Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben geldim arkadaşlar, geçmişi okuyamadım okumaya falan gücüm yok, inşallah tüm arkadaşlarım iyidir,
bana gelince tedavim bitti, şuan izmirdeyim döndüm, bomboş döndüm, olmadı olmadı olmadı ve olmayacak, eşimde sperm bulunamadı, ve çocuk defteri bizim için kapandı, biliyosumuz bu eşimin 2, tesesiydi ve kaan hoca 3, teseyi önermedi ve herşey bitti, neyse ben bi kafamı toplayım yine uğrarım....

eryasu çok geçmiş olsun arkadaşım bundan sonra sizede güzel bir sabır yakışır Allah sabır versin ama unutmaki burda çoğu kişi seninle aynı durumda inşallah hemen toplarsınız kendinizi

Ben geldim arkadaşlar, geçmişi okuyamadım okumaya falan gücüm yok, inşallah tüm arkadaşlarım iyidir,
bana gelince tedavim bitti, şuan izmirdeyim döndüm, bomboş döndüm, olmadı olmadı olmadı ve olmayacak, eşimde sperm bulunamadı, ve çocuk defteri bizim için kapandı, biliyosumuz bu eşimin 2, tesesiydi ve kaan hoca 3, teseyi önermedi ve herşey bitti, neyse ben bi kafamı toplayım yine uğrarım....

canım allahtan sabır dılıyorum :58: umarım kapandı dedığın kapı bır mucızeyle acılır :nazar: ınan cok uzuldum ama sabret arkadasım inşallah umutların yeserır tekrar allah sabır ve guc versın sana ve esıne

kizlar ne olur umidinizi kaybetmeyin.bolca dua edelim birbirimize.toplu dua arastirmalara gore daha cabuk etkili oluyormus.ve yasin suresini okuyun her mubin gecen yerde 7 kere mubin okuyun.toplam 4 kere okumus olacaksiniz yasini bu sekilde.cok etkili dua.
bir de esi tese olacaklar,esinize havuc suyu,polen,caksir otu bunu teseden once yapin.allah bizi bu sekilde imtihan ediyor.sabirla duayla yenicez insallah.

canım rabbim sabır versin..umarım kapınan kapılar birgün tekrar açılacak..lütfen umutsuz olma, bol dua et asla rabden ümidimni kesme tatlım...

selam kızlar nasılsınız? herkesin canı sıkkın ya dün bir soru sormuştum ama kimse cevap vermedi bende tekrar sorayım dedim..
Testte 2-3 spermatogenetik hücre izlendi yazıyor bu ne demek kızlar ya? kötü mü? cevap bekliyorum sizden..önceden gözümden kaçmış yaa...

canim benim seni merak ettim ama böyle bir sonuc aklima gelmedi
ne diyecegimi bilemiyorum cok üzüldüm..rabbim sabir versin

Merhaba kilzar nasilsiniz?
bugun benim dogum günüm kizlar ama ben üzgünüm kac yasina geldim halen cocugum yok
ve birde hamile haberi aldim...yoruldum artik eryasuya da cok üzüldüm

eryasu canım inan çok üzüldüm 2 ameliyat ve çıkmamış seni çok iii anlıyorum ..canım Allahtan ümit kesilmez ...kendine iii bak

ERYASUUU KADER Arkadasım ALLAHIM OKADAR UZGUNUZ KI ESIM VE BEN bız senı beklıyorduk bıze ısık ve umıt olacaktın.ne yapalım herseyın hayırlısı dıyecegız.bu da bır sınav .rabbım bızı sınıyor canımın ıcı tatlım uzulme demeyecegım cok boş bır kelıme olur.etkısı zamanla azalır.herseyı zamana bırak RABBIM NE EYLERSE GUZEL EYLER.KIZLAR COK UZGUNUM COKKKK

NISSAN CANIM benım allah razı olsun saol kerdesım .ne olur dularınıda eksık etme benı ve kardesımı.onun da evlılıgı ıyı gıtmyr.rabbım sankı hersey bırbırıne baglı..rabbım guzel gunlerı de yaastr ınsalalah cumlemıze hepımıze...DURUDENIZDERYA canım unıversıtenın bıldıgı bırsey var kı boyle bır karar cıktı.kalbını temız tut,bol dua et,rabbım sızı gonul rahatlıgıyla tedavıye guzel sonuclara gtrsun arkadasım.dualarımdasın

inşanlah canım çok sağolasın.allah razı olsun

nasılsınız kızlar ben iyi değilim biliyorsunuz salı günü sohbete gidiyorum eşimin arkadaşının eşide oraya geliyor bu akşam az önce bizdelerdi otururken birden yüzüme senin cocugun olmuyor dedi ya sohbetten biri var bilmem bu tarz şeyleri nasıl karşılarsın dedi bana verdi dedi sana daha yakınım diye kime verdiysen cocugu oldu dedi bir macun varmış haftalardır cüzdanımda taşıyordum dedi baktı ama bulamadı evde unutmuşum dedi nerden biliyorsunuz dedim benim cocugumun olmadıgın arkandan herkez bunu konuşuyor dedi şok oldum bide demezmi bende söyledim yüzüne karşı bu konuyu açmayın diye nasıl içim yandı anlatamam Allahım ne zor bir imtahan ben çıkıyorum arkamdan macunlar laflar dönüyor demek herkez yüzüme gülüyor ardımdan ne laflar olmuyor kızlar olmuyor insanlardan kaçmama rağmen olmuyor laflar bitmiyor canım acıdı alıcak gibi oldum gözlerim doldu hani yumsam yaşlar süzülücek o halimi görüncede sende baya duygusalsın dedi halindedn belli dedi ya bu durumda olupta duygusal olmamak nasıl olur yandım kavruldum ses çıkaramadım

