Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melis ibrahim saraçoğlunun ilaçlarını sizde mi kullanacaksınız canım bizde kullanmaya başladık saraçoğlunun ilaçlarını 2 ay sonra test yaptırıp tekrar kullanıcaz eşime ilk aşama da tohum verdi daha snra çay harnur pekmezi 3 cü aşsmda da nohut kürüyle yine çay size ne verdi inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

evet bizede aynen sizinki gibi spermler cansız oldugundan ilk önce tohum daha sonra digerleri daha biz başlamadık eşim görevden dolayı şindi il dışında gelince inşallah sizindemi spermler cansız birde hareket ve morfolojisi nasıl acaba yazarmısın ikimizin durumu aynımı bizim spermler hareketi o morfolojiside o yani inşallah şifa olur.allahım sizede şifa versin

belgincim geçmiş olsun...sorum şöleydi..geçmiş sayfadan kopyaladım :)))

ya kızlar birşey sorcam..şimdi bizim ilk testimiz sıfırdı, tertemiz bir kağıttı, ikincide yine birşey yoktu ama toplam sperm 0.1 milyon yani 100000 diyordu..şimdi diyorsunuz yaa 1 tane çıksa bile üretim vardır, acaba biz 3. Testte yine sayı görürmüyüz yoksa sıfıra dönermi??? Korkuyorum yaa..umutvarimiyiz yani..daha bizim bu durumu öğreneli bir ay olmadı ve kafam hep karışık..
Bu arada testte ne morfoloji nede haraketle ilgili birşey yoktu..sadece o sayı vardı.. Yani cansızmı demek oluyor bu??? Offfffffffff ya ne zor şeylermiş yaaa..

arkadaşım nerde yapıldı bu test ve orası nasıl bir yermiş öyle...normalde hızlı hareketli yavaş hareketli normal hareketli bilmemne diye tek tek yazar yani bizimkiler öyleydi sonrada yanında hepsinin ayrı ayrı 0 yazıyordu hepside böyleydi...ben bişi anlamadım sizin testten yani birinde 0 çıkıpta birinde 100000 çıkması aniden çok ihtimalli değil...ya o merkezde yada test kağıdında yanlış bişiler olabilir..bence bir tüp bebek merkezinde yaptırın bi daha ve dondurulsun diyede baştan tembih edin...pek yardımcı olamadım ama anladığım bu kadar arkadaşım..sadece geç kalmayın derim...

Günaydın arkadaşlar...2-3-1 derken işte dün tekrar 0 çıktı:(:( bunada şükürler olsun...eşimi bir an önce tese yapmak istemiş tabi benide hazırlamak 3 ekim adetimle başlayacağız arkadaşlar...yine çok korkuyorum yine aynı şeyler...1.5 ay kaldı...tesede de çok ümitli konuşmamış zaten ama başkada şans yok demiş...akşam eşim mide kramplarından kıvrandı yapmadığım ilaç kalmadı ama adama banamısın demedi artık nasıl sıktıysa kendini koca adam ağladı rabbim ne zor bir imtihan....

eşim dün emre beye gitti eşimi muayene etmiş ve spermiyograma bile gerek duymamış testisler küçük microtese imkansız demiş yani bütün ümitler tükendi sadece fshı takip et kontrol altında tutun demiş zaten kaan beyde aynısını demişti belki ölmez görürsek kök hüce heralde tek şansımız ben çok ümitliydim emre beyden

eşim 93 yılında ameliyat olmuş emre bey ameliyat olduğu hastanede doktora yapıyormuş ozaman ameliyatı yapan doktorun testise de zarar vermiş olabileceğini söylemiş

eşim dün emre beye gitti eşimi muayene etmiş ve spermiyograma bile gerek duymamış testisler küçük microtese imkansız demiş yani bütün ümitler tükendi sadece fshı takip et kontrol altında tutun demiş zaten kaan beyde aynısını demişti belki ölmez görürsek kök hüce heralde tek şansımız ben çok ümitliydim emre beyden

AH ARKADAŞIM NE DİYİM BEN DÜN BENİMDE EŞİM EMRE BEYDEYDİ..ANLAŞILAN DÜN EMRE BEYDE OLUMLU BİŞİ ÇIKMAMIŞ KİMSEYE :olmaz:....EŞİN YİNEDE ARA ARA SPERM TESTİ YAPTIRSIN..BURDA NE MUCİZELER VAR BAK HANDE NORMAL YOLDAN HAMİLE KALDI...OLMAZ ASLA GİBİ CÜMLELER ÇOK YANLIŞ BENCE ...BİLMİYORUM ARKADAŞIM SON ÇARE HEPİMİZİN KÖK HÜCRE AMA O DA NE ZAMAN GELECEK ACABAbilmiyorumkismile

Günaydın arkadaşlar...2-3-1 derken işte dün tekrar 0 çıktı:(:( bunada şükürler olsun...eşimi bir an önce tese yapmak istemiş tabi benide hazırlamak 3 ekim adetimle başlayacağız arkadaşlar...yine çok korkuyorum yine aynı şeyler...1.5 ay kaldı...tesede de çok ümitli konuşmamış zaten ama başkada şans yok demiş...akşam eşim mide kramplarından kıvrandı yapmadığım ilaç kalmadı ama adama banamısın demedi artık nasıl sıktıysa kendini koca adam ağladı rabbim ne zor bir imtihan....

canım arkadaşım kısmet 0 çıksada inşallah bu sefer tedavinizde hayırlı sonuç alırsınız. Lütfen olumsuz düşünme canım olucak gibi düşün allah a güven... Zaman daraldıkça insan da daralıyor ahh ahh bilmez miyim.. Allah tez vakitte bu dertten kurtarsın bizi, gönül ferahlığı versin hepimize..

allah umulmadık yerlerden kapı açar inşallah... Emre bey değişik bir doktor çok ümitsiz konuşabiliyor bazen de ümitli. Siz yine de peşini bırakmayın bu illetin inşallah bi gün kurtulucaz hep beraber..

Back
X