Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincim geçmiş olsun...Sorum şöleydi..geçmiş sayfadan kopyaladım :)))

ya kızlar birşey sorcam..Şimdi bizim ilk testimiz sıfırdı, tertemiz bir kağıttı, ikincide yine birşey yoktu ama toplam sperm 0.1 milyon yani 100000 diyordu..Şimdi diyorsunuz yaa 1 tane çıksa bile üretim vardır, acaba biz 3. testte yine sayı görürmüyüz yoksa sıfıra dönermi??? korkuyorum yaa..Umutvarimiyiz yani..daha bizim bu durumu öğreneli bir ay olmadı ve kafam hep karışık..
bu arada testte ne morfoloji nede haraketle ilgili birşey yoktu..sadece o sayı vardı.. yani cansızmı demek oluyor bu??? offfffffffff ya ne zor şeylermiş yaaa..
canım inşallah çıkmaz sıfır allah büyük demekki zaman zaman değişiyor haline şükür bacım şükür...en azından var yani testis üretiyo..
belgincim geçmiş olsun
sagol canım.
eşim dün emre beye gitti eşimi muayene etmiş ve spermiyograma bile gerek duymamış testisler küçük microtese imkansız demiş yani bütün ümitler tükendi sadece fshı takip et kontrol altında tutun demiş zaten kaan beyde aynısını demişti belki ölmez görürsek kök hüce heralde tek şansımız ben çok ümitliydim emre beyden

arkadaşım ne diyebilirimki hiç bir şey söylenmez bu durumda allah büyük en kısa zamanda çıkar şu kök hücrede hepimiz kurtuluruz üzülme ne olur.:gitme:

canım arkadaşım kısmet 0 çıksada inşallah bu sefer tedavinizde hayırlı sonuç alırsınız. Lütfen olumsuz düşünme canım olucak gibi düşün allah a güven... Zaman daraldıkça insan da daralıyor ahh ahh bilmez miyim.. Allah tez vakitte bu dertten kurtarsın bizi, gönül ferahlığı versin hepimize..

AMİN İNŞALLAH KURTULURUZ...SİZDE O ZAMANLARDA TESE OLACAKSINIZ DEĞİLMİ HEMEN HEMEN DENK GELECEK GİBİ ARKADAŞIM....vereliniortak

GÜNAYDIN KIZLARR

GEÇENDE YAZMIŞDIM KİMSE CVP VERMEDİ. PRE-SEED JELİNİ KULLANAN VARMI TEK TÜK DE OLSA CANLI SPERMLERİ ÖLMDEN YUMURTALIĞA KADAR TAŞIYOMUŞ
BEN BUGÜN ALDIM.DENEYECEM YUMURTLAMA ZAMANI RAHİM İÇİNE SIKILIP İLİŞKİYE GİRİLİYOMUŞ.AMA ÖNCESİNDE OVULASYON TESTLERİYLE VÜCUT SICAKLIĞMA BAKICAM VE YUMURTLAMIN ÇATLAYACAĞINA YAKIN ÇİFT ÇİZGİ ÇIKIYOMUŞ O ZAMNA YAPICAM. PAHALI BİR JEL130 TL BULMASIDA ZOR.AMA BEN BIULDUM VE DENİYCEM.OVYLASYON TESLERİ UCUZ.
NEYSE BELKİ SİZE İYİ HABERLER VERİRİM CAN YOLDAŞLARIM .EN KISA ZAMANDA İNŞALLAHHHHHHHH:emir_bebek:

GÜNAYDIN KIZLARR

GEÇENDE YAZMIŞDIM KİMSE CVP VERMEDİ. PRE-SEED JELİNİ KULLANAN VARMI TEK TÜK DE OLSA CANLI SPERMLERİ ÖLMDEN YUMURTALIĞA KADAR TAŞIYOMUŞ
BEN BUGÜN ALDIM.DENEYECEM YUMURTLAMA ZAMANI RAHİM İÇİNE SIKILIP İLİŞKİYE GİRİLİYOMUŞ.AMA ÖNCESİNDE OVULASYON TESTLERİYLE VÜCUT SICAKLIĞMA BAKICAM VE YUMURTLAMIN ÇATLAYACAĞINA YAKIN ÇİFT ÇİZGİ ÇIKIYOMUŞ O ZAMNA YAPICAM. PAHALI BİR JEL130 TL BULMASIDA ZOR.AMA BEN BIULDUM VE DENİYCEM.OVYLASYON TESLERİ UCUZ.
NEYSE BELKİ SİZE İYİ HABERLER VERİRİM CAN YOLDAŞLARIM .EN KISA ZAMANDA İNŞALLAHHHHHHHH:emir_bebek:
CANDOS iyi haberlerini bekliyorum canım .inşallah ilaçın faydası olur.:CüvCüv:

