Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melis ibrahim saraçoğlunun ilaçlarını sizde mi kullanacaksınız canım bizde kullanmaya başladık saraçoğlunun ilaçlarını 2 ay sonra test yaptırıp tekrar kullanıcaz eşime ilk aşama da tohum verdi daha snra çay harnur pekmezi 3 cü aşsmda da nohut kürüyle yine çay size ne verdi inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
belgincim geçmiş olsun...sorum şöleydi..geçmiş sayfadan kopyaladım :)))
ya kızlar birşey sorcam..şimdi bizim ilk testimiz sıfırdı, tertemiz bir kağıttı, ikincide yine birşey yoktu ama toplam sperm 0.1 milyon yani 100000 diyordu..şimdi diyorsunuz yaa 1 tane çıksa bile üretim vardır, acaba biz 3. Testte yine sayı görürmüyüz yoksa sıfıra dönermi??? Korkuyorum yaa..umutvarimiyiz yani..daha bizim bu durumu öğreneli bir ay olmadı ve kafam hep karışık..
Bu arada testte ne morfoloji nede haraketle ilgili birşey yoktu..sadece o sayı vardı.. Yani cansızmı demek oluyor bu??? Offfffffffff ya ne zor şeylermiş yaaa..
adakcım rabbim hakkıında hayırlı olanı versin umarım herşey gönlünce olur kızlar kimsecikler yok nerelerdesniz bakalım
günaydın arkadaşlar
yok canım inmemiş testisti
eşim dün emre beye gitti eşimi muayene etmiş ve spermiyograma bile gerek duymamış testisler küçük microtese imkansız demiş yani bütün ümitler tükendi sadece fshı takip et kontrol altında tutun demiş zaten kaan beyde aynısını demişti belki ölmez görürsek kök hüce heralde tek şansımız ben çok ümitliydim emre beyden
Günaydın arkadaşlar...2-3-1 derken işte dün tekrar 0 çıktıbunada şükürler olsun...eşimi bir an önce tese yapmak istemiş tabi benide hazırlamak 3 ekim adetimle başlayacağız arkadaşlar...yine çok korkuyorum yine aynı şeyler...1.5 ay kaldı...tesede de çok ümitli konuşmamış zaten ama başkada şans yok demiş...akşam eşim mide kramplarından kıvrandı yapmadığım ilaç kalmadı ama adama banamısın demedi artık nasıl sıktıysa kendini koca adam ağladı rabbim ne zor bir imtihan....
C:teselli:anım ya Allahtan ümidini kesme.her şeyde vardır bir hayır.siz ilaç bitki ne kullanıyorsunuz.yani son ümidimizde sona erdi artık yapacak bir şey kalmadı
eşim dün emre beye gitti eşimi muayene etmiş ve spermiyograma bile gerek duymamış testisler küçük microtese imkansız demiş yani bütün ümitler tükendi sadece fshı takip et kontrol altında tutun demiş zaten kaan beyde aynısını demişti belki ölmez görürsek kök hüce heralde tek şansımız ben çok ümitliydim emre beyden