Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ewwt canım düştü ama dr bir ay daha kullanmamın söyledi ilacı sagol arkadaşım beni düşündüğün için nasıl yiycem dere otunu öyle normal yesem olurmu?

ARKADAŞIM GÜNAYDIN BELGİNCİM DEREOTUNU SABAHLARI AÇ KARNINA İNCE KIYILMIŞ DERE OTUNU BİR YEMEK KAŞIĞI YİYEREK ÜZERİNE BİR BARDAK SU İÇ TADI BİRAZ KÖTÜ AMA ŞİFA GERÇEKTEN FAYDASI VAR MUTLAKA DENE TEDAVİYE BAŞLAMAN İÇİN İNŞALAAH TEZ ZAMAN DA GEÇER

günaydın kızlar nasılsınız.GELİNCİK canım çok sevindim onbeşgün sonra inşAllah bu tobikte halaylar çekicez.ADAKCIM canım her zaman söylediğim gibi ben sizden çok umutluyum lütfen sende umudunu kaybetme.ERYASU canım gerçekten çok üzüldüm ama umudunu bitirme patolojidende güzel haber gelebilir bizim öyle olmuştu.ÇİÇEKÇİMdoğum günün kutlu olsun canım seneye bebişinle kutlarsın inşAllah benim doğum günümde 9 aralık burçdaşız.BELGİNCİM canım bencede tedavin için plan yapma o zaman her şey ters gidiyor bendede öyle Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin .MELİSELLA canım spermleri hareketsiz diyorsun niye antioxidan denemiyorsun .sana daha öncede söylemiştim. LAMLAYCIM bize Kaan hoca söylemedi demir dikeni kapsülünü ben nette araştırdım aldım,hormon dengelediği için.JKLM canım ALLAH sanada sabır versin sen ve bir arkadaşımızın kardeşleride bizimle aynı kaderi paylaşıyormuş Rabbim tez zamanda kurtarsın.

hayırlı akşamlar kızlar, bugün toplandı yumurtalarım ve eşim ameliyata girmedi dondurulmuş spermler işe yaradı...:66: sabah 9 da gittik merkeze önce bana serum takıldı yarım saat sonrada opu ya aldılar.. anestezi olduğu için bişeyden haberim olmadı uyandığımda odamdaydım.. sonrasında hafif bi ağrım oldu ağrı kesici yaptılar oda geçti şükür.. saat 12 ye doğruda embriyolog aradı spermler hakkında bilgi vermek için bi an olumsuz bişeyler söyleyecek diye korktum ama hareketli 3-4 tane sperm görünüyomuş gerekirse 2. tüpüde açarız deyince rahatladım... sonra doktorumuz geldi bilgi verdi yumurtaların durumuda iyi dedi büyük ihtimal perşembe günüde transferi yapacaklar... çok uzattım kızlar durumlar böyle...

canım ne güzel haberler inşallah transferin de olur, bebişin tutunur allah ım ne heyecanlar ne bekleyişler allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın. İnşallah hayırlısıyla hamileyim dediğini de görürüz canım... allah yardımcınız olsun...

evet kızlar az önce embriyologlarla görüştüm yine 0 yine 0....yani çıkan tek tük sperm bu 2 aylık zaman zarfında yok olmuş....artık yeni tedavi falan herşey bitti...allahım ben artar belki diye düşünürken neden yine sıfırı çektik....en başa döndük....

canım dur bakalım belki artar, emre beyin vardır bi bildiği... Seni çok çok iyi anlıyorum, bu arada dinlenme kararına da çok sevindim, bence de doğrusu buydu.. Hem senin için hem eşin için, maddi manevi zor günler bunlar. Bari en azından 2-3 ay kafayı toplamaya çalışın. Canım ben sizden umutluyum, Allah'ın izniyle bitecek bu günler...

canım dur bakalım belki artar, emre beyin vardır bi bildiği... Seni çok çok iyi anlıyorum, bu arada dinlenme kararına da çok sevindim, bence de doğrusu buydu.. Hem senin için hem eşin için, maddi manevi zor günler bunlar. Bari en azından 2-3 ay kafayı toplamaya çalışın. Canım ben sizden umutluyum, allah'ın izniyle bitecek bu günler...

sağol arkadaşım...aniden yine 0 çıkış....anlamıyorum tek tükte olsa çıkıyodu o da bitti ya çok korkuyorum...şimdi 3 aylık iğnelere başladık bitince hala değişmezse bişey bırakıcaz artıık....çok yoruldum çocuksuz bir hayatta istemiyorum...eşimde istemiyor...yani son kez bu tedavi için uğraşıcaz sperm çıkarsa son bir tüp tedavisine giricem çıkmazsada zaten yapacak bişi yok...belki o zaman ayrılma kararı alıcaz bilemiyorum...

