Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelincigim...................şuan çok mutluyum..............ve aglıyorum canım kardeşim..........
ne kadar sevindigimi anlatamam......eşime sesleniyorum heyecanla ...hani memorıalde taniştıgımız arkadaşım var ya diye......
canım mutlulugun hep daim olsun......keşke daha önce ögrenseydim....ama yinede sonuç bir mucizeyle bitti ya olsun ben geç ögrensemde önemli degil.......kardeşim mucizen hayırlı olsun.....kucagına aldıgın günleri göstersin Rabbim saglıcakla.........
durudeniz çokk sevindim canım inşallah rabbim bunun devamını gösterir en kısa zaman da hamileyim de yazacaksın buraya içimde öyle geçiyor nasılsınız kızlar inşallah yeni yılımızda hepimizin kucağını doldursun rabbim gelincik sana da çokk seindim allahım hepimizi yüzünü güldürsün inşallah
gelincik nasıl gidiyor hamilelik canım değerlerin yükselmiş
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah,evinizin neşesi olsun.kızlar geç geldim ama iyi haberler getirdim değerim yükselmiş iki hafta sonra gidecem doktora
Canım inş.bu zor günler geçecek,Allah sabır versin tatlım...saol jklm iyiyim napaılım...sen nasılsın??düşükten sonra ilk kez adet oldum o da bir ped bile dolmadı bitti ne olacak bilmiyorum karnım kasık larım çok ağrıyo yani düzenin bozuldu bu tedaviler beni tamamen alt üst etti tüm dengem şaştı....onun haricinde eşime iğne yapıyordum 1 ayı dolacak 8 ocakta ilk sperm tahlili var bakalım çıkacakmı ??beklemedeyiz....başkada bişi yok en son tahlilde spermi yine 0 gördüğümüzden beri moralimiz yerlerde....allahtan sabır diliyorum....
Aminn canım inşallah.sağol arkadaşım inşallah....şunu anladım allah ol deyince oluyor olmayacaksa olmuyor...1 spermle çocuk doğuyor hemde sağlıklı bazen binlerceyle olmuyor...inşallah bu yıl rabbim dualraımızı kabul ederde ol diyenlerinden oluruz....
AMİİİİNNN canım,mutlu yıllar.canım arkadaşlarım 2011 yılının hepimize önce sağlık sonra sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum inşallah bundan önceki yıllarda yaşadığımız bütün kötülükler geride kalır ve bu yıl bütün hayallerimiz gerçekleşir hepinize MUTLU YILLAR DİLİYORUM ve hepinizi öpüyorum![]()
aminnnn...Allahımdan dileğim hepimiz için bu yıl hiç ağlamayalım...
amiiiinnn canım .herkese hayırlı cumalar, hayırlı seneler...Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı .ısteklerınızın tek tek gerceklestıgı bır yıl dılıyorum canlarım sıze... dualarda birleşmek dileğiyle ıyı yıllar
amiiinnn...HERKESE İYİ SENELERRRRR :))
bol hamişli, bol sevinçli, bol halaylı bir yıl olur inşallah. 2011'de bebişlerini kucaklarına alacak olan, GELİNCİK, ESPOİR, HANDEİZUZ, Tedavide ve tedavi olacak arkadaşlarımın inşallah çok daha güzel ve mutlu haberlerini 2011'de görürüz. Yüzü gülmeyen kalmaz, umutlarımız yeşerir ve güzel günler bizi bekler arkadaşlar, bu sene hepimize uğur ve mutluluk getirsin, tüm içten dileklerimle herkesin yeni yılın kutlarım :)![]()
iyi seneler canım,mikro delesyon gözlenmemiş demişsin bu iyi birşey mi?Hamileleri ve iyi sonuç alanları kutluyorum, umarım biz de bir gün hamileyim diye yazarız...Biz bekleyenlere dualarınızı eksik etmeyin..mikro delesyon gözlenmemiş sonucumuzda, paylaşayım istedim..İyi senelr herkese
amin canım.yeni yılda tüm dileklerimizin gerçekleşmesini diliyorum. inşallah tüm insanlığa hayırlı bir yıl olur. yeni yılınız kutlu olsun
amiinnn...canlarım...bütün olumsuzluklar, hüzünler, karamsarlıklar, başarısızlıklar, gözyaşları 2010 yılında kalsın.2011 yılı hepimize önce sağlık mutluluk huzur ve hepimizin hamile olduğu bir yıl olsun hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz olsun
Allah şansımızı bol etsin.
![]()
Amiinn diyorum tüm güzel dilekleriniz için canlarım Rabbim tüm iyi dileklerinizi karşılıksız bırakmasın.canim arkadaslarim hepinizin YENi YILI KUTLU OLSUN allahim bu yeni yilda saglikli sihatli vatana millete hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.allahim hepimizin yüzünü güldürsün 2011 de saglikli mutlu huzurlu bir yil olsun
durudeniz çokk sevindim canım inşallah rabbim bunun devamını gösterir en kısa zaman da hamileyim de yazacaksın buraya içimde öyle geçiyor nasılsınız kızlar inşallah yeni yılımızda hepimizin kucağını doldursun rabbim gelincik sana da çokk seindim allahım hepimizi yüzünü güldürsün inşallah
canlarım sabırlı hanımlar 2011 yılı geçmişi bize unutturur inşanlah acılarımız son bulur Rabbim bebeklerimizi bize verir inşanlah .herkese güzel mutlu sağlıklı bir yıl bir ömür diliyorum.dualarım sizinle
amin canım çok sağol.... Rabbim inşallah hayırla geçirmeyi nasip eder. sen nasılsın sen bayağı yol aldın iyisin inşallah..
espoir senin hamileliğin nasıl gidiyor canım
amin canım çok sağol.... Rabbim inşallah hayırla geçirmeyi nasip eder. sen nasılsın sen bayağı yol aldın iyisin inşallah..
espoir senin hamileliğin nasıl gidiyor canım
canım arkadaşım sende beni ağlatacaksın valla.. tahmin edebiliyorum ne kadar sevindiğini rabbim inşallah sanada burdaki tüm arkadaşlarıma da nasip edecek.. seninde vazgeçmeyeceğini biliyorum çok güçlü birisin çünkü inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyorum...dualarını eksik etme benden her zaman aklımdasın bunu unutma..