Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
candost sonra görüşürüz canım ben çıkıyorum
benim eşim hipogonodzm canım bizde de 0 sperm eşim tedavi görüyor
adak canımcım sorunu erken öğrenmek, tedaviyede erken başlamak demek. bu açıdan bakmalısın. inşallah en kısa zamandada bebişini kucağına alırsın canım[/Q EVET ARKADAŞIM DIŞ MİHRAPLARI İDARE ETME AÇISINDAN ERKEN ÖĞRENMEK İYİ OLDU..DAHA ÇOK YENİ EVLİYİZ FALAN DEYİNCE DOĞRU DAHA DURUN FALAN DİYOLAR...İŞTE GERÇİ MİLLETE NEYSE....İNŞALLAH BU TOPİKTEKİ HERKES TEZ ZAMANDA KAVUŞUR BEBEĞİNE ....RABBİMDEN TEK İSTEĞİM....:Saruboceq:
O ZAMAN HEMEN HEMEN AYNI ZAMANDA EVLENMİŞİZ ARKADAŞIM...YA NE ZOR EVLENİR EVLENMEZ TOKAT GİBİ GELDİ VALLA....alsanaalsanasmile
amaaan kız keşke bizde korunsaydık ben evlendim 2 ay oldu korunmamıştık ta.. Dedim hemen git test yaptır nedense içime doğmuş gibi kocayı doktora gönderdim o da gitti yaptı bi sürü 0 geldi valla hiç kendimden şüphelenmedim ne hikmetse....ama keşkede korunsaymışım ne güzel sizin gibi bilmeseymişim..evliliğimin en güzel zamanlarını yaşayamadım....
evet bizede aynen sizinki gibi spermler cansız oldugundan ilk önce tohum daha sonra digerleri daha biz başlamadık eşim görevden dolayı şindi il dışında gelince inşallah sizindemi spermler cansız birde hareket ve morfolojisi nasıl acaba yazarmısın ikimizin durumu aynımı bizim spermler hareketi o morfolojiside o yani inşallah şifa olur.allahım sizede şifa versin
bsxxxx vede firuze inşallah işe yarar kızlar. hakkınızda hayırlısı olsun
canım , 2 milyon var ama hareketli sayısı az işde.2 kere tüp bebek yaptık tutmadı birazda böle şeylere umut bağlıycam belki herşey güzel olacak arkdaşım.her türlü şeyi yapıyoruz saçma gelsede umut işde umut bitmiyor bitmesinde :-:)
allahım kurumuş ağaçlara can veriyor inşallah bizim kucağımızda boş bırakmıycak rabbim.
belki tutar diye umut var işde napım.inaşşalah size iyi haberler verip siiznde haberlerini duyarım arkdaşlarrrrrrrrropuyorumnanaktan
eşim dün emre beye gitti eşimi muayene etmiş ve spermiyograma bile gerek duymamış testisler küçük microtese imkansız demiş yani bütün ümitler tükendi sadece fshı takip et kontrol altında tutun demiş zaten kaan beyde aynısını demişti belki ölmez görürsek kök hüce heralde tek şansımız ben çok ümitliydim emre beyden
Canım...çok sevindim .allah inşallah devamını bol bol getirir.kuçaklarınızı bebişlerle doldurur.canım siz ilaç kullandınızmı.opuyorumnanaktankızlaaaaaaaaaaaaaaar avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum test sonucunda 2tane hareketli 1tane hareketsiz sperm görülmüş şükürler olsun kızlar mutlu oldum hadi gelinde tutun halayın ucundan:teytey:
pardon ya halay çekmeyi unuttum sevinçten:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kızlaaaaaaaaaaaaaaar avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum test sonucunda 2tane hareketli 1tane hareketsiz sperm görülmüş şükürler olsun kızlar mutlu oldum hadi gelinde tutun halayın ucundan:teytey:
firuzecim evet spermler cansız biz en son 1 buçuk sene önce test yaptırdık canım tese için o zamandan beri de eşim fazla lafını açtırmıyor o yüzden hiç test yaptırmadı o zamandan beri ama 2 ay snra yaptırcak size ne dedi ibrahim hoca sizin ilaçların fiyatı ne kadar alllahım inşallah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın çokk zor o yüzden bilmiyorum morfolisini falan kusura bakma