sağol arkadaşım...aniden yine 0 çıkış....anlamıyorum tek tükte olsa çıkıyodu o da bitti ya çok korkuyorum...şimdi 3 aylık iğnelere başladık bitince hala değişmezse bişey bırakıcaz artıık....çok yoruldum çocuksuz bir hayatta istemiyorum...eşimde istemiyor...yani son kez bu tedavi için uğraşıcaz sperm çıkarsa son bir tüp tedavisine giricem çıkmazsada zaten yapacak bişi yok...belki o zaman ayrılma kararı alıcaz bilemiyorum...

canım mrh seni takip ediyorum.canım siz evleneli 1 sene olmadı mı ne oldu şimdi? eşinin çocuğu olmuyo diye 0 mı oldu gözünde?biz evleneli 6 yıl oldu 4 yıldır uğraşıyorum ama olmadı napalım bizde olması mucize .diyeceksin ki herkes aynı değil üzülmüyosundur kalp hastasıyım günde 4 hapla duruyorum.Daha önce neler çektiğimi bilemezsiniz demiştin bir yazıda benim neler cektiğimi kimse bilemez.Anlatsam belki senin ki çok hafif kalır.Biraz dinlen ve kafanı topla derim sana ....Elin iyisi yoktur yarın öbür gün dul kalınca başka gözle bakıyolar malesef bizim müslüman ülkemizde ....hoşçakal:3:

canım mrh seni takip ediyorum.canım siz evleneli 1 sene olmadı mı ne oldu şimdi? Eşinin çocuğu olmuyo diye 0 mı oldu gözünde?biz evleneli 6 yıl oldu 4 yıldır uğraşıyorum ama olmadı napalım bizde olması mucize .diyeceksin ki herkes aynı değil üzülmüyosundur kalp hastasıyım günde 4 hapla duruyorum.daha önce neler çektiğimi bilemezsiniz demiştin bir yazıda benim neler cektiğimi kimse bilemez.anlatsam belki senin ki çok hafif kalır.biraz dinlen ve kafanı topla derim sana ....elin iyisi yoktur yarın öbür gün dul kalınca başka gözle bakıyolar malesef bizim müslüman ülkemizde ....hoşçakal:3:

evet haklısın çocuk yüzünden ayrılmak olmaz ama 14 aylık evliyim ama inan tartışıyooruz daha şimdiden bu kadar tartışıyosak bu gün geçtikçe ne olur??içten içe istemeden de olsa suçluyorum onu bunu elimde olmadan yapıyorum ama...bazen tartışmada dile geliyor sıkıyorum kendimi susmak için ama yıpranıyoruz bu gün geçtikçe daha beter boyutlara ulaşınca ne olacak...aslında haklısın ama altından kalkamıyorum uyku uyuyamıyorum çok mutsuzum anlatamam.....

adakcığım bende seni uzun zamandır takip ediyorum evlenmeden önce aile problemin olduğunu falan yazmıştın daha önce bence de bu kararın yanlış sevmiyorsan ayrıl diyecek bişey yok ama çocuk olmuyo diye eşini yüzüstü bırakıp gidersen kaderin senden intikam almayacağını mı zannediyosun Allah korusun eşini seviyorsan bence bu düşünceleri sil at kafandan zor günler yaşadın biliyoruz ama inan herkes aynı durumda burda lütfen seviyorsan eğer eşine bu kötülüğü yapma başka problemler varsa aranızda onları bilemem ama sadece bu mesele için ayrılmak olmaz kırdıysam ya da üzfüysem özür dilerim naçizhane düşüncelerim bunlar.selam ve dua ile...

adak sana kizdim simdi 1 senede ne cabuk yoruldun pes ettin ne oldu da vazgeciyorsun kendinize hic zaman ayirmadiniz ki dinlenmediniz bile arka arkaya hep denemeleriniz biraz birak kendi haline bu kadar zorlarsan olmaz ki insaniz elbet yani arka arkaya bir iki tane sperm gordunuz diye sayi yukselecek demek degildir ki beslenmenize dikkat edin biraz bitkiseller belki yine ilac? kendiliginden yukselir degerleriniz cok yipratiyorsunuz kendinizi ayrilmak degecek mi acaba????kendi fikrim bu

