Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşın adına çok sevindim canım sağlıkla kucağına alsın inşl bizde göreceğiz o çift çizgiyi hatta ben kan testi sonucunu saklayacağım hatıra kalsın diyeyerimseniben tabi inşl o günleri görürsem hayırlısıyla

adakcım bana söylemedin ama kafamda sen 1.60 1.65arası bir boy balık etli buğday tenli olarak canlanıyorsun

arkadaşım inşallah eşin çoooook güzel ahberler getirir sana...ARKADAŞIM SİZDE EMRE BEYDEYDİNİZ DEĞİLMİ?SEBEBİ BİLİNMİYORDU DİYE HATIRLIYORUM....BOYU DOĞRU BİLDİN...50 KİLOYUM İŞTE ASİ ARKADAŞIM ZAYIF DEMİ:teytey:Ş SAĞOLSUN...ZATEN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE GEÇEN 5 KİLO ALMIŞTIM ŞİMDİ ESKİ KİLOMA DÜŞTÜM 1-2 KİLO DAHA VERMEK İSTİYORUM MALUM EKİMDE YİNE ŞİŞİCEM.....

çok teşekkür ederim canım inşl güzel haber alırım zayıfmışsın ya bence kilo vermeyede çok takılma iyiymiş zaten kilon sizde inşl ekim tedavinizle çok güzl sonuç alırsınız :CüvCüv:kalırsın inşl

ya sorma biz zaten 4 sene korunduk allah ım şaka gibi... Doğum kontrol hapı kullandım selülitlerim arttı:( bi de çok afedersin benim eşim çok istekli acayip bi adamdır :kedi: Onunla ilgisi yok tabii ki alakasız ama hiç aklıma gelmezdi yani ondan kaynaklanacağı benim aklıma hep ben geldim iltihap falan vardır tüplerim tıkalıdır diye kendimi yedim durdum 1 sene.... Olsun allah nasip etsin inşallah ta bu da bizim kaderimizmiş nazlı babaların nazlı bebeleri :)))

amaaan kız keşke bizde korunsaydık ben evlendim 2 ay oldu korunmamıştık ta.. Dedim hemen git test yaptır nedense içime doğmuş gibi kocayı doktora gönderdim o da gitti yaptı bi sürü 0 geldi valla hiç kendimden şüphelenmedim ne hikmetse....ama keşkede korunsaymışım ne güzel sizin gibi bilmeseymişim..evliliğimin en güzel zamanlarını yaşayamadım....

candost inşl arkadaşım

adakcım evet bizde emre beydeyiz bizim sebebi belli hipogonodzm ilaç tedavisi görüyoruz işte 5aydır hayırlısı bakalım allah yüzümüze baksın inşl güzel sonuçlar alalım eşim haftada 4 iğne vuruluyo

bizde sendeniz adakcım 1ay korunduk sadece eşimin ailesinin isteği üzerine(eşimin ameliyatından dolayı bi problem çıkacağını düşünmüşlerde haklıda çıktılar) bıraktık korunmaayı ve 5.ayımızdada eşimin durumunu öğrendik

Siz de sperm vardı sanırım inşallah iyi haberlerini verirsin:) Ama ben kendi adıma konuşıyım azospermi olayını bilmeden önceki 1 sene boyunca ne ovülasyon testi kaldı kullanmadığım ne preseed ama maalesef boşaymış....İlişkiden sonra kalkmama falan filan şimdi düşünüyorum da gülüyorum halime:) Fayda etmez bize kısaca... ama inşallah sen bize hamile haberini verirsin :))

canım inaşllah veririm iyi haberler.ben biraz ümitleniyorum eşimin 2 milyon sperm sayısı ama haraketli sayısı az.2 kere tüp bebek yaptık tutmadı.biraz kendi çabalarımla vede allahın izniyle bişeyler yapmaya çalışıyorum.
allahım yüzümüze gülecek inşallah.

Siz de sperm vardı sanırım inşallah iyi haberlerini verirsin:) Ama ben kendi adıma konuşıyım azospermi olayını bilmeden önceki 1 sene boyunca ne ovülasyon testi kaldı kullanmadığım ne preseed ama maalesef boşaymış....İlişkiden sonra kalkmama falan filan şimdi düşünüyorum da gülüyorum halime:) Fayda etmez bize kısaca... ama inşallah sen bize hamile haberini verirsin :))

canım , 2 milyon var ama hareketli sayısı az işde.2 kere tüp bebek yaptık tutmadı birazda böle şeylere umut bağlıycam belki herşey güzel olacak arkdaşım.her türlü şeyi yapıyoruz saçma gelsede umut işde umut bitmiyor bitmesinde :-:)

allahım kurumuş ağaçlara can veriyor inşallah bizim kucağımızda boş bırakmıycak rabbim.
belki tutar diye umut var işde napım.inaşşalah size iyi haberler verip siiznde haberlerini duyarım arkdaşlarrrrrrrrropuyorumnanaktan

canım inaşllah veririm iyi haberler.ben biraz ümitleniyorum eşimin 2 milyon sperm sayısı ama haraketli sayısı az.2 kere tüp bebek yaptık tutmadı.biraz kendi çabalarımla vede allahın izniyle bişeyler yapmaya çalışıyorum.
allahım yüzümüze gülecek inşallah.

inşl arkadaşım allah çeşit çeşit dert vermiş her derde de bi sebep vermiş bellimi olur belkide sizin sebebinizde preseeddir inşl sende güzel haberler verirsin bizze bayramda çifte bayram yaparsın:ecrin_bebek:

candost preseed sayfasında bayağı hamiş arkadaş var. bir çok kişide işe yaramış . inşallah sizdede işe yarar. bizi bilgilendir emiii

candost preseed sayfasında bayağı hamiş arkadaş var. bir çok kişide işe yaramış . inşallah sizdede işe yarar. bizi bilgilendir emiii

tamam canım inşallah işe yarasında reklam yaparım vallaaaaaaakaydirigubbakcemile3
evet bende takip ediyorum preseed syfasını devamlı takip ediyorum baya hamile kalan var inş bizimde olcakhihoyyyt

Back
X