Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hamileleri ve iyi sonuç alanları kutluyorum, umarım biz de bir gün hamileyim diye yazarız...Biz bekleyenlere dualarınızı eksik etmeyin..mikro delesyon gözlenmemiş sonucumuzda, paylaşayım istedim..İyi senelr herkese

yeni yılda tüm dileklerimizin gerçekleşmesini diliyorum. inşallah tüm insanlığa hayırlı bir yıl olur. yeni yılınız kutlu olsun

:kkk:canlarım...bütün olumsuzluklar, hüzünler, karamsarlıklar, başarısızlıklar, gözyaşları 2010 yılında kalsın.2011 yılı hepimize önce sağlık mutluluk huzur ve hepimizin hamile olduğu bir yıl olsun hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz olsun :71:Allah şansımızı bol etsin.:72:

canim arkadaslarim hepinizin YENi YILI KUTLU OLSUN allahim bu yeni yilda saglikli sihatli vatana millete hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.allahim hepimizin yüzünü güldürsün 2011 de saglikli mutlu huzurlu bir yil olsun

Son düzenleme:
gelincigim...................şuan çok mutluyum..............ve aglıyorum canım kardeşim..........
ne kadar sevindigimi anlatamam......eşime sesleniyorum heyecanla ...hani memorıalde taniştıgımız arkadaşım var ya diye......
canım mutlulugun hep daim olsun......keşke daha önce ögrenseydim....ama yinede sonuç bir mucizeyle bitti ya olsun ben geç ögrensemde önemli degil.......kardeşim mucizen hayırlı olsun.....kucagına aldıgın günleri göstersin Rabbim saglıcakla.........

canım arkadaşım sende beni ağlatacaksın valla.. tahmin edebiliyorum ne kadar sevindiğini rabbim inşallah sanada burdaki tüm arkadaşlarıma da nasip edecek.. seninde vazgeçmeyeceğini biliyorum çok güçlü birisin çünkü inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyorum...dualarını eksik etme benden her zaman aklımdasın bunu unutma..

durudeniz çokk sevindim canım inşallah rabbim bunun devamını gösterir en kısa zaman da hamileyim de yazacaksın buraya içimde öyle geçiyor nasılsınız kızlar inşallah yeni yılımızda hepimizin kucağını doldursun rabbim gelincik sana da çokk seindim allahım hepimizi yüzünü güldürsün inşallah

çok sağol canım inşallah sizlerden de güzel haberler gelsin neşemiz daha da çok artsın.

kızlar geç geldim ama iyi haberler getirdim değerim yükselmiş iki hafta sonra gidecem doktora
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah,evinizin neşesi olsun.
saol jklm iyiyim napaılım...sen nasılsın??düşükten sonra ilk kez adet oldum o da bir ped bile dolmadı bitti ne olacak bilmiyorum karnım kasık larım çok ağrıyo yani düzenin bozuldu bu tedaviler beni tamamen alt üst etti tüm dengem şaştı....onun haricinde eşime iğne yapıyordum 1 ayı dolacak 8 ocakta ilk sperm tahlili var bakalım çıkacakmı ??beklemedeyiz....başkada bişi yok en son tahlilde spermi yine 0 gördüğümüzden beri moralimiz yerlerde....allahtan sabır diliyorum....
Canım inş.bu zor günler geçecek,Allah sabır versin tatlım...
sağol arkadaşım inşallah....şunu anladım allah ol deyince oluyor olmayacaksa olmuyor...1 spermle çocuk doğuyor hemde sağlıklı bazen binlerceyle olmuyor...inşallah bu yıl rabbim dualraımızı kabul ederde ol diyenlerinden oluruz....
Aminn canım inşallah.
canım arkadaşlarım 2011 yılının hepimize önce sağlık sonra sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum inşallah bundan önceki yıllarda yaşadığımız bütün kötülükler geride kalır ve bu yıl bütün hayallerimiz gerçekleşir hepinize MUTLU YILLAR DİLİYORUM ve hepinizi öpüyorum:54:
AMİİİİNNN canım,mutlu yıllar.
Allahımdan dileğim hepimiz için bu yıl hiç ağlamayalım...
aminnnn...
herkese hayırlı cumalar, hayırlı seneler...Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı .ısteklerınızın tek tek gerceklestıgı bır yıl dılıyorum canlarım sıze... dualarda birleşmek dileğiyle ıyı yıllar
amiiiinnn canım .
HERKESE İYİ SENELERRRRR :))

bol hamişli, bol sevinçli, bol halaylı bir yıl olur inşallah. 2011'de bebişlerini kucaklarına alacak olan, GELİNCİK, ESPOİR, HANDEİZUZ, Tedavide ve tedavi olacak arkadaşlarımın inşallah çok daha güzel ve mutlu haberlerini 2011'de görürüz. Yüzü gülmeyen kalmaz, umutlarımız yeşerir ve güzel günler bizi bekler arkadaşlar, bu sene hepimize uğur ve mutluluk getirsin, tüm içten dileklerimle herkesin yeni yılın kutlarım :) :62:
amiiinnn...
Hamileleri ve iyi sonuç alanları kutluyorum, umarım biz de bir gün hamileyim diye yazarız...Biz bekleyenlere dualarınızı eksik etmeyin..mikro delesyon gözlenmemiş sonucumuzda, paylaşayım istedim..İyi senelr herkese
iyi seneler canım,mikro delesyon gözlenmemiş demişsin bu iyi birşey mi?
yeni yılda tüm dileklerimizin gerçekleşmesini diliyorum. inşallah tüm insanlığa hayırlı bir yıl olur. yeni yılınız kutlu olsun
amin canım.
:kkk:canlarım...bütün olumsuzluklar, hüzünler, karamsarlıklar, başarısızlıklar, gözyaşları 2010 yılında kalsın.2011 yılı hepimize önce sağlık mutluluk huzur ve hepimizin hamile olduğu bir yıl olsun hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz olsun :71:Allah şansımızı bol etsin.:72:
amiinnn...
canim arkadaslarim hepinizin YENi YILI KUTLU OLSUN allahim bu yeni yilda saglikli sihatli vatana millete hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.allahim hepimizin yüzünü güldürsün 2011 de saglikli mutlu huzurlu bir yil olsun
Amiinn diyorum tüm güzel dilekleriniz için canlarım Rabbim tüm iyi dileklerinizi karşılıksız bırakmasın.

kızlar 2011 bıze mucızelerımızı getırmesı dılegı ıle mutlu yıllar. ayrıca huzur mutluluk ve saglık da getırsın hepınızı opuyorum:16::71: kendınıze ıyı bakın

durudeniz çokk sevindim canım inşallah rabbim bunun devamını gösterir en kısa zaman da hamileyim de yazacaksın buraya içimde öyle geçiyor nasılsınız kızlar inşallah yeni yılımızda hepimizin kucağını doldursun rabbim gelincik sana da çokk seindim allahım hepimizi yüzünü güldürsün inşallah

inan bizede çok büyük moral oldu çünkü üzüntüden bitmiştik artık.rabbim sizlerede en yakın zamanda nasip etsin bu bizim ışık küçük bir ışık dediğin gibi inşanlah devamı gelir bende sizinle paylaşırım şimdi ağzıma almaya bile korkuyorum.çok umutlanıp ellerimin boş kalmasından korkuyorum.destekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler.A.E.Ol

kıssslarrrrrrrrrr herkse mutlu yıllar..2011 inş bize uğurlu gelir..öpüldünüz hepiniz..:16::16::16::84::71:

canlarım sabırlı hanımlar 2011 yılı geçmişi bize unutturur inşanlah acılarımız son bulur Rabbim bebeklerimizi bize verir inşanlah .herkese güzel mutlu sağlıklı bir yıl bir ömür diliyorum.dualarım sizinle

canlarım sabırlı hanımlar 2011 yılı geçmişi bize unutturur inşanlah acılarımız son bulur Rabbim bebeklerimizi bize verir inşanlah .herkese güzel mutlu sağlıklı bir yıl bir ömür diliyorum.dualarım sizinle

canım öncelikle bu illetten kurtuldugun için senın adına cok mutluyum..belkı sormusumdur ama emınım..sızın azonun sebebı neydı..hormonlar mı genetık mı yoksa maturasyon arestı.. mı..sperm cıkısı belırlı ılaçları kullandıktan sonra mı oldu...kaan hoca tedavısı gıbı..

2011 ın ılk gunu ve sonrakı gunlerı aydın ve parlak olsun fıstıklar,GUNAYDINNNNN.anlasılan aksamleyın gec gelınmıs eglencelerden ,,tembel tembel yatıyorsunuz sanırım......

herkese günaydınlar yeni yılda hepimizin kucakları bebeişlerle dolsun yeni yıl hepimize sevdiklerimizle birlikte mutluluk sağlık başarı getirsin

Arkadaslar hepinizin yeni yillini candan gönülden kutluyorum.
Yeni yilda hepinizin hamile olmanizin diliyorum. Allah herkesin gôbisini, kucagini doldursun.
Hamile olan arkadaslar sorunsuz bir hamilelik geçirmenizi diliyorum.
Tedavide olanlar mutlu sonucu almanizi diliyorum.
Hepinize saglik, mutluluk, huzur,... diliyorum.

amin canım çok sağol.... Rabbim inşallah hayırla geçirmeyi nasip eder. sen nasılsın sen bayağı yol aldın iyisin inşallah..

espoir senin hamileliğin nasıl gidiyor canım

Sagolun arkadaslar. Hamileligim allaha sükür iyi geçiyor.
Doktorum bir ay istirat için rapor verdi araba yasaklandi çok sarstigi için.
Insallah sorunsuz hamilelik geçirip saglikli kucagimi almak nasip olur.
Su an 11 hafta + 3 gün olduk.
Artik hamile oldugumu gizlemek mümkün degil yuvarlak göbisimiz çikiyor :49:

amin canım çok sağol.... Rabbim inşallah hayırla geçirmeyi nasip eder. sen nasılsın sen bayağı yol aldın iyisin inşallah..

espoir senin hamileliğin nasıl gidiyor canım

Sagolun arkadaslar. Hamileligim allaha sükür iyi geçiyor.
Doktorum bir ay istirat için rapor verdi araba yasaklandi çok sarstigi için.
Insallah sorunsuz hamilelik geçirip saglikli kucagimi almak nasip olur.
Su an 11 hafta + 3 gün olduk.
Artik hamile oldugumu gizlemek mümkün degil yuvarlak göbisimiz çikiyor :49:

canım arkadaşım sende beni ağlatacaksın valla.. tahmin edebiliyorum ne kadar sevindiğini rabbim inşallah sanada burdaki tüm arkadaşlarıma da nasip edecek.. seninde vazgeçmeyeceğini biliyorum çok güçlü birisin çünkü inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyorum...dualarını eksik etme benden her zaman aklımdasın bunu unutma..

canımmmm çok sevindim..hayırlı olsun..... ama topiğede yaz arkadaşlarımız sevinsin........temmuz 2009 topiğinden sadece nzmyhn kaldı..oda olacak inşallah....

Back
X