Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar buraya kadarmış sadece 1 haftada olsa hamileliği yasadım çok güzel bir duyguydu bunada şükürler olsun.alttan baktı keseyi gördü ama kalp atisı yok duyulmuyor kese biraz duzensiz dedi ve kan tahlili istedi ama hiç umudum yok kalmadı 7.hafta ve kalp atışı yok rüyam sona erdi bide kürtaj derse napacam ben ya allahım yardim et

arkadaşım inan çok üzüldüm zaten üzgündüm şimdi seni öğrenince iyice koptum....bir kere nasip eden rabbim bidaha nasip eder inşallah...sana söyliyebileceğim tek şey kürtaj gerekirse korkma çünkü ben çok gördüm arkadaşım rahim filmi çektirmek kadar en fazla ağrısı zaten uyutulacaksın anlamayacaksın ...şimdi çok üzgünsün en azından bide onun stresini yaşama arkadaşım...rabbim yardımcın olsun sabir versin...

arkadaşım rabbim etmiş olduğun ve edecek olduğun duaları kabul etsin inş normal yolla olur ,tese de kaliteli spermler bulunur cts gözüm aradı seni bakındım kim olabilir acaba diye ben de baya kötü oldum sonuçtan sonra tekrar oraya gitmek

inşallah arkadaşım ben 9-11 arası ordaydım...bende hep bakınıyorum yazıştığım biri olurmu falan diye ama genelde emre beye gelenlere dikkat etmeye çalışıyrum ama sorulmazki:) bide kalabalık oluyo bu azonun kökü ne zaman kuruyacak diyorum:)

canım senın durumunu buradaki herkes gibi bende çok iyi anlayabiliyorum ama sakın boşanmayı eşinin yüzüne söyleme birbirinizi daha çok yıpratıcak hala getirirsiniz aşılacak engeller varken araya boşanma girirse işinizi daha da zorlaştırırsınız allah çokkk büyüktür bizim elimizde değil ki o hastalık allah verdiği gibi isteği zaman da şifasını verir böyle düşün çokk dua et sakın öyle şeyler konuşup ta daha da yıpratmayınbirbirinizi

haklısın arkadaşım dile getirmemeye çalışıyorum ben olsaydım o dabeni asla bırakmazdı diyorum..insan öfkesine yenik düşüyor bazen mantıklı düşünemiyor sonuçta çok özeniyoruz ama çocuk için evlenilmezki..b,lemiyorum işte psikolji gelip gidiyor...

Canım Adakcım seni anlıyorum.Gerçekten çok zor .Zor bir süreç geçiriyoruz.Ama doğru düşünemiyorsun,eşlerimiz bu durumu kendileri seçmediler.Aynı durumda bizde olabilirdik.CENABBI ALLAH sabrımızın mükafatını verir.Diyelimki boşandın huzurlu olabilecekmisin,viccdanın rahat olacakmı.Fakat başka sorunlarınız varsa bilemem.Çok karıştıysam özür dilerim ama,gerçek bir müslümanın,sadace müslümanlıkla sınırlı koymayalım .gerçek adam gibi adam bir insanın yapması gereken sabırlı olmak ve umudunu allahtan kesmemektir .senide anlıyorum.istersen psikolojik bir destek al.tabi bizde yıpranıyoruz...her şey iyi olacak iyi düşün canım..olumunekankayizsmile

EVET ARKADAŞIM ALLAH KORUSUN VİCDAN AZABINDAN UYUYAMAM ...BAŞKA SORUNUMUZ UFAK TEFEK KAYNANA VS. SAYMAZSAK YOK ÇOK ŞÜKÜR...SABIR GEREK İŞTE BAZEN OLMUYOR PSİKOLOJİK DESTEK GERÇEKTEN DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM ......:bbo:

canım benim ne alakası var zayıflıkla... Kendini suçlama boşanmayı da düşünme oluyor böyle şeyler ara sıra. Eğer ertelemek seni biraz rahatlattıysa zamana bırak sen de düzeleceksin. Daha yeni evliyken kolay değil yaşadıkların evet başarısız bir tedavi sıfırları görmek maddi manevi çok yıprandınız. Ama şimdi normal yoldan kalitesi kötü de olsa sperm var. Belki daha iyileri tese ile bulunucak. Arkadaşım dolu tarafından bakmaya çalış lütfen. Hem siz eşinle de konsere gidiyorsunuz taksime çıkıyorsunuz gayet faalsiniz. Atlatırsın canım bol dua ile ve biraz zamana bırakarak....

sağol arkadaşım valla bu topikte olmasa nasıl konuşup nasıl rahatlıcaz ...öyle gezip tozmasam ben kafayı yerim zaten...iş çıkışları haftasonu hep kaçıyorum burdaki bütün arkadaşlarımada tavsiye ediyorum...bi bu cumartesi evde kaldım o da moralim bozuktu diye sonuç ortada işte....

Bu arada mavı uzuuun kabarık bi elbise vardı üstümde:)

canım askılı elbise değilmi zayııf çıtı pıtı bir kız .eşinde esmer zayıf bizlere göre baya gençsiniz.eğer onlarsanız önünüzden geçtik aynı girişte bekledik yani bende soramadım gerginliğim yolda başladı eşimlede bu yüzden hafif bir grginlik yaşadık

bende de krem rengi pardüse mavili yeşilli karışık eşarp vardı.asık süratlıydımdır bir de o piskolojiyle

canım bende de krem pardüse mavili yeşilli karışık renkli eşarbım vardı .balık etli bide asık süratlıydımdır

merhaba kizlar

adakcim canim üzülme bana göre sansin cok azda olsa sperm cikisi oldu ne güzel
insalah bundan sonra spermler cogalir ve guclenirler

canım askılı elbise değilmi zayııf çıtı pıtı bir kız .eşinde esmer zayıf bizlere göre baya gençsiniz.eğer onlarsanız önünüzden geçtik aynı girişte bekledik yani bende soramadım gerginliğim yolda başladı eşimlede bu yüzden hafif bir grginlik yaşadık

evet askılıydı ve bende zayıf ve esmerim...eşimde baya esmer ve baya zayıf yani kesin biziz...evet ne kadar gergindik...sizi anımsadım bende...ama nerden bileceksin....

