Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gelincik sen nasilsin yumurta toplama islemi yarin di dimi hadi hayirlisi hersey yolunda gitsin insallah dondurulmuslari da yarin mi cozecekler?

nissancım hiç sorma kaygılıyım biraz kafama takmayım desemde engel olamıyorum kendime. kan değerimden dolayı e2 yüksek çıkıyor... değerim dahada yükselirse transferim erteleniyor.. bir kez daha aynı şeyi yaşamaktan korksamda nasipten ötesi yok bunu biliyorum... yumurtalarım pazartesi toplanacağı için o gün çözecekler 2 tüp var dondurulmuş sperm... bakalım onların durumu ne... pazartesi büyük gün bizim için herşey belli olacak...

nissancım hiç sorma kaygılıyım biraz kafama takmayım desemde engel olamıyorum kendime. kan değerimden dolayı e2 yüksek çıkıyor... değerim dahada yükselirse transferim erteleniyor.. bir kez daha aynı şeyi yaşamaktan korksamda nasipten ötesi yok bunu biliyorum... yumurtalarım pazartesi toplanacağı için o gün çözecekler 2 tüp var dondurulmuş sperm... bakalım onların durumu ne... pazartesi büyük gün bizim için herşey belli olacak...

Allah yardımcınız olsun canım.dualarım seninle peki spermler iyi çıkmassa eşin tesemi olacak.

nasilsin canim bisey sorucam bu demirdikeni kapsulu ne ise yariyor???

iyiyim nissancım.sende iyisindir inşAllah.demirdikeni kapsülü testosteron hormonunu yükseltiyor.diğer hormonlerıda dengeliyor.sperm üretimi içnde faydalı diye biliyorum ben.sizin hormonlar nasıl.

bune yaaa..bu site iyice iğrenç olmaya başladı..niye bozdular yaaa..eski haline çevirsinler..selam bu arada nasılsınız? ne var ne yok..ben okuldayım, çalışıyorum valla..sıkıcı bir gün..

ay evet keske olsa..belki kendileri duzeltirler eski haline gine...nasilsin canim sizin fsh kacti canim yuksekmi dusukmu
canım bizim fsh 17ve 20ler arasında bir kaaç aydırda baktırmadık.

sagol canim iyi olmaya calisiyoruz iste sen nasilsin..

işte canım nasıl gseng ,ekinezya kapsülleri varsa demirdikeni kapsülüde var .biz eczaneden almıştık.söylendiği kadar etkisi varmış doğrusu.
sevindim canım işe yaramasına
hayır arkadaşım gitmemiştik eşim o tarihlerde test yaptırmıştı tedaviye başladıktan sonra ki ilk test ondada nadir canlı hücre çıkmıştı onun üzerine emre bey bir ay sonra eşimi çağırdı oda salı günü oradaydı ben gitmedim canım
hıım anladım canım merak etmiştim
hayırlı cumalar arkadaşlar... benim opu pazartesi günü olacak... yumurtalarımın biraz daha gelişmesi için o gün yapılacak... yarın Allah nasip ederse çatlatma iğnesini olucam...kan değerim biraz yüksek çıkıyor ama doktorum korkulacak bişey olmadığını söylüyor...inşallah olmaz...biraz endişeliyim açıkcası..

hayırlısı olsun bacım dualarım seninleeee

Hergün bişey değişiyo ya sitede ne değişmiş ne değişmiş diye bakınırken mesajımı yazacak bir yer bulamadım ama sonunda gördüm yazacak yeri :90:

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz gecmisi pek okuyamiyorum cok kotu hastayim öluyorum 2 haftada 2 kere grip oldum ilk defa basima geldi gecen hafta turkiyede hastaydim doktora gittim hap ilac kullandim gecdiydi buraya geldim dun yine grip oldum cok kotu geciyo allah kimseyi caninin derdine dusurmesin cok zor

gelincik inşl heşey yolunda gider canım bi aksilik çıkmaz eşininde tekrar mikrotese olmasına gerek kalmaz hayırlı ve güzel haberler verirsin bizlere

kadercim çok geçmiş olsun hayatım gerçekten öyle valla allah kimseyi canının derdine düşürmesin neren acıyosa o zor iyi bak canım kendine bi an önce atlatırsın umarım

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz gecmisi pek okuyamiyorum cok kotu hastayim öluyorum 2 haftada 2 kere grip oldum ilk defa basima geldi gecen hafta turkiyede hastaydim doktora gittim hap ilac kullandim gecdiydi buraya geldim dun yine grip oldum cok kotu geciyo allah kimseyi caninin derdine dusurmesin cok zor
canım çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine..
canım sakın panik yapma, rabbim yardımcın olsun..sende bol dua et, maneviyat çok önemli..kenzül arş oku bence..dualarım seninle inş..

herkese iyi akşamlar kızlar..1 haftayı daha bitirdik çok şükür..zaman nasıl geçiyor yaa..

kadercim gecmis olsun ins cabuk atlatirsin dikkat et kendine

Back
X