Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizim apartmanın girşine bıraktılar 2 sene önce hepimiz şok olduk. Göbeği duruyordu daha yeni doğmuştu. Allah herkesi farklı imtihan ediyor işte bizim ki bu Allah zor yolu yazmış alınımıza anne baba olmamız için onlarınki de kolayı bulmuşlar ama hangi yoldan ki o bebeği sokağa bırakabiliyorlar.

adak canım henüz yeni evli sayılırsınız daha cicim aylarınızı yaşıyorsunuz şimdiden niye kendinizi bu kadar yıprattınız yaşınız müsaitse (bu arada kaç yaşındasınız) biraz bekleyin evliliğinizin keyfini çıkarın unutma pozitif düşünce stressiz hayat her zaman çare olur biraz zamana bırakın belki kendiliğinden yükselecek hormonlarınız her zaman pozitif düşünün öyle hareket edin

arkadaşım ben 25 eşim 31 yaşında...eşim çok çocuk istiyordu yaşım var falan diyodu ondan hızlı davrandık ama fena tökezledik..cicim falan yaşayamadık valla...ama ben daha ağardan alma taraftarıyım ...nasipten ötesi yok arkadaşım kendimizi yırtsakta ne yapsakta nasipse olacak...

HANDECİM canım ben ne dedim sana ALLAH bir mucize daha verir İNŞALLAH canım.nazar olma ...MAŞALLAH CANIM:nazar::nazar::nazar:

ADAKCIM canım biraz moralin düzeldimi.bak hepimiz aynı durumdayız. tek senin başıda olsa çekilir gibi değil.hem sen daha çok küçüksün,şansın bize göre daha çok,üzme kendini bu kadar.olumunekankayizsmile

ya inanmıyorum varya okuyunca yerimden zıpladım sende tık yok adak canım o 1 sperm bizden çıksa yere göge sıgmayız 1 tane çıkıyorsa o 1 taneler çoğalırda sonuçta çıkmışya şükret dua et 1 taneyi çıkaran 1000taneyide çıkarır ah be bacım Rabbim bizede nasip etse sperm çıkarsa
hande bacım sen hamilesin Allahın izniyle bak demedim mi hormonlarınıda yükseltir Rabbim nasibinde varsa diye kalbini selim tut dua et inşallah bebeğini kucagına alacaksın
kızlar moralcagızım çok bozuk gözyaşlarımı içime akıtıyorum eşimi ramazanda oruçlu oruçlu üzmek istemiyorum dün dayısına iftara gittik dayısının kızı ne ara hamile kaldı dogurdu bilmiyorum 25 günlüktü dün kucagıma aldım gögsüme bastım ve bir anda gayri-ihtiyarı bie şekilde annesine uzattım sanki azcık daha kucagımda tutsam ayrılmıcaktım benim bebegim gibi göricektim imtahan dedim sustum aglayasım var ama o kadar milletin içinde nasıl aglayayım sustum sabır dedim sonra eşim arkadaşını iftara çagırdı oda ne dese begenirsin bugün için eşim yarın sezaryanla dogum yapacak ilk defa bogazımda koca bir dügümle durdum ama ağlamadım bu nasıl bir imtahandır dedim ilkine sabredince çok geçmeden ikincisi geldi okadar kalabalıkta bir de iftar üzeri içime attım sustum kaskatı kesildim sabrettim
kızlar dua edin rabbim bizede nasip etsin

Günaydın arkadaşlar...beni merak etmişsiniz çok ama çok teşk.ederim allah razı olsun...şu derdimizi kimseler bilmiyoken bu şekilde birileriyle dertleşmek ne güzel ve de merak edilmek.....cumartesi test verdik öğlen oldu hala emre bey aramadı 3 e kadar bekledim kendim aradım meğerse çıkmış bana umutta ki embriyologun adını verdi ve onunla görüşmemi sağladı...1 tane görüldü ama dölleme yeteneği az dedi yani aslında biz bunları dondurmuyoruz bile dedi emre bey çıkarsa dondurulsun dediği için dondurduk dedi...daha önceden de 2 ve 3 adet dondurmuşuz ama dedi onlarda emre bey istedi diye çünkü bunların donma çözme sonrasıda bi sürü işlemlerden geçiyor ve yaşaması döllemesi imkansız oluyor dedi...yani 1 tane çıkmış oldu geri adım attık ona yine de şükürler olsun ama embriyolgun konuşmaları beni bitirdi dedimki yine herşey boşuna yıpranmaktan başka ne bu diye akşama kadar ağladım isyan etmedim ama o duruma geldim kızlar...evimde internetim yok haftasonları ve akşamları o nedenle giremiyorum aslında bende sizlere bişiler yazmak istedim o moralle dışarı çıkmakta içimden gelmedi...allah hepimizin yardımcısı olsun..dün akşam eyüp sultandaydım ve hepimiz için dua ettim.....
canım üzme kendini birkez çıkış oldu ben inanıyorum tekrardan çıkacak üzülme arkadaşım biraz zaman..
Ya kızlar ben kafayı yiycem şimdide beta hcg tahlilim iyi çıktı bayağı yükselmiş Dr bu olumlu bise dedi belki yumurtlamam geç olmuştur cocuk geç görünebilir dedi süprizler oluyor bazen dedi allahım 1haftalik sabırla bekleyiş yine başladı kesin sonucu 1hafta sonra göreceğiz dedi allahım ümitlerimizi bosa çıkarmasın tam bitti hersey hersey kötü diyorum bir supriz çıkıyor ama Allah'a bıraktım hiç düşünmeyeceğim 1hafta bekleyeceğim hormonum tekrar yükselmiş inanamıyorum eğer bu cocuk doğarsa çok fırildak olacak galiba şimdilik saklanıyor hayırlısı