Ya kızlar ben kafayı yiycem şimdide beta hcg tahlilim iyi çıktı bayağı yükselmiş Dr bu olumlu bise dedi belki yumurtlamam geç olmuştur cocuk geç görünebilir dedi süprizler oluyor bazen dedi allahım 1haftalik sabırla bekleyiş yine başladı kesin sonucu 1hafta sonra göreceğiz dedi allahım ümitlerimizi bosa çıkarmasın tam bitti hersey hersey kötü diyorum bir supriz çıkıyor ama Allah'a bıraktım hiç düşünmeyeceğim 1hafta bekleyeceğim hormonum tekrar yükselmiş inanamıyorum eğer bu cocuk doğarsa çok fırildak olacak galiba şimdilik saklanıyor hayırlısı

Kızlar buraya kadarmış sadece 1 haftada olsa hamileliği yasadım çok güzel bir duyguydu bunada şükürler olsun.alttan baktı keseyi gördü ama kalp atisı yok duyulmuyor kese biraz duzensiz dedi ve kan tahlili istedi ama hiç umudum yok kalmadı 7.hafta ve kalp atışı yok rüyam sona erdi bide kürtaj derse napacam ben ya allahım yardim et

canim ne söyleyecegimi bilemiyorum cok üzüldüm

Ya kızlar ben kafayı yiycem şimdide beta hcg tahlilim iyi çıktı bayağı yükselmiş Dr bu olumlu bise dedi belki yumurtlamam geç olmuştur cocuk geç görünebilir dedi süprizler oluyor bazen dedi allahım 1haftalik sabırla bekleyiş yine başladı kesin sonucu 1hafta sonra göreceğiz dedi allahım ümitlerimizi bosa çıkarmasın tam bitti hersey hersey kötü diyorum bir supriz çıkıyor ama Allah'a bıraktım hiç düşünmeyeceğim 1hafta bekleyeceğim hormonum tekrar yükselmiş inanamıyorum eğer bu cocuk doğarsa çok fırildak olacak galiba şimdilik saklanıyor hayırlısı[/QUOTE

güzel haber insallah bebegin seni birakmaz senle kalir canim

Ya kızlar ben kafayı yiycem şimdide beta hcg tahlilim iyi çıktı bayağı yükselmiş Dr bu olumlu bise dedi belki yumurtlamam geç olmuştur cocuk geç görünebilir dedi süprizler oluyor bazen dedi allahım 1haftalik sabırla bekleyiş yine başladı kesin sonucu 1hafta sonra göreceğiz dedi allahım ümitlerimizi bosa çıkarmasın tam bitti hersey hersey kötü diyorum bir supriz çıkıyor ama Allah'a bıraktım hiç düşünmeyeceğim 1hafta bekleyeceğim hormonum tekrar yükselmiş inanamıyorum eğer bu cocuk doğarsa çok fırildak olacak galiba şimdilik saklanıyor hayırlısı

hadi canım inş dualarım seninle Allahım size bağışlasın bebeğinizi

OLABİLİR CANIM BUNU BENDE ÇOK DUYDUM YUMURTLAMA GEÇ OLUNCA GÖZÜKMÜO FALAN..İNAN ŞİMDİ YÜZÜM GÜLDÜ HADİ BAKALIM ŞİMDİ 1 HAFTA NASIL GEÇECEK...eyvahedigeldismile

ay canım önce çok üzüldüm okuduğumda ama şimdi o kadar sevindim ki hayat değilmiki süprizlerle dolu olan inşallah senin süprizinde bizim umudumuz olur

canım bak ya inan iftar sofrasında gerçek adını bilmiyorum ama hande kuluna hayırlı sağlıklı evlat ver kaybettirme dedim!!! Sen de dediğin gibi düşünme dur bakalım hayırlısı olsun inşallah tutunacak sana bebişin olumlu ol kasma kendini....

Arkadaslar hepinizden Allah razı olsun tek tek ekleyemedim ama bütün iyi dileklerinizi okuyorum hemde defalarca.benim beklemenden başka yapacak bişeyim kalmadı,allahım bu hamilelik ve sonrasındaki annelik duygusunu hepimize doya doya yaşatsın,allahım kucaklarımızı boş bırakmasın,inşallah isteyen herkese hayırlısından evlat nasibeylesin,allahım dualarımızı kabuletsin.haberlerde izledim bugün 5gunluk bebeği mezarlığa bırakmışlar allahım ne insanlar ne vicdansizlar var bunu yapan anne babayı bırak insan olamaz

adak canım henüz yeni evli sayılırsınız daha cicim aylarınızı yaşıyorsunuz şimdiden niye kendinizi bu kadar yıprattınız yaşınız müsaitse (bu arada kaç yaşındasınız) biraz bekleyin evliliğinizin keyfini çıkarın unutma pozitif düşünce stressiz hayat her zaman çare olur biraz zamana bırakın belki kendiliğinden yükselecek hormonlarınız her zaman pozitif düşünün öyle hareket edin

Back
X