Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözun aydin arkadasim insalllah guzel olur hersey bundan sonra
sağol çiçek rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,temmuz 6 da azoyu öğreneli bir yıl olacak,rabbim o tarihten önce bebek versin istiyorum sadece bana değil dileyen herkese hemde çifter çifter,ikiz olurmu bilmem ama kızım olursa ecrin koyacağım adını ALLAHIN HEDİYESİ olacak adı...
gündüzler geciyor ama gece yataga yattigim da cok dusunuyorum niye böyle diye
demekki ondan sonrada ruyamda bebek görüyorum
canlarım ben çıkıyorum şimdi sonra yine girerim.allahım hepimize mutlu güzel günler görmeyi nasip etsin yavrularımızla...
bencede öyle oluyor ama merak etme bu hepimizde oluyor zaman zaman...bende ilk öğrendiğim zamanlarda çok ağlıyordum hemen hemen hergün..ve çok ağlayan biride değilimdir normalde,sonra geceleri bebek görüyordum kimi benim kimi başkasının ama benim yanımda bu rüyalar bazen mutlu ediyo beni bazende daha çok canımı sıkıyo..
kızlar bi şey sorayım şu proxed plus tu sanırım adı bu ilaçmı?bi ara adı oldukça çok geçti topikte ..kullanan varmı?vitamin takviyesimi..
o zaman bende bi araştırayım bakalım ama biz klomen ve pharmaton kullanıyoz birlikte kullanılırmı aceba kaan hocaya soruyum olmazsa b bizde başlayalım belki şifa olur kısmet ne demişler rabbim ihmal değil imtihan eder....çiçek canım çıkıyorum akşama görüşürüz...biz kullanmiyoruz canim ama kullanacaz proxeed plus u kaan aydos kullanin dedi
o zaman bende bi araştırayım bakalım ama biz klomen ve pharmaton kullanıyoz birlikte kullanılırmı aceba kaan hocaya soruyum olmazsa b bizde başlayalım belki şifa olur kısmet ne demişler rabbim ihmal değil imtihan eder....çiçek canım çıkıyorum akşama görüşürüz...
kızlar bi şey sorayım şu proxed plus tu sanırım adı bu ilaçmı?bi ara adı oldukça çok geçti topikte ..kullanan varmı?vitamin takviyesimi..
canım bizde aldık kullanıyoruz vitamin takviyesi evet