Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
handecim senin adına çok sevindim canım inşl hamileliğin devam edecek ve kavuşacaksın yavruna bir hafta daha dişini sık nazlansın bakalım biraz daha

adakcım sperm çıkışları kişinin psikolojisiylede alakalı eşinde 1tane çıktı diye üzülme bi dahakine inşl daha çok çıkar canım sen bunlara takılma en azından üretim var canım inşl devamıda gelecek

ya kızlar birşey sorcam..Şimdi bizim ilk testimiz sıfırdı, tertemiz bir kağıttı, ikincide yine birşey yoktu ama toplam sperm 0.1 milyon yani 100000 diyordu..Şimdi diyorsunuz yaa 1 tane çıksa bile üretim vardır, acaba biz 3. testte yine sayı görürmüyüz yoksa sıfıra dönermi??? korkuyorum yaa..Umutvarimiyiz yani..daha bizim bu durumu öğreneli bir ay olmadı ve kafam hep karışık..

canım o 0.1 milyon çıktıktan sonra bi daha test yapmadık..Eşim ramazan diye vermek istemiyor..inş bayramdan sonra verecek..bugün klomen ve pharmatona başladı..keçiboynuzu, fındık fıstık öle devam..bakalım eylüldeki sonucu bizde merak ediyoruz..önce bingölde yapacak, sonra çıkarsa umutta tekrar verip dondurtacaz..siz neye karar verdiniz..

melisela arkadaşımbizim de sperm çok az onun haricinde hareket ve morfoloji 0 oldugundan önce ibrahim saraçoglunun gönderecegini kullanacagız daha sonra nasipse aralık gibi çünkü dört ay kullanmamız gerekliymiş sizin morfolojisi nasıl iyimi

saol canım sanada hayırlı geceler. bende bi bakıyım kim var kim yok dedim. demek ibrahim saraçoğlundan kür aldın. başladınızmı kullanmaya

ebane sana bir şey soracagım benim eşimin morfoljisi 0 onu düzeltmek için bildigin bir şeyler varmı acaba ne yapacam bilmiyorum

saol canım sanada hayırlı geceler. bende bi bakıyım kim var kim yok dedim. demek ibrahim saraçoğlundan kür aldın. başladınızmı kullanmaya

yok daha başlamadı gelmedi daha am hoca ile görüştüm gönderecegi kürler dört ay da bitecekmiş bana öyle dedi bakalım ne zaman gelecek bilmiyorum

canı kusura bakma geç cevap veriyorum. başka bölümlere bakıyordum. hayırlısı olsun inşallah sizin şifanızda odur. morfoloji için birşey bilmiyorum ama bişey öğrenirsem haber veririm

melisela arkadaşımbizim de sperm çok az onun haricinde hareket ve morfoloji 0 oldugundan önce ibrahim saraçoglunun gönderecegini kullanacagız daha sonra nasipse aralık gibi çünkü dört ay kullanmamız gerekliymiş sizin morfolojisi nasıl iyimi

melis ibrahim saraçoğlunun ilaçlarını sizde mi kullanacaksınız canım bizde kullanmaya başladık saraçoğlunun ilaçlarını 2 ay sonra test yaptırıp tekrar kullanıcaz eşime ilk aşama da tohum verdi daha snra çay harnur pekmezi 3 cü aşsmda da nohut kürüyle yine çay size ne verdi inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

Günaydın kızlar...ben yine 8-5 tpikteki mesaime başladım:) akşamda annemde kaldım oh valla güzel oldu insanın annesi gibi yok..son bi kaç gündür nedense kocayı görünce geriliyodum iyi geldi bu....akşamda baya kaynatmışsınız valla...

melis ibrahim saraçoğlunun ilaçlarını sizde mi kullanacaksınız canım bizde kullanmaya başladık saraçoğlunun ilaçlarını 2 ay sonra test yaptırıp tekrar kullanıcaz eşime ilk aşama da tohum verdi daha snra çay harnur pekmezi 3 cü aşsmda da nohut kürüyle yine çay size ne verdi inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

yok canım biz ibrahim beyden almadık birşey.Eşime alalım dedim pek sıcak bakmadı açıkcası..Bende kendimce bir şey yapmaya çalışıyorum..keçiboynuzu falan..Rabbim inş şifasını verir..Ama diğer sayfadada yazdım..bizim ilk test sıfırdı, 2. de 0.1 mlyn yazıyordu..Acaba sıfırlanır mı?? bir de bizim kağıtta morfolojisi, hareketi falan yoktu..bir gariplik yoktur inş..bakalım 3. testte ne çıkacak??

yok canım biz ibrahim beyden almadık birşey.Eşime alalım dedim pek sıcak bakmadı açıkcası..Bende kendimce bir şey yapmaya çalışıyorum..keçiboynuzu falan..Rabbim inş şifasını verir..Ama diğer sayfadada yazdım..bizim ilk test sıfırdı, 2. de 0.1 mlyn yazıyordu..Acaba sıfırlanır mı?? bir de bizim kağıtta morfolojisi, hareketi falan yoktu..bir gariplik yoktur inş..bakalım 3. testte ne çıkacak??

günaydın kızlar

canım 0.1mlyn ne demek bilmiyorum ama spermiogram testinde sperm çıkmadığı zaman haliyle morfolojisine ve hareketine bakamıyorlar siz doktora gitmediniz mi doktor testinizi açıklardı ne olduğunu anlardık o 0.1 bide yaptırdığımız yerde çok önemli emre bey mutlaka bi tüp bebek merkezinde test yaptırın dedi bize orada itinayla bakılıyormuş bakan kişinin el beceriside çok önemliymiş o yüzden normal hastahanelrde yaptırmayın dedi

buarada eşim yarın yada perşembe günü test yaptıracak inşl bizdede bi sayı yazar kızlar orda çok meraktayım çok bugün yeğenimin doğum günü 1yaşına basıyor birazadan ablama gidecem hazırlıklar var kuzum benim ya doğdu gün sanki dün gibi nasılda güzeldi tabi o doğduğunda ben daha bekardım durumumuzdanda hiç haberim yoktu acaba kuzeniyle arasında kaç yaş olacak kızlar benim meleğim ne zaman gelecekbilmiyorumkismile inşl çok nazlanmaz:ecrin_bebek:

Ah kızlar..azönce eşim emre beydeydi zaten hala orda...demişki bööyle 1 taneyle bir yere varamayız donma çözme olacak iş değil falan gibi ben istiyorumki ameliyat ta şöyle 10-15 tane taze sperm bulalım...kendinizi bayram sonrasına hazırlayın demiş...eşinde hazırlansın böyle olmaz çünkü demiş...ben napıcam ben ertelemeye çalıştıkça bunlar hızlandırıyo....allahım hangisi hayırlı bana yol göster...

şu tüp bebekte bize yumurta olması için yapılan iğnelerden vermek istemiş eşime ama demiş daha etkisi kanıtlanmadı işe yaramayabilir bide maliyeti çok yüksek demiş...eşimde kabul etmemiş tese olurum daha iyi demiş zaten eninde sonunda olucam demiş...

Back
X