Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım...çok sevindim .allah inşallah devamını bol bol getirir.kuçaklarınızı bebişlerle doldurur.canım siz ilaç kullandınızmı.opuyorumnanaktan

amin canım inşl biz prengly kullanıyoruz 5aydır ve son 1aydırda fostimon bizim hormon değerleri düşük eşim hipogonodzm

bsxxxx vede firuze inşallah işe yarar kızlar. hakkınızda hayırlısı olsun

inşallah ebane rabbim şifa versin senin bir tane çocugun vardı dimi hatırladıgım kadarıyla keki suyu içmişti yine yapmıyomu o kürü rabbim tekrar sebeb olur oluverir inşallah allahım hiç bir evi ıssız ve bebk sesinden mahrum etmesin amin

kızlaaaaaaaaaaaaaaar avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum test sonucunda 2tane hareketli 1tane hareketsiz sperm görülmüş şükürler olsun kızlar mutlu oldum hadi gelinde tutun halayın ucundan:teytey:

gözün aydın olsun inşallah bir bir degil binleri gelir ve bebeklerini kucadına alırsın:teytey:

kız belgin face ım yok benim :( ama ekimde sizde tedavi olacaktınız değilmi zaten karşılaşır tanışırız heralde...sende benin tarif et bakim medyumluğun nasıl:):) gerçi asi beni görmüştü biraz anlattı ama olsun.....
canım biz kim sonu 25 felan orda olacagız inşallah sizdemi o zman orda olacaksınız canım bugday tenli 1.60 boyunda dimikaydirigubbakcemile3
kızlaaaaaaaaaaaaaaar avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum test sonucunda 2tane hareketli 1tane hareketsiz sperm görülmüş şükürler olsun kızlar mutlu oldum hadi gelinde tutun halayın ucundan:teytey:

gözün aydın bacım allahım mutluluğunuzu daim etsin..

amin firuze ne kadar güzel şeymiş o bebek sesi zor elde edeceğimizi öğrenince anladım

evet ya kalbim boguluyor düşündükçe bebek hasreti sesi olmaması çok kötü arkadaşın işi çıktı bebegi bana bırakrı daha 2 aylık çokgüzel benim yok diye iç geçirdim onu kucagıma alınca gögsümde uyudu çok güzel bir şey rabbim ne olur artık hayırlısıyla bizimde olsun

gözün aydın arkadaşım çooook sevindim..... bayadır uğramamıştım topiğe iii oldu:lepi:

kızlar nasılsınız baya iii geşlişmeler olmuş girmeyeli genetik test yaptırmıştık sonucunu aldık herşey normal yani temiz çıktı kızlar işallah bizlerin de yüzü güler bu benim için sevindirici bir durum.....

bizimde aynı bizde ama bizim morfoljiside 0 o yüzden onları kullandıktan sonra tekrar tedavi rabbim bunda bari bizi boş çevirmesin rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah son olur çünki yine olmayacak diye çok korkuyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin

amin canım bizim de belki sıfır olabilir canım hatırlamıyorum tam olarak inşallah bu sefer son olur size de aynılarını verdi saraçoğlu özel olacak biraz ama yaşınız kaçtı özel olursa cevaplama ben de çok korkuyorum yine hayal kırıklığı olmuş bunca şey boşaymış demek istemiyorum ama tereddütlüyüm inşallah hepimiz için bu son olur herkese hayırlı geceler arkadaşlar :gitme:

canım gözün aydın..çok sevindim..sperm testi mi vermişti eşin yoksa tese falanmı oldu?dur halayımıda çekeyim:)))

:teytey::teytey::teytey::dance::dance::teytey:

blueavcı canımm cok sevindim..inş rabbin hayırlısıyla sonuclandırır......burda böyle iyi haberler duymak beni cok mutlu ediyorr..bir gün inş hepimizin başına kızlarr...rabbim hepimize nasip etsinn bebek seslerini

offf yaa hep kafama takılıyor yani şimdi bizim teste göre canlı değilmi hiç birisi..100000 yazıyordu ancak onun dışında bir şey yoktu yaa..ölümü canlımı, hareketlimi hareketsiz mi bir bilgi yoktu yaa..doktorlarda bişi demedi..ne yani sayı olsada umudumuz yokmu bizim???

canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim burda birimizden güzel bir haber aldığımızda sanki kendimzdeymiş gibi tek yürek olup çok seviniyoruz bu çok güzel birşey inşl burda hepimizin güzel haberlerini kutlayacağız:ecrin_bebek:

amin canım bizim de belki sıfır olabilir canım hatırlamıyorum tam olarak inşallah bu sefer son olur size de aynılarını verdi saraçoğlu özel olacak biraz ama yaşınız kaçtı özel olursa cevaplama ben de çok korkuyorum yine hayal kırıklığı olmuş bunca şey boşaymış demek istemiyorum ama tereddütlüyüm inşallah hepimiz için bu son olur herkese hayırlı geceler arkadaşlar :gitme:

inşallah arkadaşım ben 29 yaşımdayım ikinci denememiz olacak nasipse ama morfoloji 0 olunca tutsa bile canlanmz bebek gelişmez dedi onun için çogalmasa bile morfolojisi düzelir inşallah birde proksed plus diye bir ilaÇ VARMIŞ MORFOLOJİSİNİ düzeltiyomuş duydunmu acaba

offf yaa hep kafama takılıyor yani şimdi bizim teste göre canlı değilmi hiç birisi..100000 yazıyordu ancak onun dışında bir şey yoktu yaa..ölümü canlımı, hareketlimi hareketsiz mi bir bilgi yoktu yaa..doktorlarda bişi demedi..ne yani sayı olsada umudumuz yokmu bizim???

canım bizim testin en altında 2adet hareketli 1adet hareketsiz sperm görülmüştür diye yazıyor saatte hareketli sperm yüzdesi diye bir bölüm var henüz çıkan sperm % olmadığından orası boş ben sizin bu testti100000 hiç anlamadım doktorlarında yorumlamamasıda garip bence siz birkez daha test yaptırın hem seninde kafan rahat eder

inşallah arkadaşım ben 29 yaşımdayım ikinci denememiz olacak nasipse ama morfoloji 0 olunca tutsa bile canlanmz bebek gelişmez dedi onun için çogalmasa bile morfolojisi düzelir inşallah birde proksed plus diye bir ilaÇ VARMIŞ MORFOLOJİSİNİ düzeltiyomuş duydunmu acaba

canım sizin sperm çıkışınız olmuşmuydu ikinci denemeyi ne zaman yapıyosunuz inşl bu sefer tedavinin olumlu sonuçlanır canım

melisela o testte eksiklik var tam taramamışlar tam araştıran bir yerde yaptırın çünki morfoljisini hareketini yapısını hızını baş ve kuyruk hareket ve canlılıgını yazıyorlar ama bunu her bir labratuar yapmıyor onun için bizde yaptıramıyoruz sen canını sıkma sayısı baya var inşallah diger degerlerde iyidir

canım sizin sperm çıkışınız olmuşmuydu ikinci denemeyi ne zaman yapıyosunuz inşl bu sefer tedavinin olumlu sonuçlanır canım

nasipse işte ibrahim saraçoglunun göndedigini kullanmayı bitirince nasipse aralık ocak gibi bakalım inşallah onlar işe yarar yok sperm çıkışı olmamıştı tese olmuştu ilkinde sizin nasıl olmuştu acaba ve nerde tedavi olmayı düşünüyosunuz acaba

hayırlısı olsun canım eşinin kullandıkları şifa olsun biz emre beyde tedavi oluyoruz bugün 2 hareketli 1hareketsiz çıktı emre beyle bugün görüştük tüp bebek yapabiliriz böyle ama gerek yok yaşınız daha küçük tedaviye devam edelim normal yoldan bekleyelim dedi

Back
X