Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allahım yine çıkmaza girdim sanki heryer kapı duvar ne yapıcam bilemiyorum...şu bayram kredileri hakkında bilgisi olan varmı? Uygun kredimi çeksek ne yapsak....

belgincigim gecmis olsun canim ihmal etme doktora git
sagol canım şükür bugün ağrımıyo..
canım geçmiş olsun bende geçen sene midem diye kıvrandım dr reflü flan dedi ama ilaçda fayda vermedi ardından ramazan girdi yemek flan yiyemedim yedikçe ağrım oluyordu.bilmem duydunmu hiç göbek düşmesi diye annemin aklına gelmiş ondanmıştı kocakarı yöntemi tedavisi şükür geçti seninkide öyle bişeymi acaba
yok canım yapmıştı kayınvalidem ama geçmemişti oda öyle sanmıştı eşimin olmuştu çekince geçti..
Cnm gecmis olsun arkadasımda vardı böyle bı ağrı migde dedik kamerayla baktılar bise çıkmadı safra kesesindenmis meger safra kesesini aldırdı rahatladı kizcaz sende safrana bı baldır derim
yaaa canım korktum şimdi arkadaşınında aradamı ağrıyodu acaba nasılsı belirtileri bi sorsana benim için canım..
Evet arkadaşlar göbek düşmesi diye birşey var .Ben daha önce olmuştum.bir yemeniyi bohca şeline getirin,göbek deliğinin üzerine kapatın ,karın üstü yatın ağrı geçiyorsa göbek düşmesidir

yok canım göbek düşmesi değil malesef...

Belgincim...ciddi olabilir arkadaşım doktora git tüm batın us hatta böbrek us falan çektir..ne olur ne olmaz arkadaşım ama doktora mutlaka git neden çekeceksinki...

günaydın kızlar

canım 0.1mlyn ne demek bilmiyorum ama spermiogram testinde sperm çıkmadığı zaman haliyle morfolojisine ve hareketine bakamıyorlar siz doktora gitmediniz mi doktor testinizi açıklardı ne olduğunu anlardık o 0.1 bide yaptırdığımız yerde çok önemli emre bey mutlaka bi tüp bebek merkezinde test yaptırın dedi bize orada itinayla bakılıyormuş bakan kişinin el beceriside çok önemliymiş o yüzden normal hastahanelrde yaptırmayın dedi

canım 0.1 milyon 10'a böldüğümüzde 100000 tanecik ediyor..yani ilk testte hiç bir şey yoktu..ikincide bu sayı yazıyordu..Salak doktor sıfırla 100000 arasında bir fark yoktur demiş..bakalım 3. testte çıkacakmı, çıkacaksa yine kaç çıkacak??
İnş çıkar..İşte benim sormak istediğim örneğin sayı çıkınca üretim oluyor ve bu sayı artıyor mu??

diğer yazdığımada kimse cevap vermemiş malesef :(((

Allahım yine çıkmaza girdim sanki heryer kapı duvar ne yapıcam bilemiyorum...şu bayram kredileri hakkında bilgisi olan varmı? Uygun kredimi çeksek ne yapsak....
Adakcım Emre bey bence doğru söylüyor.O :CüvCüv:bir iki taneyi dondurmakla uğraşmayın kaldıki sağlıklı sperm bile dondurulup çözüldüğünde kalitesi düşüyor.Hem m.tesede onbeş kadar umuyorsa yine iyi senide hazırlarlarsa şansınız yükselir.Ben denemenisi tavsiye ederim.Hem yaş acısından daha gençsiniz avantajınız çok.Şansınız bol olsun.

adakcım emre bey bence doğru söylüyor.o :cüvcüv:bir iki taneyi dondurmakla uğraşmayın kaldıki sağlıklı sperm bile dondurulup çözüldüğünde kalitesi düşüyor.hem m.tesede onbeş kadar umuyorsa yine iyi senide hazırlarlarsa şansınız yükselir.ben denemenisi tavsiye ederim.hem yaş acısından daha gençsiniz avantajınız çok.şansınız bol olsun.

evet arkadaşım mecbur bayramdan sonra tese olucaz bende hazırlanıcam artık bu kesin yani 1-2 falan hayır yok onlardan...napalım rabbim nasip edecekse tesede çıkacak yoksa yine kocaman bir sıfırla dönücez...doktor o ne derse tamam diyoruz bi yerde...allah yardımcımız olsun...zaman çok hızlı az kaldı...

adakcım rabbim hakkıında hayırlı olanı versin umarım herşey gönlünce olur kızlar kimsecikler yok nerelerdesniz bakalım

Belgincim...ciddi olabilir arkadaşım doktora git tüm batın us hatta böbrek us falan çektir..ne olur ne olmaz arkadaşım ama doktora mutlaka git neden çekeceksinki...
canı bugün ağrımadı eger tekrarlarsa gideceğim inşallah tekrarlamaz.
Belgin...kız bu arada seni doğru tarif etmişi değilmi yani çoook yaklaşmışım:) medyumluğamı başlasam ne:):)

ehhh işte biraz tutturdun canım sadece esmerim ben canım..

evet arkadaşım mecbur bayramdan sonra tese olucaz bende hazırlanıcam artık bu kesin yani 1-2 falan hayır yok onlardan...napalım rabbim nasip edecekse tesede çıkacak yoksa yine kocaman bir sıfırla dönücez...doktor o ne derse tamam diyoruz bi yerde...allah yardımcımız olsun...zaman çok hızlı az kaldı...

allah yardımcın olsun bacım çıkacak hadi bakalım yakında anne olcaksın haaa face adresin varsa özelden verde resmen tanışalım ayol bende seni merak ettim şimdi.

selam canlar..nasılsınız??? ben idare ederim..malum adet sıkıntısı..ya bu arada geçen sayfalarda sorduğum sorulara niye kimse cevap vermiyor yaaaaaa..küstüm size :umursamaz:

hb belgincim hastaymışsın geçmiş olsun canım nasılsın
sagol canım kışındaağrıyoduya karnım tekrar başladı şükür bugün iyiyim..
selam canlar..nasılsınız??? ben idare ederim..malum adet sıkıntısı..ya bu arada geçen sayfalarda sorduğum sorulara niye kimse cevap vermiyor yaaaaaa..küstüm size :umursamaz:

canım küsme görmedim tekrarlasana bacım..

sagol canım kışındaağrıyoduya karnım tekrar başladı şükür bugün iyiyim..

canım küsme görmedim tekrarlasana bacım..

belgincim geçmiş olsun...Sorum şöleydi..geçmiş sayfadan kopyaladım :)))

ya kızlar birşey sorcam..Şimdi bizim ilk testimiz sıfırdı, tertemiz bir kağıttı, ikincide yine birşey yoktu ama toplam sperm 0.1 milyon yani 100000 diyordu..Şimdi diyorsunuz yaa 1 tane çıksa bile üretim vardır, acaba biz 3. testte yine sayı görürmüyüz yoksa sıfıra dönermi??? korkuyorum yaa..Umutvarimiyiz yani..daha bizim bu durumu öğreneli bir ay olmadı ve kafam hep karışık..
bu arada testte ne morfoloji nede haraketle ilgili birşey yoktu..sadece o sayı vardı.. yani cansızmı demek oluyor bu??? offfffffffff ya ne zor şeylermiş yaaa..

Back
X