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlar, bugün toplandı yumurtalarım ve eşim ameliyata girmedi dondurulmuş spermler işe yaradı...:66: sabah 9 da gittik merkeze önce bana serum takıldı yarım saat sonrada opu ya aldılar.. anestezi olduğu için bişeyden haberim olmadı uyandığımda odamdaydım.. sonrasında hafif bi ağrım oldu ağrı kesici yaptılar oda geçti şükür.. saat 12 ye doğruda embriyolog aradı spermler hakkında bilgi vermek için bi an olumsuz bişeyler söyleyecek diye korktum ama hareketli 3-4 tane sperm görünüyomuş gerekirse 2. tüpüde açarız deyince rahatladım... sonra doktorumuz geldi bilgi verdi yumurtaların durumuda iyi dedi büyük ihtimal perşembe günüde transferi yapacaklar... çok uzattım kızlar durumlar böyle...

hayırlı uğurlu olsun:nazar:işallah müjdeli haberi vereceksin dualarım seninle

evet haklısın çocuk yüzünden ayrılmak olmaz ama 14 aylık evliyim ama inan tartışıyooruz daha şimdiden bu kadar tartışıyosak bu gün geçtikçe ne olur??içten içe istemeden de olsa suçluyorum onu bunu elimde olmadan yapıyorum ama...bazen tartışmada dile geliyor sıkıyorum kendimi susmak için ama yıpranıyoruz bu gün geçtikçe daha beter boyutlara ulaşınca ne olacak...aslında haklısın ama altından kalkamıyorum uyku uyuyamıyorum çok mutsuzum anlatamam.....

adak arkadasim benden sana tavsiye ama seni ne uzmek nede kirmak isterim yanlis anlama beni lutfen:69: kendin icin ve evlilgin icin neden psikolojik destek almiyorsun belki iyi gelir farkli gozle de bakabilimeni saglar rahatlarsin biraz arkadasim sanirim ailevi sorunlar da varmis? benimkisi bir oneri sadece acikcasi "olurmu-83" arkadasimiza bende katiliyorum yine de senin kararin

kizlar cok kötüyüm bügün ikinci hamile haberinide aldim eltim hamile
gözüm yok kimsenin hamileliginde allahim tüm isteyenlere versin, ama bana cok zor geliyor, kimse bilmiyor olmadigini ama herkes anliyor artik, simdik benim icin dahada zor olacak..
allahim ne olur beni ve burdaki tüm arkadaslarimi kavustur bebeklerine sana yalvariyorum..bir mucize allahim

bacım üzme kendini bilişyorum inasanın içi cız ediyo ama bizde zamanı gelince bu haberi vericez:49:

mrb kızlar hastaneden aradılar 4 tane embriyomuz olmuş... perşembde günü transfer olacak o güne kadar kaç tane embriyomuz kalır bilmiyorum biraz moralim bozuldu ama içinimi ferah tutmaya çalışyorum hayırlısı ben biraz daha fazla embriyomuz olur diye tahmin ediyordum.kısmet tabi..

nissan,zcu,sayes,leylak güzel dilekleriniz için sağolun kızlar inşallah güzel haberler verebilirim sizlere...

mrb kızlar hastaneden aradılar 4 tane embriyomuz olmuş... perşembde günü transfer olacak o güne kadar kaç tane embriyomuz kalır bilmiyorum biraz moralim bozuldu ama içinimi ferah tutmaya çalışyorum hayırlısı ben biraz daha fazla embriyomuz olur diye tahmin ediyordum.kısmet tabi..

ferah tut icini arkadasim olursa 4 taneden de olur:nazar: insallah hersey yolunda gider hadi hayirlisi guzel haberler vermen dilegi ile...

eryasu canım çokk üzüldüm allllah sabır versin napalım elden gelen bişey yokk ki bi sokak ortasına çıkıp avazın çıkana kadar bağırıp ağlasan yok allahım inşallah mucizeyle verir adakçım kızma ama yanlış düşünüyorsun bence ben 6 yıllık evliyimn 6 yıldır da uğraşıyoruz kaç defa test yaptırdıysam hep 0 tabi ki insan çok yıpranıyo ve yoruluyor ama eşim ne kadar ayrılalım dediysede tyeselli ettim hiç ona AĞLAMADIM HA BELKİ ÖMRÜM BOYUNCA HİÇ ÇOCUĞUM OLMASADA ondan ayrılmam ha bide şöyle düşün derdi veren allah diyelim ayrıldın çok gençsin daha bi kaç sene sonra tekrar evlendin o adamın da çocuğu olmuyor bunu bizim kaderimiz olarak düşün birbirinize sımsıkı sarılın destek olun tabiki herkes evlenirken bi çocuğu olsun isdter ama ne yapalım alllahtan gelene yapacak birşeyimiz yol allah eşlerimize ve b,ize sabır versin en kısa zaman da da bizi bu dertten kurtarsın

Back
X