? Gittiğimiz ürolog onunla bı alakası yok dedi pek inanamadik internetten bakiyoruz olan diyende var olmaz diyende varmı böyle duyan karşılaşan ?
kızlar sizinle bugün bi tanıdığımdan duyduğum bi şeyi paylaşmak istiyorum. Bana bi arkadaşından bahsetti tese olmuş eşi ve sonucunda yumurtalıklar bile çalışmıyor denilmiş sonra üsküdarda bi aktarla görüşüp bitkisele başlamışlar 3 ay kullanmış 1 aylık hamileymiş şuan normal yoldan olmuş çok etkilendim ya bize de faydası olur mu ki eşim 15 gün önce tese oldu biraz ara vermek gerekir mi başlasak bi sorun olur mu acaba bu aktarı duyan bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?