canım inşallah çıkmaz sıfır allah büyük demekki zaman zaman değişiyor haline şükür bacım şükür...en azından var yani testis üretiyo..belgincim geçmiş olsun...Sorum şöleydi..geçmiş sayfadan kopyaladım :)))
ya kızlar birşey sorcam..Şimdi bizim ilk testimiz sıfırdı, tertemiz bir kağıttı, ikincide yine birşey yoktu ama toplam sperm 0.1 milyon yani 100000 diyordu..Şimdi diyorsunuz yaa 1 tane çıksa bile üretim vardır, acaba biz 3. testte yine sayı görürmüyüz yoksa sıfıra dönermi??? korkuyorum yaa..Umutvarimiyiz yani..daha bizim bu durumu öğreneli bir ay olmadı ve kafam hep karışık..
bu arada testte ne morfoloji nede haraketle ilgili birşey yoktu..sadece o sayı vardı.. yani cansızmı demek oluyor bu??? offfffffffff ya ne zor şeylermiş yaaa..
sagol canım.belgincim geçmiş olsun
eşim dün emre beye gitti eşimi muayene etmiş ve spermiyograma bile gerek duymamış testisler küçük microtese imkansız demiş yani bütün ümitler tükendi sadece fshı takip et kontrol altında tutun demiş zaten kaan beyde aynısını demişti belki ölmez görürsek kök hüce heralde tek şansımız ben çok ümitliydim emre beyden
arkadaşım ne diyebilirimki hiç bir şey söylenmez bu durumda allah büyük en kısa zamanda çıkar şu kök hücrede hepimiz kurtuluruz üzülme ne olur.:gitme: