Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım şükür bugün ağrımıyo..belgincigim gecmis olsun canim ihmal etme doktora git
yok canım yapmıştı kayınvalidem ama geçmemişti oda öyle sanmıştı eşimin olmuştu çekince geçti..canım geçmiş olsun bende geçen sene midem diye kıvrandım dr reflü flan dedi ama ilaçda fayda vermedi ardından ramazan girdi yemek flan yiyemedim yedikçe ağrım oluyordu.bilmem duydunmu hiç göbek düşmesi diye annemin aklına gelmiş ondanmıştı kocakarı yöntemi tedavisi şükür geçti seninkide öyle bişeymi acaba
yaaa canım korktum şimdi arkadaşınında aradamı ağrıyodu acaba nasılsı belirtileri bi sorsana benim için canım..Cnm gecmis olsun arkadasımda vardı böyle bı ağrı migde dedik kamerayla baktılar bise çıkmadı safra kesesindenmis meger safra kesesini aldırdı rahatladı kizcaz sende safrana bı baldır derim
Evet arkadaşlar göbek düşmesi diye birşey var .Ben daha önce olmuştum.bir yemeniyi bohca şeline getirin,göbek deliğinin üzerine kapatın ,karın üstü yatın ağrı geçiyorsa göbek düşmesidir
günaydın kızlar
canım 0.1mlyn ne demek bilmiyorum ama spermiogram testinde sperm çıkmadığı zaman haliyle morfolojisine ve hareketine bakamıyorlar siz doktora gitmediniz mi doktor testinizi açıklardı ne olduğunu anlardık o 0.1 bide yaptırdığımız yerde çok önemli emre bey mutlaka bi tüp bebek merkezinde test yaptırın dedi bize orada itinayla bakılıyormuş bakan kişinin el beceriside çok önemliymiş o yüzden normal hastahanelrde yaptırmayın dedi
arkadaslar birsey sorucam.emre bakırcıoglu tesede serm cıkma ihtimali yüzde 50 dedi... sizce bu oran nasıl..size oran verdimi..
saol ASİcigim umarım cıkar.sanırım sizdeki tkanıklık tıoyle hatırlıyorum
Adakcım Emre bey bence doğru söylüyor.O :CüvCüv:bir iki taneyi dondurmakla uğraşmayın kaldıki sağlıklı sperm bile dondurulup çözüldüğünde kalitesi düşüyor.Hem m.tesede onbeş kadar umuyorsa yine iyi senide hazırlarlarsa şansınız yükselir.Ben denemenisi tavsiye ederim.Hem yaş acısından daha gençsiniz avantajınız çok.Şansınız bol olsun.Allahım yine çıkmaza girdim sanki heryer kapı duvar ne yapıcam bilemiyorum...şu bayram kredileri hakkında bilgisi olan varmı? Uygun kredimi çeksek ne yapsak....
adakcım emre bey bence doğru söylüyor.o :cüvcüv:bir iki taneyi dondurmakla uğraşmayın kaldıki sağlıklı sperm bile dondurulup çözüldüğünde kalitesi düşüyor.hem m.tesede onbeş kadar umuyorsa yine iyi senide hazırlarlarsa şansınız yükselir.ben denemenisi tavsiye ederim.hem yaş acısından daha gençsiniz avantajınız çok.şansınız bol olsun.
canı bugün ağrımadı eger tekrarlarsa gideceğim inşallah tekrarlamaz.Belgincim...ciddi olabilir arkadaşım doktora git tüm batın us hatta böbrek us falan çektir..ne olur ne olmaz arkadaşım ama doktora mutlaka git neden çekeceksinki...
Belgin...kız bu arada seni doğru tarif etmişi değilmi yani çoook yaklaşmışım:) medyumluğamı başlasam ne:):)
evet arkadaşım mecbur bayramdan sonra tese olucaz bende hazırlanıcam artık bu kesin yani 1-2 falan hayır yok onlardan...napalım rabbim nasip edecekse tesede çıkacak yoksa yine kocaman bir sıfırla dönücez...doktor o ne derse tamam diyoruz bi yerde...allah yardımcımız olsun...zaman çok hızlı az kaldı...
sagol canım kışındaağrıyoduya karnım tekrar başladı şükür bugün iyiyim..hb belgincim hastaymışsın geçmiş olsun canım nasılsın
selam canlar..nasılsınız??? ben idare ederim..malum adet sıkıntısı..ya bu arada geçen sayfalarda sorduğum sorulara niye kimse cevap vermiyor yaaaaaa..küstüm size :umursamaz:
sagol canım kışındaağrıyoduya karnım tekrar başladı şükür bugün iyiyim..
canım küsme görmedim tekrarlasana bacım..