Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle valla caım biz nasıl nefret ettik üni hastahanesinden devletten valla bence ne varsa özelde var tabi imkanda varsa ama sen iyice araştır ve gerçekten bu işte uzmanlaşmış insanlara gidin sizhormon tahlilleri yaptırdınızmı onların sonuçları nasıl lh fsh felan
canım ben dün ulun beyi aradım mekezden orda olmadığını izine ayrıldığınısöylediler haberin varmı
tamam canım biz o civarlardayız zaten ist.ama gözümüz körmüş hiç görmedim.peki fiyatlar falan nasıl.:Saruboceq:
cnm dün sabah 11 e eşim mikro tese ameeliyatına girdi 12 ye doğru sperm bulunduğu haberi gelince ben hazırlandım 12 buçukta yumurta toplama işlemini ulunbey yaptı.benimişlem kısa sürüyo yarım saati bulmamıştır.narkoz veriyolarya odada biraz uyudum.eşimle görüşmeye emre bey geldi bulundu fln dedi.ama bana ulunbey gelmedi.bidaha görmedim.öğleden sonra gittiyse bilemem.
berrecim canım tedaviye başlarken ulun bey senden hangi testleri yaptırmanı istedi yoksa sadece muayeneyle bittimi herşey merak ettim..
bi kaç kan tahlili istiyor onlarıda devlet hastanesindede yaptırabilirsin.tabi muayenede ediyo ultrasonla
kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın akşam görüşürüz
tüp bebek 5000tl mikro tese ameliyatı 1450 tlcanım.bide yumurta toplandıktan sonra bana ilaç iğne fln verdiler onları eczaneden aldık.onlarda 165lira tuttu.tüp bebek parasını nakit alıyolar.mikroteseyi kartla ödeme yapabiliyosun.
mesala bir sürü test yapılıyor o tesler için tahliler için her tahlil için ayrı ayrı ücret alıyorlar mı.?ayrıca il tedavi olmak için gittiğinde muayene üçreti hemen alıyorlarmı.bize özeller çok pahalı oluyor demişlerdi bu fiyatler fena değil inşanlah rabbimin yardımıyla üstesinden geliriz.
cnm zaten ön görüşmeye gidince tedaviye başlıyacağın için muayeneden para almıyorlar.senden ve eşinden bazı tahliller istiyorlar.bu tahlilleri devlet hastanelerinde yaptırabiliyorsu.sperm tahlilini ücretli yaptırırsınız.rahim filmine gerek duyarlarsa onuda ücretli yaptırırsınız.merkeze sadece tüpbebek ücretini veriyorsun 5000 iğneler dahil fiyat.tesede 1450.başkada ücret talep etmiyorlar
ulun bey cnm
BERRE merhaba,öncelikle tebrik ederim.cok sevindim...birsey sormak istiyorum.sizde azospermin sebebi için emre bakırcıoğlu ne dedi??? cevaplarsan sevinirim.sevgiler..