- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
arkdaşlar melisela nerde hiç yazmıyor artık.özledik onu
öncelikle dualarınız ve destekleriniz için hepinize çok teşekür ediyorum 24 aralıkta cuma günü mesa olduk salı günü sonucu ancak söylediler.Rabbime şükürler olsun canlı olguya rasladık ve dondurduk dediler bizden bir miktar dondurma ücreti aldılar.kaç adet olduğunu ısrarla sormamıza ragmen söylemediler.hastanemizin kurallarına aykırı söyleyemeyiz dediler,neyse şükürler olsun dedik bir taneyse bile razıyız çünkü benim hiç umudum yoktu...şimdi benim adet günümü bekleyeceğiz daha sonra benim tetkiklerim başlayacakmış bundan sonra hayırlısı inşanlah 5 yıllık evliyim ilk defa yüzüm güldü rabbime ne kadar şükretsem az çok umutsuz ve bitkimdim ve 5 yıldır bebeksiz yaşamaya,pervasızca söylenen sözlere zorda olsa alışmıştım.şimdi herşey yeniden başladı sanki yeniden doğdum.eşimi amaliyata hazırlamak onu o setyede görmek sonra yarı baygın amaliyattan çıkışı...bunlar çok zor şeylermiş bizim imtahanımız ne kadar zormuş oralarda bir başıma çok zorlandım çok duygulandım.oradaki diğer hastaları gördüm halimize şükretim ne bileyim çok zor günlerdi ama sonucu bize iyi geldi şimdi dondurulmuş bekliyorlar ölürlermi yaşarlar mı artık bilmiyorum bir aşamayı geçtikten sonra diğer aşamanın kaygısı sarıyor insanı.işte böyle canlarım oralarda çok şey düşündüm hem eşime hem sizlere çok dualar ettim sizlerde bizim için ettiniz hep hissettim ve o dualarla orada tek başıma ayakta durdum.Canlarım imtahanımız çok zor eminim ki RABBİM KARŞILIĞINI HEPİMİZE VERECEKTİR.sonucu almak için tüp bebek merkezine gittik oradaki kader arkadaşlarıma tektek sarılmak istedim ama hepsi okadar bitkin üzgün ve yorgun görünüyorlardı ki acılarını yüreğimde hissetim ve bir süre onları izledim.bakıştık onlar beni ben onları anladım...RABBİM BU YOLDA BİZE SABIR GÜÇ VE KUVVET VER.
melisela nerdesin canım
Geldim fıstığım geldim :))) ya ben bu seminer işlerimden dolayı baya yoğundum birde eşimin yanına falan gittim, üds sınavı vardı, şimdide doktora yaptığım yerdeyi :))) ancak girebildim..ve gördüm ki çok güzel haberler gelmiş..Canım benim çok ama çok sevindim, rabbim inş bebişinide kucağına almayı nasip edecek..çok sevindim yaa..bir kişimiz daha kurtuldu, yakında inşAllah hepimiz kurtulcaz..
DURUDENIZDERYA kalp kalbe karsıymnıs canım UZUN BIR YAZI YAZDIM ama hata oldu sanırım yazdıklarım yokkkk.allah devamında gtrsn canım ınsallah sonu guzel olur.darısı bıze olsun ınsallah.sukur ben de ıyı olmaya calısyrm.EVET melısela grnmyrsn nerelerdesın canım.BELGIN CIM sen de az ugrar oldun nevar ne yok ?
canım sen nasılsın? ne var ne yok..ben üsttede yazdığım gibi habire koşturuyorum malesef bugünlerde..umarım seninde herşey yolundadır..
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM...
4 yıllık evliym.3 aşılamam oldu sonuç negatif.daha önce eşimde morfolfji sorunu yoktu.geçen ay tüp bebek raporu için uğraşlara başladık bugün eşimin sperm tahlil sonuşlarını aldık ve yıkıldık.sonuçlar şöyle:
Normal Morfoloji % 2
Baş Anomalisi % 23
Boyun Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kırık Boyun Anomalisi izlendi.)
Akrozom Anomalisi % 22
Kuyruk Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kıvrık Kuyruk Anomalisi izlendi.)
Diğer Anomaliler % 1
Hacim 3
Cinsel Perhiz Süresi 4
Çözünme Süresi 17
Vizkozite Normal
Konsantrasyon 56mil/ml
Beyaz Küre 0,4mil/ml
Aglütinasyon Yok
Motilite(İlk 60 dakika içinde) %56
A- Progressif hızlı hareket 16mil/ml-%29
B- Progressif yavaş hareket 13mil/ml-%23
C- Yerinde hareket 2mil/ml-%4
D- Hareketsiz 25mil/ml-%44
Toplam 56mil/ml-%100
SONUÇ (29.12.2010) TERATOZOOSPERMİ
canım bence çokda kötü bişey değil bu..sadece morfolojide biraz sorun var gibi, onuda vitaminlerle falan belki düzeltebilirsiniz..keşke bizimde böyle olsa..biz şimdi hareket için proxeed kullanıyoruz, araştır belki morfolojiyede iyi geliyordur..
bu arada herkese selamlar..