canım bak ne güzel oldu üzülmene gerek yokmuş şükürler olsun hamilesin..

merhaba arkadaşlar dün akşam misafir vardı giremedim bugünde karnımın ağrısından inan hiç bişey yapmak istemedim bu ağrının ne olduğunu bilemiyorum geçen sene mide sanıyordum o temiz çıktı neden kaynaklanıyor bilmiyorum akşam ağrısından ağladım vallahı tam seviniyordum 3aydır ağrımıyo geçti derken şimdi tekrardan başladı ne bu allahım geçsin artık...

ya inanmıyorum varya okuyunca yerimden zıpladım sende tık yok adak canım o 1 sperm bizden çıksa yere göge sıgmayız 1 tane çıkıyorsa o 1 taneler çoğalırda sonuçta çıkmışya şükret dua et 1 taneyi çıkaran 1000taneyide çıkarır ah be bacım Rabbim bizede nasip etse sperm çıkarsa
hande bacım sen hamilesin Allahın izniyle bak demedim mi hormonlarınıda yükseltir Rabbim nasibinde varsa diye kalbini selim tut dua et inşallah bebeğini kucagına alacaksın
kızlar moralcagızım çok bozuk gözyaşlarımı içime akıtıyorum eşimi ramazanda oruçlu oruçlu üzmek istemiyorum dün dayısına iftara gittik dayısının kızı ne ara hamile kaldı dogurdu bilmiyorum 25 günlüktü dün kucagıma aldım gögsüme bastım ve bir anda gayri-ihtiyarı bie şekilde annesine uzattım sanki azcık daha kucagımda tutsam ayrılmıcaktım benim bebegim gibi göricektim imtahan dedim sustum aglayasım var ama o kadar milletin içinde nasıl aglayayım sustum sabır dedim sonra eşim arkadaşını iftara çagırdı oda ne dese begenirsin bugün için eşim yarın sezaryanla dogum yapacak ilk defa bogazımda koca bir dügümle durdum ama ağlamadım bu nasıl bir imtahandır dedim ilkine sabredince çok geçmeden ikincisi geldi okadar kalabalıkta bir de iftar üzeri içime attım sustum kaskatı kesildim sabrettim

zamancigim allahim insallah bizlerede nasip edecek bir gün anne olmayi üzülme arkadasim

merhaba arkadaşlar dün akşam misafir vardı giremedim bugünde karnımın ağrısından inan hiç bişey yapmak istemedim bu ağrının ne olduğunu bilemiyorum geçen sene mide sanıyordum o temiz çıktı neden kaynaklanıyor bilmiyorum akşam ağrısından ağladım vallahı tam seviniyordum 3aydır ağrımıyo geçti derken şimdi tekrardan başladı ne bu allahım geçsin artık...

belgincigim gecmis olsun canim ihmal etme doktora git

canım geçmiş olsun bende geçen sene midem diye kıvrandım dr reflü flan dedi ama ilaçda fayda vermedi ardından ramazan girdi yemek flan yiyemedim yedikçe ağrım oluyordu.bilmem duydunmu hiç göbek düşmesi diye annemin aklına gelmiş ondanmıştı kocakarı yöntemi tedavisi şükür geçti seninkide öyle bişeymi acaba

Evet arkadaşlar göbek düşmesi diye birşey var .Ben daha önce olmuştum.bir yemeniyi bohca şeline getirin,göbek deliğinin üzerine kapatın ,karın üstü yatın ağrı geçiyorsa göbek düşmesidir

canım benim sakın üzülme..Rabbim inş en güzellerini bize nasip eder..bende dün gece baya kötüydüm, ay başı sendromu malesef..her ay kendimce bir mucize istiyorum rabbimden ama olmayınca bırakıyorum kendimi ağlamaya..sabır acıdır fakat meyvesi tatlıdır ve ayettte dediği gibi Allah sabredenlerle beraberdir..

