Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
DURUDENIZDERYA kalp kalbe karsıymnıs canım UZUN BIR YAZI YAZDIM ama hata oldu sanırım yazdıklarım yokkkk.allah devamında gtrsn canım ınsallah sonu guzel olur.darısı bıze olsun ınsallah.sukur ben de ıyı olmaya calısyrm.EVET melısela grnmyrsn nerelerdesın canım.BELGIN CIM sen de az ugrar oldun nevar ne yok ?

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM...

4 yıllık evliym.3 aşılamam oldu sonuç negatif.daha önce eşimde morfolfji sorunu yoktu.geçen ay tüp bebek raporu için uğraşlara başladık bugün eşimin sperm tahlil sonuşlarını aldık ve yıkıldık.sonuçlar şöyle:

Normal Morfoloji % 2
Baş Anomalisi % 23
Boyun Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kırık Boyun Anomalisi izlendi.)
Akrozom Anomalisi % 22
Kuyruk Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kıvrık Kuyruk Anomalisi izlendi.)
Diğer Anomaliler % 1
Hacim 3
Cinsel Perhiz Süresi 4
Çözünme Süresi 17
Vizkozite Normal
Konsantrasyon 56mil/ml
Beyaz Küre 0,4mil/ml
Aglütinasyon Yok
Motilite(İlk 60 dakika içinde) %56
A- Progressif hızlı hareket 16mil/ml-%29
B- Progressif yavaş hareket 13mil/ml-%23
C- Yerinde hareket 2mil/ml-%4
D- Hareketsiz 25mil/ml-%44
Toplam 56mil/ml-%100

SONUÇ (29.12.2010) TERATOZOOSPERMİ

kardelencim hiç söylemek istmesemde aramıza hoşgeldin canım... inşallah sizlere iyi bir örnek olabilirim..

canım bizim sorunumuzda azospermi, tese ile sperm bulundu.. bu 3. denememiz... eşim 8 yaşındayken inmemiş testis ameliyatı olmuş ve ayrıca genetik bir problemimizde var... 1 kere tese yaptırdık bu son iki denememiz dondurulmuş spermlerle oldu... yazacak olsam herkes gibi benimde çok uzun bir hikayem var... ama bu son iyi haberi alınca hepsini unuttuk... Rabbim sizlerede yaşatır inşallah...canı gönülden istiyorum bunu...sorularınız olursa seve seve cevaplarım canım.

Son düzenleme:
kardelencim hiç söylemek istmesemde aramıza hoşgeldin canım... inşallah sizlere iyi bir örnek olabilirim..

canım bizim sorunumuzda azospermi, tese ile sperm bulundu.. bu 3. denememiz... eşim 8 yaşındayken inmemiş testis ameliyatı olmuş ve ayrıca genetik bir problemimizde var... 1 kere tese yaptırdık bu son iki denememiz dondurulmuş spermlerle oldu... yazacak olsam herkes gibi benimde çok uzun bir hikayem var... ama bu son iyi haberi alınca hepsini unuttuk... Rabbim sizlerede yaşatır inşallah...canı gönülden istiyorum bunu...sorularınız olursa seve seve cevaplarım canım.

canım maşaallah allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. tedavide neler yaptınız..kaç yıllık evlisin hangi dr..hangi hastane..menide normalde hiç sperm görünmüyormuydu?..

iyi geceler kızlar 2 gündür pek giremiyorum ailemin yanındayım birazda o nedenle ama gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum yeni gelen arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun (amin)

2. kez tüp bebek denemem olacak ama ne hevesim nede umudum vardı. Taki gelincik hamile kalana kadar. O kadar sevindimki anlatamam. İnşallah Allahım sorunsuzca sonunu da getirmeyi nasip eder. Tüm kalbimle dua ediyorum. Darısı bizlere.