zamancığım dini sohbete gidiyorsun deyilmi.insanlar orda dini şeyleri konuşuyorlar sonrada falanın bebeği varmı yokmu diye dedikodu yapıyorlar bu ne şimdi hani kul hakkı hani .rabbim gerçek inananlardan etsin bizi ben de önceden sohbetlere falan gidiyordum ama bende bu tip şeyler yaşadım artık hiçbir toplu şeye katılmıyorum herkesten kaçıyor uzak duruyorum içime kapanık biri oldum ama rabbimle birlikteyim ona inancım sonsuz o sahte hocaların dedikoducu kadınların verdiği macunu yüzlerine çarp ********ler geçek dost olsalar kimsenin duymayacağı bir yerde söylerler yaptıkları hiç hoş değil bence onlarla daha görüşme dedikoducu sahte hocalar

canım sizin tedavi ne durumda? ne yaptınız? o bitki etkili oldu mu acaba? adını yine unuttum, kurt üzümüydü sanırım..niye yazacak bişey bulamıyorsun canım? seninde mi moralin bozuk yoksa ben gibi?

slm canım bizim tedavi şuan belllli değil bakalım eşim o bitkiyi kulllandı ama daha test yaptırmadı beklemedeyiz inşalllah bir mucize olur alllahım yardımcımız olsun

kizlar cok kötüyüm bügün ikinci hamile haberinide aldim eltim hamile
gözüm yok kimsenin hamileliginde allahim tüm isteyenlere versin, ama bana cok zor geliyor, kimse bilmiyor olmadigini ama herkes anliyor artik, simdik benim icin dahada zor olacak..
allahim ne olur beni ve burdaki tüm arkadaslarimi kavustur bebeklerine sana yalvariyorum..bir mucize allahim

az once haberde okudum.3 aylik bebegin annesini araba ezmis.daha 3 aylik yavrusuna doyamadan oldu.ya o bebek nasil buyuyecek annesiz.
arkadaslar kendinizi uzmeyin ve ne istersek hayirli istiyelim allahimin vardir bi bildigi.

selam herkese.. yazdıklarınızı okuyodum ancak kısmet oldu yazmak.... biz 10 yıllık evliyiz.. eşim azosperm 5 yıl önce mikro tese oldu memorial hstnsinde... sonuç çok büyük hayal kırıklığı oldu tabii... öncesinde yaptırdığımız biyopside spermatogenetik hücre var iken mikro tesede hiçbirisi yok dendi nasıl bişey anlayamadık... öyle oturduk ilaç bitkisel otlar vs hiç kullanmadık.. bu yaz başladık bi takım otlar felan kullantık ama eşim sperm testi yaptırmak istemedi yani yaşayacağı hayal kırıklığından korktu... öye sabr ediyoruz ama ben kafayı yedim bunu düşünmekten 1 dk aklıma gelmediği an yok bunu atlatamıyorum arkadaşlar..eşimin kardeşleri evlendi yeni biri hamile öbürü 2 tane bebişi var... hamile haberlerini aldığımda sabahlara kadar ağladığımı biliyorum... sonra alışdık derken hayat devam ediyor ama bizimki zor......... allah daha beterinden korusun..... paylaşmak istedim arkadaşlar.

HAYRUNNISACIM rabbım kurtarsn bu ılletten canım. adettendr hosgeldın demek HOSGELDIN .keske baska topıklerde bulussaydık AMA ne yapalım hayırlısı ....esın 2. kez ıstemedı mı canım teseyı?evet zor cok zor.bız de ılk denenemenın şokunu hala atlatamadık.2. ye de cesaretımız yok ustelık 4 yıldr savasyrz 6 yıllık evlıyız.allah sıze de sabr guc versın arkadasım

geçmiş olsun arkadaşım....ne kadar zor olduğunu biliyorum yaşadım gördüm....rabbimden ümit kesilmez allah yardımcın olsun allah buna dayanma sabrı ve gücü versin....

gunaydin arkadaslar adak nasilsin canim biraz da olsa toparlanabildin mi arkadasim allah sabir versin. hayrunisa insallah bebegine kavusursun uzun bir zaman olmus bence yeniden bir spermiogram yaptirin belki degisimler olmustur allah hayirlisini nasip etsin

slm kızlar...1 hafta da evde dinlendikten sonra çok şükür ki iyiyim...düşük sonrası 15 gün kanamam oldu şimdi kan şurupları ve antibiyotik kullanıyorum olası bi rahim içi enfeksiyonuna karşı....kendimi çok şükür ki iyi hiisediyorum merak eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim....

Back
X