Cnm gecmis olsun arkadasımda vardı böyle bı ağrı migde dedik kamerayla baktılar bise çıkmadı safra kesesindenmis meger safra kesesini aldırdı rahatladı kizcaz sende safrana bı baldır derim

ah arkadaşım çok zor gerçekten..tabi allahıma şükürler olsun hep 0 görürke 1-2 gördük mucize tabi ama netice alamadıktan sonra diyorum kendi kendime...tabi bu arada tedaviyi bayramdan sonra düşünüyoruk ama sanırım erteleyeceğiz bilemiyorum..emre beyyine tese yapmaktan yana beni ımcsı ye hazırlamak istiyor bir an önce...onuda anlamadım biraz belki 1-2 çıkar diyorum niye böyle düşünüyor anlamıyorum...ah rabbim yardımcımız olsun...
Adakçım, o eline kadar gelmiş ameliyat etme fırsatını kaçırmak istemiyor. sonuçta çıkar dünyası. Ama siz ona direnin tahlillere devam edin. eminim zamanla sayınız artacak. Sabredin.
Ya kızlar ben kafayı yiycem şimdide beta hcg tahlilim iyi çıktı bayağı yükselmiş Dr bu olumlu bise dedi belki yumurtlamam geç olmuştur cocuk geç görünebilir dedi süprizler oluyor bazen dedi allahım 1haftalik sabırla bekleyiş yine başladı kesin sonucu 1hafta sonra göreceğiz dedi allahım ümitlerimizi bosa çıkarmasın tam bitti hersey hersey kötü diyorum bir supriz çıkıyor ama Allah'a bıraktım hiç düşünmeyeceğim 1hafta bekleyeceğim hormonum tekrar yükselmiş inanamıyorum eğer bu cocuk doğarsa çok fırildak olacak galiba şimdilik saklanıyor hayırlısı
Handeniz sen doğal yoldan olduğun için tüp bebek yapay döllenme falan olmadığı için bence en mükemmel şekilde geçecek hamileliğin göreceksin. Sonuçta o dölleyen sperm bir sürü doğal elenme yöntemlerini atlatarak başarıya ulaşıyor. onun için düşme falan olmayacak çok güçlü bir çocuğun olacak.

iyi akşamlar kızlar handeecim bebeğin seninle olcak iinan buna hiç olumsuz düşünmeki bebeğin etkilenmesin allahım inşallah bebeğini sana bağışlayacak
adakcığım send eüzülme lütfen tatalım seni çok karamsar gördüm yapma bööle sonuçta sperminiz var sabırla bekle kaçmak kolay olanı burada hepimiz kaçmayı seçebilirdik ama bak herkes mücadele ediyor

Yarın eşim izinli emre bey bir test için daha çağırdı..artık heyecan yok içim bomboş evlendiğimden beri uğraşıyorum evliliğimden hiçbişi anlamadım...evlendiğime çok pişman oldum..cumartesi zaten sonucu almadan önce eşimlede tartıştık yani artık okadar gerginizki sinirlerimiz zayıflamışki dayanamıyoruz...hem maddi hem manevi yıpranmaktan yoruldum keşke evlenmeseydim falan dedim offff allahım affet....

arkadaşım hiç kendini üzme kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş inşallah rabbim bu günlerinizi unutturur bebeginizi kucagınıza alınca her şeyi unutursunuz yeterki ümidinizi yitirmeyelim allahım daha fazla bizi bu yolda oyalamasın en kısa zamanda bbegimizi kucagımıza almayı nasip etsin üzmeyin kendinizi her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır dua edelim inşallah

zaman hiç üzülme rabbim bizi görüyor biz sadece sabredelim uzakları yakın etsin inşallah bizlerede anne diyecek bizim için iki cihanda hayırlı olacak evlatlar nasip edecek hiç ümidimizi yitirmeyelim rabbim şu hayırlı günler hürmetine ol desin ve bize güzel evlatlar nasip etsin allahım sabır versin

canım benim sakın üzülme..Rabbim inş en güzellerini bize nasip eder..bende dün gece baya kötüydüm, ay başı sendromu malesef..her ay kendimce bir mucize istiyorum rabbimden ama olmayınca bırakbir ıyorum kendimi ağlamaya..sabır acıdır fakat meyvesi tatlıdır ve ayettte dediği gibi Allah sabredenlerle beraberdir..

melisela sen ne yaptın tedaviye yakında başlamayı düşünüyomusunuz merak ettim bir ilerleme varmı spermlerde çogalma varmı acaba inşallah özel olmamıştır hayırlı akşamlar

melisela sen ne yaptın tedaviye yakında başlamayı düşünüyomusunuz merak ettim bir ilerleme varmı spermlerde çogalma varmı acaba inşallah özel olmamıştır hayırlı akşamlar

canım o 0.1 milyon çıktıktan sonra bi daha test yapmadık..Eşim ramazan diye vermek istemiyor..inş bayramdan sonra verecek..bugün klomen ve pharmatona başladı..keçiboynuzu, fındık fıstık öle devam..bakalım eylüldeki sonucu bizde merak ediyoruz..önce bingölde yapacak, sonra çıkarsa umutta tekrar verip dondurtacaz..siz neye karar verdiniz..

Back
X