gunaydın arkadaslar.GELINCIK ne mutlu bır haber bu arkadasım gozun aydın ınsaalah 9 ay 10 gunu de su gıbı gecrrsrnçdualarım senınle.ADAK HOSGELDIN NASILSIN CANIM MORALIN IYI MI?BIUMUT canım sızde enazından 56 mılyon . fazlasıyla var sperm.onu ılacla kalıtelı hale getrebılırsnıız.KAAN BEY ANKARaDA ,ıstanbulda da emre bey e maıl at yada gdp gorus.bız de hıc yok canım 0000000000 yanı sen elde olanı kalıtelı hale getrebılırsın.bızım sonuclarımız her alanı 0000000000 yazyr maaasef.sıfa verın rabbım.MELEK 23 ne guzel aılenın yanında stres atmısın kafa dagtmısın arkafddasım aynı ıldemısınz?kızlar grsrs yıne erkencınız benım sanırım kımsecıkler yok:):):)

gunaydın arkadaslar.GELINCIK ne mutlu bır haber bu arkadasım gozun aydın ınsaalah 9 ay 10 gunu de su gıbı gecrrsrnçdualarım senınle.ADAK HOSGELDIN NASILSIN CANIM MORALIN IYI MI?BIUMUT canım sızde enazından 56 mılyon . fazlasıyla var sperm.onu ılacla kalıtelı hale getrebılırsnıız.KAAN BEY ANKARaDA ,ıstanbulda da emre bey e maıl at yada gdp gorus.bız de hıc yok canım 0000000000 yanı sen elde olanı kalıtelı hale getrebılırsın.bızım sonuclarımız her alanı 0000000000 yazyr maaasef.sıfa verın rabbım.MELEK 23 ne guzel aılenın yanında stres atmısın kafa dagtmısın arkafddasım aynı ıldemısınz?kızlar grsrs yıne erkencınız benım sanırım kımsecıkler yok:):):)

saol jklm iyiyim napaılım...sen nasılsın??düşükten sonra ilk kez adet oldum o da bir ped bile dolmadı bitti ne olacak bilmiyorum karnım kasık larım çok ağrıyo yani düzenin bozuldu bu tedaviler beni tamamen alt üst etti tüm dengem şaştı....onun haricinde eşime iğne yapıyordum 1 ayı dolacak 8 ocakta ilk sperm tahlili var bakalım çıkacakmı ??beklemedeyiz....başkada bişi yok en son tahlilde spermi yine 0 gördüğümüzden beri moralimiz yerlerde....allahtan sabır diliyorum....

canım maaşallah maaaşallah :nazar::nazar::nazar: allah devamını getirsin, herkese umut oldun canım benim, sıraya giricez inşallah hepimizi :))) kendine çok dikkat et, bol bol dinlen :)

GELİNCİK VE DURUDENİZ ARKADAŞIM....birilerinin daha bu illtetten kurtulduğunu bilmek güzel allah yardımcınız olsun devamı gelsin....

HTML:
saol jklm iyiyim napaılım...sen nasılsın??düşükten sonra ilk kez adet oldum o da bir ped bile dolmadı bitti ne olacak bilmiyorum karnım kasık larım çok ağrıyo yani düzenin bozuldu bu tedaviler beni tamamen alt üst etti tüm dengem şaştı....onun haricinde eşime iğne yapıyordum 1 ayı dolacak 8 ocakta ilk sperm tahlili var bakalım çıkacakmı ??beklemedeyiz....başkada bişi yok en son tahlilde spermi yine 0 gördüğümüzden beri moralimiz yerlerde....allahtan sabır diliyorum....

adakçım canım nasılsın? inşallah düzene girer, e zor tabii dengen bozuldu :( inşallah şifa olur iğneleriniz canım,yine sayıları bu sefer binleri görürsünüz belli mi olur?

canım siz ne iğnesi oluyosunuz?adak1985:58:

HTML:

adakçım canım nasılsın? inşallah düzene girer, e zor tabii dengen bozuldu :( inşallah şifa olur iğneleriniz canım,yine sayıları bu sefer binleri görürsünüz belli mi olur?

sağol arkadaşım inşallah....şunu anladım allah ol deyince oluyor olmayacaksa olmuyor...1 spermle çocuk doğuyor hemde sağlıklı bazen binlerceyle olmuyor...inşallah bu yıl rabbim dualraımızı kabul ederde ol diyenlerinden oluruz....

ADAK CIM canım benım 5 ay oldu tup tedavısınden cıkalı..hala adetım duzensız tup bebek tedAVISI BOZYRMUS ADETLERI .BENDE ZMANLA DUZELECEGINI UMUT EDYRM .CANIM EVEVT COK ZOTR BIR DURUM SABR VE BEBEK DLIYELIM ALLAHTAN DUA ETMEKTEN BASKA YOLUMUZ YOK. rabbım ne eylerse guzel eylerMELISELA canım nerelerdesın hıc grnmyn ne var ne yok.

Back
X