GÜNAYDIN KIZLARR

canım ben duymuştum preseed sen kullan inşl faydasını görürsün yanlış hatırlamıyosam sizde azda olsa sperm vardı ama bizlerde hiç sperm yok onunda bizlere pek bir faydası yok malesef

kız belgin face ım yok benim :( ama ekimde sizde tedavi olacaktınız değilmi zaten karşılaşır tanışırız heralde...sende benin tarif et bakim medyumluğun nasıl:):) gerçi asi beni görmüştü biraz anlattı ama olsun.....

adakcım bana söylemedin ama kafamda sen 1.60 1.65arası bir boy balık etli buğday tenli olarak canlanıyorsun

GÜNAYDIN KIZLARR

Siz de sperm vardı sanırım inşallah iyi haberlerini verirsin:) Ama ben kendi adıma konuşıyım azospermi olayını bilmeden önceki 1 sene boyunca ne ovülasyon testi kaldı kullanmadığım ne preseed ama maalesef boşaymış....İlişkiden sonra kalkmama falan filan şimdi düşünüyorum da gülüyorum halime:) Fayda etmez bize kısaca... ama inşallah sen bize hamile haberini verirsin :))

Siz de sperm vardı sanırım inşallah iyi haberlerini verirsin:) Ama ben kendi adıma konuşıyım azospermi olayını bilmeden önceki 1 sene boyunca ne ovülasyon testi kaldı kullanmadığım ne preseed ama maalesef boşaymış....İlişkiden sonra kalkmama falan filan şimdi düşünüyorum da gülüyorum halime:) Fayda etmez bize kısaca... ama inşallah sen bize hamile haberini verirsin :))

hiç söyleme sayes aklıma geldikçe bende gülüp duruyorum ağlanacak halime bizde durumumuzu bilmeden önce düşünmüyoduk daha ve eşim korunuyodu sanki korunmasak bişe olacakmış gibi sonra bebek düşünmeye başladık ovulasyon takip etme yatıpta 1saat kalkmama yastık koyma ama hepsi boşaymış malesef

kızlar az önce eşim aradı bugün test yaptıracak bizim için dua edermisiniz inşl güzel bir sonuç alırız

ya sorma biz zaten 4 sene korunduk allah ım şaka gibi... Doğum kontrol hapı kullandım selülitlerim arttı:( bi de çok afedersin benim eşim çok istekli acayip bi adamdır :kedi: onunla ilgisi yok tabii ki alakasız ama hiç aklıma gelmezdi yani ondan kaynaklanacağı benim aklıma hep ben geldim iltihap falan vardır tüplerim tıkalıdır diye kendimi yedim durdum 1 sene.... Olsun allah nasip etsin inşallah ta bu da bizim kaderimizmiş nazlı babaların nazlı bebeleri :)))

ya sorma biz zaten 4 sene korunduk allah ım şaka gibi... Doğum kontrol hapı kullandım selülitlerim arttı:( bi de çok afedersin benim eşim çok istekli acayip bi adamdır :kedi: onunla ilgisi yok tabii ki alakasız ama hiç aklıma gelmezdi yani ondan kaynaklanacağı benim aklıma hep ben geldim iltihap falan vardır tüplerim tıkalıdır diye kendimi yedim durdum 1 sene.... Olsun allah nasip etsin inşallah ta bu da bizim kaderimizmiş nazlı babaların nazlı bebeleri :)))

ne güzel benzetme yapmışsın öyle hakılısın valla nazlı babaların nazlı bebeleri allah bizi sabrımızla sınıyor inşl anlımızın akıyla veririz bu sınavı

eşim dün emre beye gitti eşimi muayene etmiş ve spermiyograma bile gerek duymamış testisler küçük microtese imkansız demiş yani bütün ümitler tükendi sadece fshı takip et kontrol altında tutun demiş zaten kaan beyde aynısını demişti belki ölmez görürsek kök hüce heralde tek şansımız ben çok ümitliydim emre beyden

Arkadasim üzülme gün dogmadan neler dogar
allahim insallah baska hayirli kapilar acar yüzün güler kavusursun bebegine

Günaydın arkadaşlar...2-3-1 derken işte dün tekrar 0 çıktı:(:( bunada şükürler olsun...eşimi bir an önce tese yapmak istemiş tabi benide hazırlamak 3 ekim adetimle başlayacağız arkadaşlar...yine çok korkuyorum yine aynı şeyler...1.5 ay kaldı...tesede de çok ümitli konuşmamış zaten ama başkada şans yok demiş...akşam eşim mide kramplarından kıvrandı yapmadığım ilaç kalmadı ama adama banamısın demedi artık nasıl sıktıysa kendini koca adam ağladı rabbim ne zor bir imtihan....

canim insallah tedavinde olumlu sonuc alirsin
allah yardimciniz olsun

şimdi arkadaşın gebelik testini gördüm. İşyerinde tuvalette test yapmışpozitif ikinci çocuğu:)) Allah herkesinkini bağışlasın hamile olmasına falan asla takılmam da teste öylece baka kaldım allahım dedim biz ne zaman görücez o kop koyu çift çizgiyi. Rabbimin izniyle hamile kalınca çift çizgi koleksiyonu yapıcam vallahi :)))

Back
X