Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
adak canımcım sorunu erken öğrenmek, tedaviyede erken başlamak demek. bu açıdan bakmalısın. inşallah en kısa zamandada bebişini kucağına alırsın canım

adak canımcım sorunu erken öğrenmek, tedaviyede erken başlamak demek. bu açıdan bakmalısın. inşallah en kısa zamandada bebişini kucağına alırsın canım[/Q EVET ARKADAŞIM DIŞ MİHRAPLARI İDARE ETME AÇISINDAN ERKEN ÖĞRENMEK İYİ OLDU..DAHA ÇOK YENİ EVLİYİZ FALAN DEYİNCE DOĞRU DAHA DURUN FALAN DİYOLAR...İŞTE GERÇİ MİLLETE NEYSE....İNŞALLAH BU TOPİKTEKİ HERKES TEZ ZAMANDA KAVUŞUR BEBEĞİNE ....RABBİMDEN TEK İSTEĞİM....:Saruboceq:

Kızlar ben p.tesi ye kadar yokum memlekete gidip biraz kafa dinlicem arkadaşlarımı falan görücem bidaha gidemem heralde eşimide burda bırakıcam son günlerde gerildik yanlız kalmak iyi gelicek ikimizede sanırım...inşallah p.tesi mucizeler görürüm bu topikte....allah hepimizin yardımcısı olsun.....

O ZAMAN HEMEN HEMEN AYNI ZAMANDA EVLENMİŞİZ ARKADAŞIM...YA NE ZOR EVLENİR EVLENMEZ TOKAT GİBİ GELDİ VALLA....alsanaalsanasmile

evet hemen hemen aynı zamanda evlenmişiz canım bizim şuan 11ay oldu hiç böyle olacağı aklıma gelmiyordu ben biz isteyince hemen olacak sanıyordum erken uyandım rüyadan ama fenada olmadı erken teşhis erken tedavi:3:

amaaan kız keşke bizde korunsaydık ben evlendim 2 ay oldu korunmamıştık ta.. Dedim hemen git test yaptır nedense içime doğmuş gibi kocayı doktora gönderdim o da gitti yaptı bi sürü 0 geldi valla hiç kendimden şüphelenmedim ne hikmetse....ama keşkede korunsaymışım ne güzel sizin gibi bilmeseymişim..evliliğimin en güzel zamanlarını yaşayamadım....

ama erken teşhis önemli kızların dediği gibi canım. Senin ki kaçış psikolojisi anlıyorum ama erken bilmekte önemli önleminizi almış oluyorsunuz. Belki biz daha önce istesek belki eşimde sperm çıkacaktı şimdi 32 ye girecek eylül de o zaman yaş 26 ydı.Her işte var bir hayır canım benim sen şimdi git dinlen kafanı dağıt gel bakalım pazartesi görüşürüz :)

evet bizede aynen sizinki gibi spermler cansız oldugundan ilk önce tohum daha sonra digerleri daha biz başlamadık eşim görevden dolayı şindi il dışında gelince inşallah sizindemi spermler cansız birde hareket ve morfolojisi nasıl acaba yazarmısın ikimizin durumu aynımı bizim spermler hareketi o morfolojiside o yani inşallah şifa olur.allahım sizede şifa versin

firuzecim evet spermler cansız biz en son 1 buçuk sene önce test yaptırdık canım tese için o zamandan beri de eşim fazla lafını açtırmıyor o yüzden hiç test yaptırmadı o zamandan beri ama 2 ay snra yaptırcak size ne dedi ibrahim hoca sizin ilaçların fiyatı ne kadar alllahım inşallah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın çokk zor o yüzden bilmiyorum morfolisini falan kusura bakma

canım , 2 milyon var ama hareketli sayısı az işde.2 kere tüp bebek yaptık tutmadı birazda böle şeylere umut bağlıycam belki herşey güzel olacak arkdaşım.her türlü şeyi yapıyoruz saçma gelsede umut işde umut bitmiyor bitmesinde :-:)

allahım kurumuş ağaçlara can veriyor inşallah bizim kucağımızda boş bırakmıycak rabbim.
belki tutar diye umut var işde napım.inaşşalah size iyi haberler verip siiznde haberlerini duyarım arkdaşlarrrrrrrrropuyorumnanaktan

bir umut tabii inşallah canım allah söyletiyodur bu lafları sana:)) amin canım ben de aynı şekilde dua ediyorum dikende gül bitiren rabbim bu kullarının dualarını cevapsız bırakmaz.

kızlaaaaaaaaaaaaaaar avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum test sonucunda 2tane hareketli 1tane hareketsiz sperm görülmüş şükürler olsun kızlar mutlu oldum hadi gelinde tutun halayın ucundan:teytey:

kızlar allah bizi bu mübarek günlerde boş çevirmedi şükürler olsun inşl arttığı günleride görürüz ve inşl darısı hepinize olsun

eşim dün emre beye gitti eşimi muayene etmiş ve spermiyograma bile gerek duymamış testisler küçük microtese imkansız demiş yani bütün ümitler tükendi sadece fshı takip et kontrol altında tutun demiş zaten kaan beyde aynısını demişti belki ölmez görürsek kök hüce heralde tek şansımız ben çok ümitliydim emre beyden

mavimenekşe ah ne diyecegimi bilmiyorum allahım sabır versin kul sıkılmayınca hızır yetişmez derler rabbim bu çektiklerinizi görüyor inşallah size bir yerlerden sebeb versin inşallah en kısa zamanda size şifa versin bu mesajları duydukça içim acıyor ümidinizi yetirmeyin biz şu an ibrahim saraç oglunun bize gönderecegi bitkileri deneyecegiz sizde arayın şifa nerde bilinmez peygamber efendimiz üç yerde şifa ararmış du ile doktorla ve bitkilerle bir kaç gün öncesinde bir kitapta okudum sabır ile yapmak gerekli bize hoca en az dört ayda olur dedi nediyim allahım şifa versin

kızlaaaaaaaaaaaaaaar avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum test sonucunda 2tane hareketli 1tane hareketsiz sperm görülmüş şükürler olsun kızlar mutlu oldum hadi gelinde tutun halayın ucundan:teytey:
Canım...çok sevindim .allah inşallah devamını bol bol getirir.kuçaklarınızı bebişlerle doldurur.canım siz ilaç kullandınızmı.opuyorumnanaktan

pardon ya halay çekmeyi unuttum sevinçten:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

firuzecim evet spermler cansız biz en son 1 buçuk sene önce test yaptırdık canım tese için o zamandan beri de eşim fazla lafını açtırmıyor o yüzden hiç test yaptırmadı o zamandan beri ama 2 ay snra yaptırcak size ne dedi ibrahim hoca sizin ilaçların fiyatı ne kadar alllahım inşallah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın çokk zor o yüzden bilmiyorum morfolisini falan kusura bakma

bizimde aynı bizde ama bizim morfoljiside 0 o yüzden onları kullandıktan sonra tekrar tedavi rabbim bunda bari bizi boş çevirmesin rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah son olur çünki yine olmayacak diye çok korkuyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin

Back
X