ya inanmıyorum varya okuyunca yerimden zıpladım sende tık yok adak canım o 1 sperm bizden çıksa yere göge sıgmayız 1 tane çıkıyorsa o 1 taneler çoğalırda sonuçta çıkmışya şükret dua et 1 taneyi çıkaran 1000taneyide çıkarır ah be bacım Rabbim bizede nasip etse sperm çıkarsa
hande bacım sen hamilesin Allahın izniyle bak demedim mi hormonlarınıda yükseltir Rabbim nasibinde varsa diye kalbini selim tut dua et inşallah bebeğini kucagına alacaksın
kızlar moralcagızım çok bozuk gözyaşlarımı içime akıtıyorum eşimi ramazanda oruçlu oruçlu üzmek istemiyorum dün dayısına iftara gittik dayısının kızı ne ara hamile kaldı dogurdu bilmiyorum 25 günlüktü dün kucagıma aldım gögsüme bastım ve bir anda gayri-ihtiyarı bie şekilde annesine uzattım sanki azcık daha kucagımda tutsam ayrılmıcaktım benim bebegim gibi göricektim imtahan dedim sustum aglayasım var ama o kadar milletin içinde nasıl aglayayım sustum sabır dedim sonra eşim arkadaşını iftara çagırdı oda ne dese begenirsin bugün için eşim yarın sezaryanla dogum yapacak ilk defa bogazımda koca bir dügümle durdum ama ağlamadım bu nasıl bir imtahandır dedim ilkine sabredince çok geçmeden ikincisi geldi okadar kalabalıkta bir de iftar üzeri içime attım sustum kaskatı kesildim sabrettim
kızlar dua edin rabbim bizede nasip etsin